no map yazıyorsa kesin sw unl ve gmapps unl de hata vardır..reklam olmasın amadostum zaten unl dosyası olarak görüyor. telefondan x-plore ile açtığım zaman zaten sw.unl şeklinde görünüyor. ndrive ı kurdum ama ondaki harita çok kötü sokakları falan bilmiyor sadece ana yolları biliyor.
-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımızaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresten indiriyoruz.

paylaşım yapan arkadaş çok teşekkürler..
5800xm kullanıcısıyım garmini sorunsuz olarak yükledim gps sinyallerim çok iyi no map hatası vs.. almıyorum gayet güzel.. Gps sinyali düşük telefon ayarlarından a-gps i aktif hale getirirlerse ilk bağlantı esnasında 1kb lık bir gprs gönerimi ile uyduya daha hızlı bağlanabilirler...
birde bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim yoksa kafayı yiyeceğim... Programda Nereye butonuna tıkladığımda programı kapatıyor veya adres girmek istediğimde bu yüzden rota belirlemeyi başaramadım... birde haritada zaman zaman gezerken donmalar oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum... Bu sorunların önüne nasıl geçebilirim?
Bazen haritada gezerken program kendiliginden kapanıyor.
5800 için bece Ndrice çok daha güzel ve hızlı.
...Acik bir alanda GPS aramasi yapptir 5 dk icinde kendi baglaniyor .Harita da no map yaziyorsa bir wirelles bul belesten garmine baglan garmin online ye internet üzerinden kendisi sebeke icin haritayi buluyor ondan sonra no map olayida yasamazsin.Bende cok arastirdim araya araya teli bozmadan buldum yani
umarim halledersin.güzel bir program ben cok begendimTesekkur ederim dostum..
5.00.50 versiyonu cikmistir arkadaslar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akşam üstü Vodafone'dan msj geldi;günlük 5TL'lik kullanımı doldurduğum için 1 gün sonrasına kadar bedavaymış
Garmin ücretsiz değilmiydi? Yada ücretsiz şekilde nasıl faydalanabilirim?
Bence mevcut rotayı geçtikten sonra diğer alternatif yolları önermesi gerekir diye düşünüyorum.Onun dışında hedef belirlemek için baya uğraşıyorsun,sokak,ilçe,şehir bulmakta bazen zorlanıyor
Tlf defterinde evimin numarasına haritadan yerini belirttim.iş çıkışı beni evime götür dedim direk yolu tarif etti..Ancak eve gitmem 5TL ye maal oldu
Bunun ücretsiz olanı yada yöntemi yok mu?