arkadslar bende nss ile güncelleme yaptım ama bu sag ve sol menu yazıları yani "telefon" ve "rehber" menu tuslarının görünümü tahta gibi nasıl bişey yapmıslar onu öyle ya sizde de öylemi acaba menu ye girin ordaki sag sol menusuyle ana ekrandakı sag sol menusu cok farklı.
ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra radyo dinlerken başta problem yok ama sonra donuour kanal degiştirilmior filan radyo ses gelior ama kanal degişmior yaa :S acaba hard format mı atsam ?
arkadslar bende nss ile güncelleme yaptım ama bu sag ve sol menu yazıları yani "telefon" ve "rehber" menu tuslarının görünümü tahta gibi nasıl bişey yapmıslar onu öyle ya sizde de öylemi acaba menu ye girin ordaki sag sol menusuyle ana ekrandakı sag sol menusu cok farklı.
ya arkadaşlar bende yükledim v40 ama radyoda donma oluyor teli açıp kapatmak gerekiyor ama bu işlem morel bozucu neden acaba hard formattan bahsediliyor ben tam olarak hard format işini anlamadım açıklayan biri olursa sevinirim
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
birde şu harita işi v31 de çok hoşuma giderken şimdi çok kötü olmuş bunu eski haline nesıl getiririz?
önceden aradığımı çok açık şekilde bulabiliyordum şimdi ise çevrimdışı sonuç yok diyor
ne yapsam olmuyor
lütfen sorularımla ilgilenin
maaalesefff hard format atmama ragmen düzelmedi nedense acep anlamadım inşallah kısa zamanda sorunların çözümü çıkar
tamam bu sorunu da aldım listeye nokia ya bir mail göndericem bu sorunları kapsayan ama önce doğru bir hard format attıgından emin olmam lazım hard format attıktan sonra ülke seçimi ve saat güncellemesi yaptın mı ayrıca telefonunda tüm kayıtların silinmişmiydi tüm ayarlar falan ?