Nokia 5800 XPM kullanıyorum..garmin v5.00.50 yi yükledim bütün herşeyi sitedeki kuruulum aşamalarına göre yaptım. programı açıp haritaya girdiğimde no map yazısı cıkıyo ve harita bulamıyor... uydu sorunum yok.. çekiyo.. reisin sitesinden programı kurduktan sonra haritaya girip 3 e basarak zoom yapınca harita etkinleşir yazıyo ama nokia 5800 dokunmatik ekran ..yani tuş takımı yokki 3 e basayım

unl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...
GMAPSUPP.IMG bu dosyayı garmin klasörüne attınız mı???
--------------- Ekleme ---------------
Bir şey sorucaktım , garmin de bluetooth gps i mi kullanacağız yoksa ekli\yerleşik Gps i mi kukllanacağız?? bir de eğer garmin in güncellenmesi gerekirse şu anda gerekli değil de o zaman ne yapacağız?ve son olarak yolda giderken gps arabanın hızına yetişemiyor,geride kalıyor veyea bir caddede giderken sağa yada sola sapıyor ; tekrar rota belirleyip işlem yapıyor bu yüzden cihazı verimli kullanamıyorum...Telefon sürümümm de eski değil v 31.0.101 yardımcı olabilir misisniz??
ekli gps i seceksiniz,güncelleme isterse wireless tan bağlanarak yükleyebilirsiniz,eğer siz düz yolda giderken bile sağa sola sapıyorsa bir sorun var demektir.
arkadaşım tüm ayarlar tamam. Ama proğram açılıyor . ve harita dediğimde haritayı göremiyorum nedendir acaba
hatta şu anda yaptım herşey çalışıyor ama bana diyorki seyir için açık ama harita ekrana gelmiyor :S
GMAPSUPP.IMG bu dosyayı garmin klasörüne at ve tekrar dene
Arkadaşlar genelde herkeste aynı sorun olduğu için ben buraya neler yapmanız gerektiğini yazıyorum;
garmin.rar klasöründeki garmin ilacı açıyoruz kaydettiğimiz kart kodunu oraya giriyoruz ve generate diyoruz,alt taraftan ise custom mapset i seçiyoruz(en altta),karşımıza gelen MapID koda 848 yazıyoruz sonra generate ye basıyoruz.Şimdi elimizde 2 tane ****** var.Şimdi ilk ******i metin belgesi açıp oraya yapıştırıyoruz daha sonra dosya-farklı kaydet-kayıt türü nü tüm dosyalar olarak seçiyoruz ve kaydediyoruz.2.****** içinde aynı şeyi yapıyoruz.İlk ******in ismi sw.unl olarak,ikincisinin ise gmaPSUpp.unl olarak kaydediyoruz.Daha sonra telefonu depolama olarak bilgisayara bağlıyoruz ve bu iki dosyayı garmin klasörüne atıyoruz.İndirdiğiniz GMAPSUPP.IMG dosyasını da garmin klasörüne atıyoruz.Daha sonra telefonu bilgisayardan çıkarıyoruz ve garmine giriyoruz.Daha sonra ayarlar yani sağda(küçük tamir aleti var) oraya giriyoruz ordan ayarlar-sistem-uzak gps e girip yardımlı gps i seçiyoruz.Bundan sonra kullanıma hazır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Herkese iyi günler.