Nokia C7 sorun var arkadaşlar,güncelleme yaptım 13.e yükselttim.

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 sorun var arkadaşlar,güncelleme yaptım 13.e yükselttim.
Arkadaşlar ben nokia c7 almıştım 10 gün önce,güncelleme yaptım versiyonu 13.e yükselttim..ancak arkadaşlar güncelleme yaptım ama sorunlarım gitmedi halen.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?ve gerçekten zor durumda kaldım.

öncelikle asıl sorunum şuydu,mesaj yazarken 5.harfden fazla harfli olan kelimelerde telefon direk atıyor ve ana menüye dönüyordu..ayrıca güncelleme yaptıktan sonra ovi mağazası falanda gitti..asıl sorun şu mesajlar bölümünde oturumlar kısmında görünüm yanlıştı yani benim mesajlar gelen mesaj gibi giden mesajlarda benim mesajım gibi görünüyordu,format attım olmadı düzelmedi arkadaşlar bir yardımcı olabilecek olan varmı yaa lütfen arkadaşlar,aldığım telefona pişman olmak istemiyorum ya..yardımlarınızı bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar nokia c7im şuan 13.016 olarak görünüyor bu sürümü ilk aldığım şekile yani 12.versiyona döndüremem mi? daha doğrusu telefona program atarak veya flash deniyor sanırım öyle yaparak fabrika çıkışlı hale getiremem mi? çünki ovide ve mesajlar bölümünde sorunlar yaşıyorum arkadaşlar.

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar ben nokia c7 almıştım 10 gün önce,güncelleme yaptım versiyonu 13.e yükselttim..ancak arkadaşlar güncelleme yaptım ama sorunlarım gitmedi halen.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?ve gerçekten zor durumda kaldım..............
.........
Arkadaşlar nokia c7im şuan 13.016 olarak görünüyor bu sürümü ilk aldığım şekile yani 12.versiyona döndüremem mi? daha doğrusu telefona program atarak veya flash deniyor sanırım öyle yaparak fabrika çıkışlı hale getiremem mi? çünki ovide ve mesajlar bölümünde sorunlar yaşıyorum arkadaşlar.
Diğer sorularınızın cevabını bilmiyorum ama v12 yükleyemezsiniz. Nokia'nın hemen hemen tüm telefonlarında(istisnalar var) downgrade koruması vardır. Düşük versiyon yüklerseniz telefonunuz açılmaz.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
servise gönder vakit kaybetmeden

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki servise götürsem onlar downgrade yapsalar üründe bir arıza olursa bana kalmaz demi sorumluluk.çünki kvk-nokia point denilen yer var burda,onlar burdaki en yetkili servis,o yüzden oraya götürcm yarın,ben kendim flash atmayı düşündüm ama laptpdan 3g ile giriyorum nete,ve bir anlık bağlantı kopması korkutuyor beni o yüzden yarın servise götüreceğim,

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar peki servise götürsem onlar downgrade yapsalar üründe bir arıza olursa bana kalmaz demi sorumluluk.çünki kvk-nokia point denilen yer var burda,onlar burdaki en yetkili servis,o yüzden oraya götürcm yarın,ben kendim flash atmayı düşündüm ama laptpdan 3g ile giriyorum nete,ve bir anlık bağlantı kopması korkutuyor beni o yüzden yarın servise götüreceğim,
Telefonun içindeki bilgileri pcsuite ya da ovi suite ile yedekleyip hard format atmayı denediniz mi? Yarın zaten servise götürecekseniz bilgilerinizi muhakkak yenileyin, ve servise götürmeden önce bi hardformat atın(nasıl atıldığını internetten bulun, 3-4 tuşa birden basılı tutarak yapılıyor, telefona ya da garantiye zararı yoktur), ve bilgilerinizi "ayarlar" hariç geri yükleyin, bakalım işe yarayacak mı?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun içindeki bilgileri pcsuite ya da ovi suite ile yedekleyip hard format atmayı denediniz mi? Yarın zaten servise götürecekseniz bilgilerinizi muhakkak yenileyin, ve servise götürmeden önce bi hardformat atın(nasıl atıldığını internetten bulun, 3-4 tuşa birden basılı tutarak yapılıyor, telefona ya da garantiye zararı yoktur), ve bilgilerinizi "ayarlar" hariç geri yükleyin, bakalım işe yarayacak mı?

çok teşekkür edyiorum ama birşey soracağım,hard format gerçekten zarar vermiyor demi?? garanti kapsamı dısına çıkartmazlar demi

maktama

maktama

Üye
çok teşekkür edyiorum ama birşey soracağım,hard format gerçekten zarar vermiyor demi?? garanti kapsamı dısına çıkartmazlar demi
Bu sorular aklına geleceğini tahmin ettiğim için, burda soracağını bildiğim için sen sormadan cevaplıyayım dedim ama yine sormuşsun:D:D:d:
Sorunsuz hardformat atabilirsin:) Yukarıdaki cevaplarım geçerli halen:D:D
Telefonunu yedekledikten sonra hem telefona hard format at, hem de depo hafızasına format at. Sonra yedeklerini "ayarlar" hariç geri yükle işte. En temiz yol bu. Sorunun büyük ihtimal düzelecektir, düzelmezse zaten verirsin servise.:oke:

Bu arada serviste downgrade yapmazlar, en son hangi yazılım çıkmışsa onu yüklerler. Yani servisin de yapacağı çok birşey yok aslında yazılım yükleme babında.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yüklemek değil aslında derdim benim,sadece telefonun iç ayarları bozuldu sanırım :D mesajları bir garip gösteriyor ondn canım sıkılıyor benimde.ayrıca hard format atıyorum şimdi peki UDM mi ney yazmışlar bazı yerlere :) bunlarda siliniyormus ne olur ki onlar silinse?

maktama

maktama

Üye
yazılım yüklemek değil aslında derdim benim,sadece telefonun iç ayarları bozuldu sanırım :D mesajları bir garip gösteriyor ondn canım sıkılıyor benimde.ayrıca hard format atıyorum şimdi peki UDM mi ney yazmışlar bazı yerlere :) bunlarda siliniyormus ne olur ki onlar silinse?
Bahsettiğin UDMnin ne olduğunu bilmiyorum, internetten araştırsam bulurum ama uğraşmak istemiyorum şimdi. Sen zaten servise vereceğini söylediğin için ben hardformat at dedim. Onlar da çünkü ya hardformat atarlar, ya da genelde fw'i tekrar yüklerler.
c7'yi bilmiyorum ama N8'de hardformat atınca telefondaki ovisute ve bunun gibi 1-2 progam siliniyor, sonra yüklenmesi de sorun oluyor, yüklenmeleri içintekrar ovisuite içinde olan orjinal fw ile yazdırman gerekiyor. Onun da detayları bu forumda var, symbian3 bölümünde" hard format sonrası silinen ovi suite geri getirme" gibisinden bir başlık vardı sanırım.
SEn şimdi onları boşver, şu anda önemli olan format attıktan sonra telefonundaki sorunlu olan şeylerin düzgün çalışıp çalışmadıkları. Sen bi format at, gerisine zamanı gelirse bakarız:oke: Sorunlar düzelmezse zaten servise vermek durumunda kalıcaksın ki bunlara kafa yormana gerek kalmaz ozaman:)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
peki ben şimdi hard format atarsam telefon ilk aldığım hale gelir mi :) heyecandan ölcm :D

maktama

maktama

Üye
peki ben şimdi hard format atarsam telefon ilk aldığım hale gelir mi :) heyecandan ölcm :D
oyyyyy, yordun beni arkadaşım yaaa... Düğün gecesi gerdeğe girmiyosun, altıüstü bi hard format atıcaksın, ne stres yaptın şunun için yahu ...:D:kop::d:
Şu forumda 1 hafta gezin, yazılanları oku,biraz bilgilern... sonra bu yazdıklarını tekrar okuyup kahkahalarla gülersin, emin ol:D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
valla dediğn gibi oldu kardeşim aynen :))) yazdıklarımı suan okuyorumda gayet komik olanlar var ama bende kendimce haklıyım 900 tl verdim ttelefona :D ama suan çok güzel yaa :) istediğim gibi oldu

maktama

maktama

Üye
valla dediğn gibi oldu kardeşim aynen :))) yazdıklarımı suan okuyorumda gayet komik olanlar var ama bende kendimce haklıyım 900 tl verdim ttelefona :D ama suan çok güzel yaa :) istediğim gibi oldu
:kop::kop::d:
İyi günlerde kullan:oke:

ozzytaste

ozzytaste

Üye

Cihaza bide spb shell kur 10 numara olur :))

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
o dediğin şey ne nerden bulabilirim anlamadım? ne programı tam olarak,ayrıca arkadaşlar bazen ovi mağazaya girerken hata veriyor ve direk ana menüye dönüyor bunuda anlamş değlim?

MonteRy

Üye
arkadaslar c7de msj yazarken yazdıgım msji silerken agır isliyo yzrken flan brz gec isliyo nedeni nedir daha yeni aldm geri iade etmeyi düsünüuyorm yksa telmi böyle?

Silinen Üye 2148459

Silinen Üye 2148459

Kapalı Hesap
:hmmm:hmmm

Üst Alt