nokia 58000 xm navigasyon yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
nokia 58000 xm navigasyon yardımı
arkadaşlar nokia maps konumu bul dediğimde yerimi bulmuyor ücretsiz olması için yaptığımız
şebeke ve yardımlı GPRS kapatıyoruz. bunları aktif yaptığımda ise yerimi buluyor tekrar kapatığımda ise navigasyon çalışıyor her seferinde bu işlemi yapmak masraflı kontürlerim gidiyor
bu sorunun problemi nedir

tlgcn38

tlgcn38

Üye
evde çekmez ücretsiz gps. çünkü minicik bir antenle tek bir amerikan uydusuna bağlanmaya çalışır. bu nedenle açık ve yüksek bir alan gps için idealdir.. evde kontür gitmeden çekmez.. şebekeden bilgi alarak ev gibi kapalı alanlarda çeker. buda ücretlidir.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
evde çekmez ücretsiz gps. çünkü minicik bir antenle tek bir amerikan uydusuna bağlanmaya çalışır. bu nedenle açık ve yüksek bir alan gps için idealdir.. evde kontür gitmeden çekmez.. şebekeden bilgi alarak ev gibi kapalı alanlarda çeker. buda ücretlidir.

açık alanda denedim aynısı oluyor fark etmiyor ama bundan 2 ay önce rahatlıkla çekiyordu hiç kontür gitmeden yerimi buluyordu her yerde ama bir daha öyle çekmedi

SilentOne

SilentOne

Üye
aynı sorun bendede var ayarları yapıyom 20 kuruş gidiyor.. sonra evde ucretsiz çekiyor kapatıyom gps si tekrar açıyom aynı yer aynı mekan direk internetten çekiyor ileede ayarları tekrar yapmak zorunda kalıyom ee ne anladım bn bu işten

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
bunun olayın çözümü yok galiba

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Herkeste olan bir olay değil. Şebekeden bağlanıp bağlantıyı kapatmanı tavsiye ederim bölşe düzeldiğini duymuştuım

milestone

milestone

Üye
Aynı sorun bende de var. Wireless yada telefon üzerinden bağlanmadıktan sonra konum bulamıyor. 1 ay kadar önce gayet güzel birşekilde çalışıyordu.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Aynı sorun bende de var. Wireless yada telefon üzerinden bağlanmadıktan sonra konum bulamıyor. 1 ay kadar önce gayet güzel birşekilde çalışıyordu.
Oviden güncelleme varsa yap . sonra 1defa şebekeden bağlan sonra şebekeyi kapat :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ya forumda onlarca konu var böyle haydi araştırın biraz emin olun çözüm bulacaksınızzz.....................

daniel_23

daniel_23

Üye
telefonu hatsız moda alabilirsin sadece ilk bağlantıda oluyorsa
konumlama sunucusunun kapalı olduğundan eminmisin?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hatsız moda alabilirsin sadece ilk bağlantıda oluyorsa
konumlama sunucusunun kapalı olduğundan eminmisin?

konumlama sunucusu kapalı telefonu hatsız moda aldığında gprs hiç girmiyor onuda denedim

Oviden güncelleme varsa yap . sonra 1defa şebekeden bağlan sonra şebekeyi kapat :oke:

Ya forumda onlarca konu var böyle haydi araştırın biraz emin olun çözüm bulacaksınızzz.....................

her yere baktım ama çözümü bulamadın her yeri araştırdım ama kimse çözüm bulamadı
yapılanların hepsini teker teker yaptım ama olmadı

ovi suite ile en son güncellemeyi ve haritaları yükledim ama yinede olmuyor

1 ay önce çalışan program şimdi neden çalışmıyor anlamadım bir türlü

tlgcn38

tlgcn38

Üye
konumlama sunucusu kapalı telefonu hatsız moda aldığında gprs hiç girmiyor onuda denedim

her yere baktım ama çözümü bulamadın her yeri araştırdım ama kimse çözüm bulamadı
yapılanların hepsini teker teker yaptım ama olmadı

ovi suite ile en son güncellemeyi ve haritaları yükledim ama yinede olmuyor

1 ay önce çalışan program şimdi neden çalışmıyor anlamadım bir türlü

Allah Allah :allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce uydudan tam çekmiyor gprs e geçiyordur sende soule yap bir kere konumu buldurt sonra çık haritalra girmeden hatsıza al girer çıp gir çıkp gir ole yap bnde çalıştı

kartal158

kartal158

Üye
bn ücretsiz olarrak yapıom ama hatsıza alıp ekranı kilitleyip 5 dk bkleyince buluo

tlgcn38

tlgcn38

Üye
İMZADAki en üstteki linkte ufak bir anlatım mevcuttur.

wesliy

Üye
bende yaklaşık olarak 6ay önce nokıa 5800 aldım ücretsiz navigasyonu tam 2ay kullandım hiçbir sounla karşılaşmadım evdede açılıyordu yoldada bodrum katlardada hiçbir sorun yoktu ve sim kartsızda çook kullandım ama artık bırakın bedava kullanmayı ücretli bile düzgün kullanılmıyor ben derimki bu olayın atında yine türkcell varrrrrrr arkadaşlar herkes nokıa ya mail atsın şikayet etsin ve aldığımız telefonları hep beraber geri verelim biz bu telefonları ücretsiz cps için almadıkmı ozaman bu hizmeti vermek zorundalar veremiiyorlarsa geri almak zorundalar sorun çözülene kadar heryere şikayet edelim bu sadece koca karılar gibi internet sayfaslarından hayıflanmakla olmaz hakkımızı aramassak kimse vermez o hakkı bize hadi hep beraber.. :off::megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt