Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 XpressMusic V31.0.008
Sponsorlu Bağlantılar
primera
Üye
teşekkürler verdiğin bilgiler için.
burak uzun
Üye
ben nasıl filim izlicem Nokia 5800 XpressMusic bu telefondan
güvenlik1960
Üye
emegine saglık indirme linkini göremedim
carlp
Üye
31.01 son versıyonu wireless ile gncelledim...başka birşey yapmamız gerekiyormu arkdşlr..ayrıca en son versiyonu pc ye indirip ordan yüklemek gereklimi..yardım edersnz sevınırmm..
31.01 son versıyonu wireless ile gncelledim...başka birşey yapmamız gerekiyormu arkdşlr..ayrıca en son versiyonu pc ye indirip ordan yüklemek gereklimi..yardım edersnz sevınırmm..
wireless ile güncelleme yetersiz son version 31.0.101 yaklaşık 134mb civarında
önce ovi nokia suite kuruyoruz pc ye sonra telefonu bağlıyoruz ve programı açınca zaten yeni sürümle güncellemek istermisiniz telefonu dio öyle yapın yani
ayisko
Üye
nasıl indircezki
sessiz1
Üye
ben telefonu aldım bu update i yapsammı bi sorun çıkarmı ne gibi fark olur tam yardımcı olursanız senirim
Progressivity
Üye
nokia ovi suite i kurun telefonu bağlayın o kendi soruyo zaten yeni güncelleme indirilsin mi die indirin kurun son sürümle bitakım aksaklıklar ortadan kalkmış yükleyin bi sorun olmaz ama yükleme esnasında elektrikler gitmemeli ve pilinde şarjı yeterli seviyede olmalı en az yarıda
nokia ovi suite i kurun telefonu bağlayın o kendi soruyo zaten yeni güncelleme indirilsin mi die indirin kurun son sürümle bitakım aksaklıklar ortadan kalkmış yükleyin bi sorun olmaz ama yükleme esnasında elektrikler gitmemeli ve pilinde şarjı yeterli seviyede olmalı en az yarıda
kardeşler ben güncelleşme yaptım hala facebooktan video izleyemiom bunun yardımcısı olan yokmu bana
delice721
Üye
teşekkürler ellerinize sağlık
Progressivity
Üye
maalesef izlenmiyor internet üzerinden güncellemede yapsak olmuyo vtap programı var forumda onu kurup onunla video aratıp öyle izleyebiliyoruz ancak
L!onK!nG
Üye
link nerede ben göremiyorum indirmek için ?
Progressivity
Üye
arkadaşım bu güncelleme eski zaten ya 31.0.101 güncelleştirmesini yükleyeceksiniz nokia ovi suite i kurun pc ye telefonu bağlayın o kendi soruyo zaten güncellensin mi die yaparsınız ordan