• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic V31.0.008

Sponsorlu Bağlantılar

gazitip0

Üye
vayy anasını...

köss91

Üye
bu güncelleştirmeyi nokia software updater bulmuyo ne yapmam gerek bi yardımcı oln ??????? :(

ender04

ender04

Üye
indiri nerde bunun

baranas

Üye
yükleme ne kadar sürüyo

allp

allp

Üye
merhaba arkadaşlar telefon alalı 1 ay oldu yaklaşık ... aldığımda v30 versiyonu vardı w-lan dan gülleştirme yaptığımda güncel uygulama diyor.. bir kaç yerde v40 ocak başlarında çıkacak diye okudum ve v31 i yüklemedim ocak ayı bitti daha ortada birşey yok ... bilgisi olan arkadaşım varsa yardım edebilir mi??? ayrıca telefonla ilk facebooka girdiğimde hayal kırıklığına uğradım video izlenmiodu ama onu skyfire tarayıcısı yükleyerek hallettim .. yüklememiş arkadaşlara tavsiye ederim güzel tarayıcı skyfire tek basmalarda biraz geç aldılaması... şimdi de v31 i kuruorum bakalım nasılmışş.. herkese teşekkür edrim..:bye2:

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım pc ile güncelle v40 çıktı telefondan güncelleme videolar için skyfire son sürümünü indir sitesinden

shakoyusufcuk

Üye
teşekkürlr

tutuklu_66_06

Üye
indirme linki nerde bunun

dahican1

Üye
lafı eveleyip gevelemek çok hoşlarına gidiyor anlatında bizde yapalım nasıl yapılıyor...

orbayemre

Üye
arkadaşlar çok gzl şeyler söylüyorsunuzda ben bu güncelemeyi yapamıyorum kafayı yiyeceğim yardım edin lütfen ya bu 5800 ı kırıp atacağım geliyo v30.0.011 şu an versiyon bu ama usb takarac günceleyeceğim zaman zaten güncel diyor güncelleme yapmıyor wirilens den de nete giremediğimden güncelleme yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim .........................

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Hayırlı olsun kullananlara ne diyelim :D

sw1n3

Üye
saol

izzet34

Üye
arkadaşlar bahsettiğiniz proramı nerden nasıl güncelliyoruz

bysall

Üye
ya bende bi sorun mu va da indirme linkini göremiyorum yoksa yokmu :))

herobad

Üye
ii güzellllll

evildancer

Üye
nss ile yaptım.çok teşekkürler.

halileksi

Üye
:bann::bann::bann:vin7 ye kurulmuyor arkadaşlar :SS:S:S:S:off::off::off:

erhansü

Üye
s.a
arkadaşlar ben yardımcı olim lafın kısası şüle dim brdaki arkadaşlar 31v sürümünü sülüyo ama ben size dim güncelleme yaptığınızda 40v geliyor oda enson sürüm hepsi fıs başka bişe yok yeni sürümde bile bi yenilik yok bende güncelleme yaptım 40v yükledi yani anlayacağınız 40v bile kötü hiç bi yenilik yok

fatih17gs17

Üye
tmm da kardeş link nerde_?

AfFyOoK

Üye
nasıl ındırcez

Üst Alt