Nokia 5800Xm modelinde V40 Sorunu(Sertifika)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurorun

onurorun

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800Xm modelinde V40 Sorunu(Sertifika)
Sertifa sorunumu çözmüştüm öncelikle teşekkürler lakin onu yaptığımda nokia 5800xm im versiyonu v.31 di şimdi telefonumu v40 a yükselttim fakat aynı sertifa işlemini yapınca unpacking files diyip öle kalıo acaba bi çözümü varmıdır? Şimdiden yardımınız için teşşekkürler.:allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
normalde versiyonla alakalı değil..başka programları denedin mi?

onurorun

onurorun

Üye
    Konu Sahibi
agarwaen adlı arkadaşın verdiği yöntemle yaptım sertifika kırma işlemini v31 de ama aynı yöntemle v40 olduktan sonra tekrar denedim öle takıldı sorun şu ki şimdi diğer yöntemle yapıcam ama bu sefer aynı ime nosunu diğer siteyede vermek istemiyorum dostum bi çözüm üretirmisin acaba buna,?

melih06628

melih06628

Üye
Benimkinde de aynı sorun var Nadir abi. Ne yapmalıyız? :allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar versiyonla alakası yok..telefonunuza güncelledikten sonra hard format attınız mı?

onurorun

onurorun

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format Yeşil Tuş kırmızı tuş fotoğraf tuşu ve aç ma tuşuna basılı tutup açma ve açılırken ülkeni saat ve zart zurtu sorduğu bölüm değilmi en azından ben bu yöntemle 2 kere attm.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
diğer arkadaşlardan böyle bir sorun almadık..hafıza kartını biçimlendirin..tekrar söylüyorum sertifikanın versiyonla alakası yok sertifika imei no ya verilir..

onurorun

onurorun

Üye
    Konu Sahibi
tmm bende diyorum imei nosunu verdiğim siteden OPDA_Signed_HelloOX2_V2.03 adlı programı indirtti ilk önce işe yaradı. V31 iken; bu programı kurduktan sonra boğa resimli programına basınca bi program daha yüklemesi gerekli fakat orda takılıo arkadaşım.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca 2 kere telefona hard format attım ve 1 kerede hafıza kartıma..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tmm bende diyorum imei nosunu verdiğim siteden OPDA_Signed_HelloOX2_V2.03 adlı programı indirtti ilk önce işe yaradı. V31 iken; bu programı kurduktan sonra boğa resimli programına basınca bi program daha yüklemesi gerekli fakat orda takılıo arkadaşım.
baştan öyle desene..sen sertifika almamışsın sertifikalı program almışsın..opdadan tekrar sertifika alın..son versiyon hacklenmiyor hala..

onurorun

onurorun

Üye
    Konu Sahibi
opda dan 2. kaydımı yaptım dün; o da geldi onla yine indirdim HelloO2 yi ama olmadı ne zaman kıracaklar acaba :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilemiyoruz fazla fürmez...

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
V40 SÜRÜMÜ TUŞ KİLİTİMİZ BOZDU >>> beyler allah rızası için cevap verin 5800 v40 surumunu yukledım cok guzel ama bır sorun var... beyler ana ekranda dururken sagda asagı tus kılıdı tusu var ya kapatınca ekran sönüyo asagı surgu yapıyorum ekrandak ışık gitmiyo ekran aynı kalıyo sag usttekı kılıt ısaretı gelıyo tekrar surguyu acıp kapatınca ekran sonuyo bu sorunu yasıyan bana bı ozel msj yada burdan yazsın cıldırcam telefonu fırlatıp atcam lutfen...

murat kalkar

Üye
hard format at bi dene sybian tel. lerde böyle şeyler olabilir. moralini bozma hemen.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
pekı hocam saolasın

furkanmentese

Üye
aynı sorun bendede war v31 de çalışıyodu heleO2 boğa resimli yere tıklıyorum unpucking files te takılı kalıyor ne yapacaz?

--------------- Ekleme ---------------

şu sertifikayı ne yapacaz yaa of bişi yükleyemiom

murad54

murad54

Üye
aynı sorun bendede war v31 de çalışıyodu heloO2 boğa resimli yere tıklıyorum unpucking files da takılı kalıyor yarım saat bekledim Karta format attım tele format attım OPDA dan yeni versiyonunu indirdim yene aynı sorun var :off:

furkanmentese

Üye
ewt v31.101 de çlışıodu şimdi çalışmıo ne yapcaz blki wersion gelirse düzlir wersion gelmesini bekleyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt