Nokia 5800 Yeni aldım kasa açıklığı lanet olsun !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Yeni aldım kasa açıklığı lanet olsun !!
Arkadaşlar geçen paza 5800 Siyah aldım 520TL'ye.Ve az önce karanlıkta ışık sızdığını farkettim kenarıdan.Diğer kenarda ise sızma yok yerine otutturulmuş.Ahizeninde sesi az geliyor neden anlamadım.Neyse biraz araştırdım ve sanırsam kasa açıklığı var ! Nokia bunları toplatmamışmıydı ? Teknosadan aldım yoksa eski kasaya V40 yükleyip bizi çocuk gibi kandırıyorlarmı ? Ve ayrıca benim telin hafıza kartı - SIM takılan yerin üstündeki ön kapağa basınca resmen basılıyor :S tuş gibi çıtlıyor :S o kısma yakın ekranada basınca aynı çıtlama :S 520TL ver ve sonuç bumu ? Sizce ne yapmalayım Servisemi versem,değiştirme yaparlarmı,servis kaç TL tutar ? ßi yardım ederseniz çok sevinirim.neyse hepiniz kalın sağlıcakla...

Progressivity

Progressivity

Üye
yeni serilerde kasa açıklığının olmayacağını söylüyorlardı bence servise geri verin yenisiyle değiştirsinler ama o çıtlama sesleri eskilerde de yenilerde de var maalesef

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bu sorun genelde 5800 larda bulunuyor.yenilerde böyle birşey yok gibi şeyler ancak milleti kandırmaktır.ürün satmak için yapıyorlar.

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
yeni serilerde kasa açıklığının olmayacağını söylüyorlardı bence servise geri verin yenisiyle değiştirsinler ama o çıtlama sesleri eskilerde de yenilerde de var maalesef

Mümün kardeşim evet yeni serilerde giderilecek diyorlardı ama sonuç ? benim kuzenimde mavisi var ama onda çıtlama fln yok :) şansa bak.bu arada seninde 5800'da kasa açıklığı ve çıtlama vardı sanırsam.servise verektin.verip olumlu sonuç alabildinmi peki kardeşim ?

--------------- Ekleme ---------------

Ve ßen teLi esenler teknosadan aldım.Götürsem değiştirirlermi ? artık nokia değiştirmeyi kabul ediyormuş,tüketici haklarıda açıklığı değiştirme sebebi olarak görüyormuş :hmmm

enjo3

Üye
bende biraz önce baktımda bendenden az ışık çıkıyor :S

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
bende biraz önce baktımda bendenden az ışık çıkıyor :S

Evet kardeş dikkatlı bakarsan telefona üstten [açma kapama tuşunun orası] ön kapak sol tarafa oturmuş fakat sağ tarafa doğru giderken dışarı çıkmış,yamulmuş gibi duruyor :) evet kardeş aramıza hoşgeldin :D ben alalı 1 hafta oluyor aldığım yere değişim için götürsemmi bilemiyorum :P:

Progressivity

Progressivity

Üye
valla ben daha vermedim veremedim fırsat olmadı telefonu alalı da 7ay olcak nerdeyse ama temmuz gibi falan vermeyi düşünüyorum sırf meraktan bakalım ne dicekler artık benimkini değiştirmezler heralde yenisiyle anca tamir ederler ama yeni alan arkadaşlar hemen götürürlerse büyük ihtimalle değiştirirler

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
valla ben daha vermedim veremedim fırsat olmadı telefonu alalı da 7ay olcak nerdeyse ama temmuz gibi falan vermeyi düşünüyorum sırf meraktan bakalım ne dicekler artık benimkini değiştirmezler heralde yenisiyle anca tamir ederler ama yeni alan arkadaşlar hemen götürürlerse büyük ihtimalle değiştirirler

ßen alalı 1 hafta oldu 2 haftaya kadar götürcem heralde deiştirirler :D

Progressivity

Progressivity

Üye
arayı uzatma fazla bide tleefonu geri götürürken kutu içeriğiyle git herşeyi yanında olsun telefonun o zaman geri iadesi daha kolay oluyor :)

GANG BANG

GANG BANG

Üye
bende bugün aldım 5800.Çok ufak olsada bi kasa açıklığı bendede var.

şafaklor24

Üye
ben alalı 3 gün oluyor teli aldım eve geldim bi internnete birazdaha araştırma yapıyım dedim kasa açıklığı diyebir şey armış :D o sorun bendede çıktıama çok az ne yapacağım bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

kasa açıklığı yüzünden servse veripte nasıl bir durumla karşılaşan arkadaşlarımız buraya yazabilirlermi

mustafa

mustafa

Üye
sen 520 vermişsin. benim gibi 820 lira verenler ne yapmalı :D

emr-erock

emr-erock

Üye
ben alalı 2 ay oluyor değiştirirlermi ?

max110

max110

Üye
ya ewet haklısın ben de öyle biliyordum yani bide şimdi Herkes 5800'deyip duruyor yani Telefon N97'ye çok da benziyor acaba neden kalktı?

sinem_992

Üye
ya ben 5 ay önce aldım siyahını. kasa cıklıgı var. simdi geri götürsem tamire gider. tamide giderse de zaten korkuyorum içinden parça falan alırlar diye .s ama böyle de istemiyorum telefondan sogudum yaa ne yapmalıyımm .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt