5800 çok ısınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 çok ısınıyor
merhaba ben 5800 kullanıcısıyım dün 5800 için c6 fw sini yükledim forumda var şarj az kalmıstı şarja taktım bende 10 dk sonra geldim masanın ucunda düşecek diye aldım elime bir baktım arka kapak felaket sıcak çıkardım bende bataryayı elime alamadım telefonun ekranı bile sıcak hemen söktüm kenara koydum garantiye verecem ve para iadesi isiyecem 5 . kez oluyor garantiye gideli bi gidiyor 1 ay gelmiyor gelince her yeri açık hani kasa açıklığı vardıya herkezde bendede oldu gittim yaptırmıya 1 hafta bekledim almaya gittim her yeri açık içi gözüküyor bende geri verdim takarız dedi ekranı maf ettiler şu an evrakları elimde neler yapmıslar hepsini kaydettim ve tüketici haklarına dava acacam ya bana adam gibi tel veririler (5800 hariç) yada paramı :off: :bann:neden ısınıyor peki bu tel.

görüntü kirliliği için özür dilerim :ehe:ehe

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Sorun hakkında yorum yapamayacağım ama garantiye göndereceksen bence kendi fwsini yükle öyle gönder.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
benim 5800 ise şarzda oldugu zaman acayip ısınıyor cebime koydum cebim ısındı resmen o derece

kuvars10

Üye
Benimde v50 yazılımıyla birlikte bataryası çok ısınmaya başlamıştı fakat v51 ile bu sorunum çözüldü çok memnunum ve şarjıda uzun gidiyor.

C6 fw bende yüklemiştim,şarjı az gitti ve bataryası ısındı.Bende yine v51'e geri döndüm.Tavsiyem v51 kullanın.Eğer garantiye vereceksen tekrar kendi fwsini yükle.C6 fw ile verme yoksa telefonun garanti kapsamı dışında kalacaktır.Haksız duruma düşeceksindir.Tavsiyem v51i kullan

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
evet v51 ile batarya sorunu çözüldü

Davulbaz

Davulbaz

Üye
kullanma klavuzunda ısınmanın bir sorun yaratmayacağından bahsediliyor.bendede bu sorun v51 de vardı.şimdi ilk çıkan c6fw yi kurunca bu sorun gitmişti ama v11 ini kurunca şuan tekrar ısınma ortaya çıktı kimi arkadaşlarda v51 de bu problemi yaşamamış. enteresan bir durum :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...