• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic V31.0.008

Sponsorlu Bağlantılar

profff

Üye
link nerde link

yunikorn

Üye
fffwefwe wefwef wef wef wef

makif_28

Üye
iyi günler
ben 5800 ı 2009'un kasım sonunda aldım
acaba benimki son sürümmü
teşekkürler.

hitachi

hitachi

Üye
indirme linki nerede anklamadım

seyits

Üye
Tsk ama link görünmüyor 5800 güncelleme linkini indiremiyorum

recepkoyuncu

Üye
işallah iyi gelir

ozbeyozbey

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

indiremiyorum:P:

erkanca6679

Üye
arkadaşlar kablo ile yükleyen varmı

arkadaşlar şimdi kablo ile denedim benim versiyon 25 olmadı bu işte bi yanlışlık var

furkan_17

Üye
teşekkürler

ruhlarprensi

Üye
teşekkürler

serhat5800

Üye
iiymiş yaw

rafimaganda

Üye
çok güzel :D :D

olcaytu52

Üye
bu update dosya olarak yokmu?sartmi software updater ile indirmem yada tel den yüklemem?

Progressivity

Progressivity

Üye
sofware updater ile yüklemelisin telefondan da yükleyemezsin yani şart

simone42

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar bende 5800 kullanıyorum alalı 2 hafta falan oldu yalnız dün gece den bu yana cihazı her actıgım da nokıa yazısından sonra pin kodunu giriyorum ve cihazın ekranı kararıyorsesi çıkmıyor kendisini resetliyor daha sonra acılıyor güncelleme son sürüm yüklü tekrardan yükledim pc aracılığıyla yaptım gene aynı cihaz üzerinden güncellemeye izin vermiyor sunucu cevap vermiyor gibi hatalar alıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.....

ceza82

ceza82

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar bende 5800 kullanıyorum alalı 2 hafta falan oldu yalnız dün gece den bu yana cihazı her actıgım da nokıa yazısından sonra pin kodunu giriyorum ve cihazın ekranı kararıyorsesi çıkmıyor kendisini resetliyor daha sonra acılıyor güncelleme son sürüm yüklü tekrardan yükledim pc aracılığıyla yaptım gene aynı cihaz üzerinden güncellemeye izin vermiyor sunucu cevap vermiyor gibi hatalar alıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.....
Arkadaşım telefonunda arızavar büyük bir ihtimal yazılımsal güncelemeyle olmaz servisine gönder yada nokia.com.aş garantisinde ise nokia bayine götürüp yeni yazılım attıra bilirsin.

1- Şimdi arkadaşlar Nokianın web sitesinden , ı indiriyorsunuz ve bilgisayarınıza kurulumunu yapıyorsunuz.
2- Kurulum bittikten sonra Telefonunuzu Usb Kablo ile bilgisayara bağlayın "PC SUiTE" Modunu seçin.
3- 'ı açın ve yönergeleri izleyin. (Program TÜRKÇE)
Daha sonra telefonunuzu algılayıp , güncel version varmı yokmu kontrol edecek var ise sizden onay alacak 133 mb lık bir güncelleme dosyasını int.'den indirip telefonunuza yükleyecek.
Bu işlem sırasında Şarjınız dolu olsun. Ve bu sırada telefonu USB 'den çıkartmayın.
-Bu KADAR-
teşekkürler sorunsuz bir şekilde yaptım.

karadaglı

Üye
hepinize saygı sevgi hürmet tesekkür

raifsime

Üye
arkadaşım aynen dediğin gibi denedim ama güncelleme bulmuyor yine versiyon v3 buluyor v31 bulmuyor her yoldu denedim yetmedi hard format attım ama yine değişen yok yeni versiyonu bir türlü görmüyor

muratvemine

muratvemine

Üye
nasıl ve nerden yüklicez bu firmware yi arkaslarr?

eduyuksel

Üye
link nerde

Üst Alt