Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

dyoban

Üye
Tamam da usta bağlanamıyorum ben bir de kullanımını acıklarsan cok makbule gecer sana zahmet..

qwerty35555

Üye
ya arkadaşlar garmini kurdum haritayıda attım ayriyetten bide türkiye haritası attım ama ne gps buluyor ne harita açıyor no map yazıyor 0 kontörüm var ondanmı acaba ama benim bildiğim kadarıyla bu program tamamiyle ücretsiz bana bi yardımcı olun nolur ..

--------------- Ekleme ---------------

evet ya kullanımını teker teker resimli bir şekilde baştan sona anlatırsan işte ozaman çok makbule geçer

nightblue_93

Üye
sağol ama uzantılar unl olmasına rağmen no map diyor...yardım ltfen??

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
bluetooth yerine etkin gps ile deneyin bağlanmayı kontörlü şekilde olmazsa yapamamışsınızdır

sovereignzor

Üye
N97'de 5.30 sürümü çalışmıyor. 5.50'yi kurunca oldu ama.

cancanka

Üye
Emeği geçenlere teşekkür ederim 5800 da adım adım yaptım söylenenleri aynen çalıştı. Tekrar teşekkürler.

tolga_bali

Üye
hallaha süper oldu ovi mep bitince neyapacağımı bilememiştim. aslında ovi mep i de kıracak bi şeyler olsaydı oda güzeldi daha kolay kullanılıyordu .

ellerinize sağlık valaha tek şikayetim küçük yerleş,mler hatitada yok. bayramda silifkeye gitmeyi düşünüyordum ama silifke ile ilgili hiç bir ayrıntı olmadığını fark ettim.

--------------- Ekleme ---------------

birde yurtdişi için bana nereden harita bulabileceğimi anlatırmısınız. bana dubai almanya ve italya haritaları lazım.

YsF_90

YsF_90

Üye
Allah razı olsun birader eline koluna sağlık

Frentzen

Üye
Arkadaşlar 5800 var bende söylediklerinizi yaptım uzantıları unl yaptım kodu girdim.Herşeyi yaptım ama no map yazıyor.Hatta img dosyası Türkiye haritası da attım ama yok yinede harita çıkmadı ne yapacaz biri yönlendirse ii olur.

olguozan

Üye
süper bi program..
mardin şırnak arası denenmiştir performans mükemmel..
ayrıca ankarada da denemiştir.

serkan234

Üye
nomap yazmasinin sebebi genelde gps sinyalini yakalayamamis olmanizdan kaynaklanabiliyor birkere gps sinyalini yakalayinca map geliyor ilk once banada olmustu sw.unl falan dogru yaptiysaaniz map in ekrana gelebilmesi icin 1 kere gps e baglanmasi gerekiyor

maktama

maktama

Üye
Evet, arkadaşa katılıyorum. Programdan gps cihazını" bluetooth" değil de "internal gps" yapıp gps sinyalini 1 kere yakalarsanız "no map" sorunu çözülüyor. Ben de çözüldü:)

cellat_34

Üye
bu txt leri nasıl unl ye çevireez???

hgozener

Üye
Evet, arkadaşa katılıyorum. Programdan gps cihazını" bluetooth" değil de "internal gps" yapıp gps sinyalini 1 kere yakalarsanız "no map" sorunu çözülüyor. Ben de çözüldü:)

Öncelikle paylaşım için teşekkürler
Ben o dediğin ayarı bulamadım program içinde.Yardımcı olursan sevinirim...

hanihanini

Üye
| 584 KB

arkadaşlar kurulum yarım kaldı bu linki indiremiyorum lütfen yardım!!!

warlock1453

Üye
Öncelikle paylaşım için teşekkürler
Ben o dediğin ayarı bulamadım program içinde.Yardımcı olursan sevinirim...

Garmin açıldığında ana ekranda sağda ingilizanahtarı görünümlü simgeye tıkla, "ayarlar "da "sistem" de ilk seçeneke girerseniz görüceksiniz zaten. Programmın ayarlamalarını yapmayı unutmayın, kullanım dilii türkçe, konuşma dili türkçe oluyor.:)

txt leri unlye çevirmek basit, txt dosyasını aç, farklı kaydet de, gelen pencerede isimi yaz: map.unl gibi, hemen alttaki dosya uzantısını da tüm dosya türleri olarak değiştir. tamm de:)

clow_25

Üye
merhaba arkadaslar program gayet sağlıklı calısıyor yukleyen arkadasa tesekkurler benım daha once google earthtaki yer imlerini kayıt ettim KML uzantılı bunu nasıl garmıne yukluyoruz bilen varmı acaba iyi aksamlar..

scainet_59

Üye
çok sağol kadeşim emeğine

onurkanxx

Üye
Teşekkürler

clubfurkan

Üye
"no maps" olayını bi türlü düzeltemedim arkadaşlar.
nerede olduğumu harita üzerinde gösteriyor fakat esas ana sayfada navigasyon olarak harita üzerinde kendimi göremiyorum :(

Üst Alt