Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı Samsung Corby Pro'mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fenerbahceboy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800'mı Samsung Corby Pro'mu
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim...
:hmmm

haltie

haltie

Üye
5800 tabiki corbyde işletim sistemi yok diye biliyorum

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
evet corbyde isletim sistemi yok

fenerbahceboy

Üye
    Konu Sahibi
Ama 5800 çok kasıyo diyolar corbynin dokunmatiği falan çok güzelmiş

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İlla dokunmatik mi istiyorsun?

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle 5800 dokunmatiği corby ye göre hassas değil ama 5800 daha güzel

osmanaktag

Üye
Arkadasim 5800 daha ii ben corby kullanmadim ama 5800 kullaniyorum...Bende seningibi cok konu baktim herkes yok donuyor fela filn.O sorunlar ne zaman vardi ilk surumde vardi suanda v40 var on numara... Telefnu 2 haftadir kullaniyorum dokunmatigi guzel...hic hata yok. Suanda bunu sana telden yaziyorum...

clementine123

Üye
hangisini aldınız ben de bu iki telefon arasında kaldım samsungun bağlantı hızı daha yüksek klavyesi de var 5800 ın dokunmatiğinden daha iyiymiş sanırım 5800 kullananlar memnun mu telefonundan

haltie

haltie

Üye
5800 daha gelişmiş bir cihaz özellik olarak corbyden bir süre sonra sıkılırsınız ;) 5800 her anlamda geliştirebilirsiniz oyun tema program navigasyon vb :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
5800 tabikii

clementine123

Üye
teşekkürler şuana kadar corby pro yu düşünüyordum okuyunca fikrim değişti 5800 :) corby pro yu kullanan varmı aranızda tek fark işletim sistemi mi ikisi arasındaki

haltie

haltie

Üye
s60 v5 bölümü uygulama oyun tema bölümüne bak istersen 5800 ile neler yapabileciğini gör :)

haltie

haltie

Üye
işletim sisteminden kastım en az s60 s40 tarzı bir işlwtim sistemi eğer telefona uygulama oyun vb yüklemek istiyorsak bunların olması lazım corbyde bunlar yok teli aldığımız gibi kullanırız extradan pek bir şey yapamayız

guess123

Üye
ben corby kullanıyorumm gayet kibar... 5800 arkadaşmın var ve tuşlarıı cok agır basıyoo... corbyı sevıyorum gayet qüsel telefon ösellikle yası tipini vee menü görünümünü mesaj yasma bölüümü çok hoşuma gidiyor.. bence corby süper bı telefon. 5800 la da karşılaşitırılamas çünkii corby kibr 5800 kaba telefon.. corby bunun yanında incilir ;) :oke::bye2::islik

cep_city

cep_city

Üye
işletim sisteminden kastım en az s60 s40 tarzı bir işlwtim sistemi eğer telefona uygulama oyun vb yüklemek istiyorsak bunların olması lazım corbyde bunlar yok teli aldığımız gibi kullanırız extradan pek bir şey yapamayız

Samsung corby prosunda yeni çıkardığı sürüm var telefona birşey yüklediğinizde e250deki gibi değil buna dikkat çekelim eğer yüklediğiniz birşey sistem dosyasına girebiliyor ve yüklediğiniz bu şey örneğin imagescreen resimle alaka birşeyse seçenekler de imagescreen ile aç seçeneği geliyor bu yeni işletim sistemi adı Samsung işletim sistemi ama sürümü yeni çıkanı

Kyıtsızz

Üye
ben corby kullanıyorumm gayet kibar... 5800 arkadaşmın var ve tuşlarıı cok agır basıyoo... corbyı sevıyorum gayet qüsel telefon ösellikle yası tipini vee menü görünümünü mesaj yasma bölüümü çok hoşuma gidiyor.. bence corby süper bı telefon. 5800 la da karşılaşitırılamas çünkii corby kibr 5800 kaba telefon.. corby bunun yanında incilir ;) :oke::bye2::islik

Arkadaşa katılıyorum arakdaşlar crbyde qwerty klavye flan ve o fiyata süper nokiada çok kaba abi bide samsung her taktirde minimum arıza veren telefon 5800 la bana kalırsa çok sorun yaşarsın 2-3 yıl sonra eğer o kadar kullancaksan corby pronun donmatik bozulsa dahi kalvye war abi ama karar snin iyi seçimler :)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt