Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

agaheroglu

Üye
dostum saolasın , teşekkür ederim .)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..

bilimci

bilimci

Üye
arkadslar bende nss ile güncelleme yaptım ama bu sag ve sol menu yazıları yani "telefon" ve "rehber" menu tuslarının görünümü tahta gibi nasıl bişey yapmıslar onu öyle ya sizde de öylemi acaba menu ye girin ordaki sag sol menusuyle ana ekrandakı sag sol menusu cok farklı.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
arkadslar bende nss ile güncelleme yaptım ama bu sag ve sol menu yazıları yani "telefon" ve "rehber" menu tuslarının görünümü tahta gibi nasıl bişey yapmıslar onu öyle ya sizde de öylemi acaba menu ye girin ordaki sag sol menusuyle ana ekrandakı sag sol menusu cok farklı.

evet bendede öyle ama ben rehber çubuğunu kullanmıyorum kısayol cubugunu seçtim.

sado826

sado826

Üye
ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra radyo dinlerken başta problem yok ama sonra donuour kanal degiştirilmior filan radyo ses gelior ama kanal degişmior yaa :S acaba hard format mı atsam ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet hard format atmalısın..güncellemeden sonra atmadın mı?

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra radyo dinlerken başta problem yok ama sonra donuour kanal degiştirilmior filan radyo ses gelior ama kanal degişmior yaa :S acaba hard format mı atsam ?

Hard format attıktan sonraki neticeyi buraya yazarsan sevinirim daha sonra bir sorun listesi oluşturmayı düşünüyorum v40 ile ilgili

sado826

sado826

Üye
güncelledikten sonra hardformat atmadım ama deneyeyim bilgi veririm

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
5800 V40 ile ilgili şuana kadar göze çarpan hatalar
1- Daha önce tanımlanmış Wlan ağlarının kaydedilmemesi, her seferinde wlan şifresi istemesi
2- Ajandaya bir olay eklerken değiştirmeye çalıştığım 3.bilgi (herhangi biri) seçerken ajandadan ana ekrana atıyor.
3- Radyo rds bilgileri gözükmüyor.
4- Radyoda kanal değiştirdikten bir süre sonra donma oluyo. Aynı kanal çalıyor ama değişim kapama yapamıyorsunuz..

akkaya+20

Üye

ya bende de soundwave teması var aynen dediğin gibi çok kötü görünüyor. artık yeni ev ekranına uyan bir tema yükleyeceğiz...

dadasaktas

dadasaktas

Üye
ya arkadaşlar bende yükledim v40 ama radyoda donma oluyor teli açıp kapatmak gerekiyor ama bu işlem morel bozucu neden acaba hard formattan bahsediliyor ben tam olarak hard format işini anlamadım açıklayan biri olursa sevinirim
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

birde şu harita işi v31 de çok hoşuma giderken şimdi çok kötü olmuş bunu eski haline nesıl getiririz?
önceden aradığımı çok açık şekilde bulabiliyordum şimdi ise çevrimdışı sonuç yok diyor
ne yapsam olmuyor

lütfen sorularımla ilgilenin

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bende yükledim v40 ama radyoda donma oluyor teli açıp kapatmak gerekiyor ama bu işlem morel bozucu neden acaba hard formattan bahsediliyor ben tam olarak hard format işini anlamadım açıklayan biri olursa sevinirim
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

birde şu harita işi v31 de çok hoşuma giderken şimdi çok kötü olmuş bunu eski haline nesıl getiririz?
önceden aradığımı çok açık şekilde bulabiliyordum şimdi ise çevrimdışı sonuç yok diyor
ne yapsam olmuyor

lütfen sorularımla ilgilenin

öncelikle hard format atmak için yeşil tuş, kırmızı tuş, kamera tuşu ve açma-kapama tuşunu aynı anda basıp ekranda nokia yazısı görülene kadar beklemek suretiyle gerçekleştiriliyor ve açıldıgında ülke ve saat sormalı yoksa başaramamışssınız demektir hard format atmayı

harita olayı hakkında pek bir bilgim yok maalesef ayrıca hard formattan sonra radyo da bir değişme olup olmadığını yazarsanız sevinirim

sado826

sado826

Üye
maaalesefff hard format atmama ragmen düzelmedi nedense acep anlamadım inşallah kısa zamanda sorunların çözümü çıkar

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
maaalesefff hard format atmama ragmen düzelmedi nedense acep anlamadım inşallah kısa zamanda sorunların çözümü çıkar

tamam bu sorunu da aldım listeye nokia ya bir mail göndericem bu sorunları kapsayan ama önce doğru bir hard format attıgından emin olmam lazım hard format attıktan sonra ülke seçimi ve saat güncellemesi yaptın mı ayrıca telefonunda tüm kayıtların silinmişmiydi tüm ayarlar falan ?

asnf

Üye
Bu hani arama geldiğinde ve alarm caldıgında bir slide la kontrol edebiliyoruz ya iphonedaki gibi. o özellik benimkinde yoktur sizdede mi aynı durum söz konusu arkadaslar

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
v40 yazılım sürümüne sahipsen eğer vardır ama sadece tuş kilidi aktifken gelen aramalarda ve alarmlarda devreye girer tuş kilidi aktif değilse normal ekran çıkar

majestic_man

majestic_man

Üye
tamam bu sorunu da aldım listeye nokia ya bir mail göndericem bu sorunları kapsayan ama önce doğru bir hard format attıgından emin olmam lazım hard format attıktan sonra ülke seçimi ve saat güncellemesi yaptın mı ayrıca telefonunda tüm kayıtların silinmişmiydi tüm ayarlar falan ?

mümin abi telefonun kapanma problemini de listeye yazdın mı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya Mümün biraz İphone a benzetmeye çalışmışlar galiba..:ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
yazmadım kardeşim kapanma problemide mi vardı ? ben sadece bu forumdan değil birçok forumdan okuduğum kadarıyla karşılaşılan en genel sorunları mail atmayı düşünüyordum bunların arasında kapanma problemi yoktu senin başka birşeyden kaynaklanmasın bu problem v40 yükleyince mi böyle oldu ?

cabbar007

cabbar007

Üye
ya bendede var kapanma ama ev ekranı görünümünü temel yapınca kalkıyor

Üst Alt