Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan yerleşik gps yi etkin kılmalısın...

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
biri şu linkleri başka bi siteye atabilirmi. rapitten bişey inmiyor çok saçma bir site.

metldlkl

Üye
"birim numarası 33........ kullanılarak haritalar açılmıyor" uyarısı verdi nerde yanlış yapmış olabilirim ve çözümü nedir yardımcı olursan sevinirim

ozger06

Üye
Linkleri bilmem ama program çalışıyor. Haritayı bulması biraz zaman alıyor ama buldu mu takır takır çalışıyor...Teşekkürler...

kaanay27

Üye
arkadaşlar ben bu proğramı kurdum ama makinada çok zor açılıyor ne gibi bir şey ler yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz :( proğram açılıyor gprs cihazı arıyor bulunamıyor sonra hayır diyorum :( ondan sonra bir şey yapamıyorum :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben bu proğramı kurdum ama makinada çok zor açılıyor ne gibi bir şey ler yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz :( proğram açılıyor gprs cihazı arıyor bulunamıyor sonra hayır diyorum :( ondan sonra bir şey yapamıyorum :(
ayarlara gir ordan uzak gps olacak onu kapat..tümleşik gps yi seç..

kaanay27

Üye
arkadaşım süper bir paylaşım ama haritam açılmıyor proğram crakleniyor her ayarını değiştirebiliryorum ama no maps diyor :s lütfen yardım edermisiniz.

capraz1983

Üye
avrupa harıtası varmı tesekurler

tugcan1978

Üye

kaanay27

Üye
ayarlara gir ordan uzak gps olacak onu kapat..tümleşik gps yi seç..
arkadaşım tüm ayarlar tamam. Ama proğram açılıyor . ve harita dediğimde haritayı göremiyorum nedendir acaba :s

--------------- Ekleme ---------------

hatta şu anda yaptım herşey çalışıyor ama bana diyorki seyir için açık ama harita ekrana gelmiyor :S

Disco Kralı

Üye
Bir şey sorucaktım , garmin de bluetooth gps i mi kullanacağız yoksa ekli\yerleşik Gps i mi kukllanacağız?? bir de eğer garmin in güncellenmesi gerekirse şu anda gerekli değil de o zaman ne yapacağız?ve son olarak yolda giderken gps arabanın hızına yetişemiyor,geride kalıyor veyea bir caddede giderken sağa yada sola sapıyor ; tekrar rota belirleyip işlem yapıyor bu yüzden cihazı verimli kullanamıyorum...Telefon sürümümm de eski değil v 31.0.101 yardımcı olabilir misisniz??

bekosfb

Üye
Arkadaşım reisin sitesinden indir dediğin yere gidiyorum.Hangi dosya inecek bir türlü tespit edemiyorum.Yardımcı olurmusun.Emeğin için teşekkür ederim.

niketen

Üye
Nokia 5800 XPM kullanıyorum..garmin v5.00.50 yi yükledim bütün herşeyi sitedeki kuruulum aşamalarına göre yaptım. programı açıp haritaya girdiğimde no map yazısı cıkıyo ve harita bulamıyor... uydu sorunum yok.. çekiyo.. reisin sitesinden programı kurduktan sonra haritaya girip 3 e basarak zoom yapınca harita etkinleşir yazıyo ama nokia 5800 dokunmatik ekran ..yani tuş takımı yokki 3 e basayım :) unl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...n-harita-ve-diger-sorunlariniz-21-231727.html

rmzn027

rmzn027

Üye
tlfonu alalım 6 ay oldu 6 aydır ugrasıyorum çook tşkr ederim ya

woflrain

Üye
arkadaşım benim unl lerde sorun yok ama hgala harita yok diyo

Sehzade

Üye
ellerine saglık nokia ya buyuk alternatif

fbçekirge

Üye
tşk

babayt

Üye
Nokia 5800 XPM kullanıyorum..garmin v5.00.50 yi yükledim bütün herşeyi sitedeki kuruulum aşamalarına göre yaptım. programı açıp haritaya girdiğimde no map yazısı cıkıyo ve harita bulamıyor... uydu sorunum yok.. çekiyo.. reisin sitesinden programı kurduktan sonra haritaya girip 3 e basarak zoom yapınca harita etkinleşir yazıyo ama nokia 5800 dokunmatik ekran ..yani tuş takımı yokki 3 e basayım :) unl dosyalarındada hata yaptıgımı sanmıyorum..5 kez silip yeniden yükledim ama no map no map no map ..bilen birisi yardım etsin lütfen...

GMAPSUPP.IMG bu dosyayı garmin klasörüne attınız mı???

Bir şey sorucaktım , garmin de bluetooth gps i mi kullanacağız yoksa ekli\yerleşik Gps i mi kukllanacağız?? bir de eğer garmin in güncellenmesi gerekirse şu anda gerekli değil de o zaman ne yapacağız?ve son olarak yolda giderken gps arabanın hızına yetişemiyor,geride kalıyor veyea bir caddede giderken sağa yada sola sapıyor ; tekrar rota belirleyip işlem yapıyor bu yüzden cihazı verimli kullanamıyorum...Telefon sürümümm de eski değil v 31.0.101 yardımcı olabilir misisniz??

ekli gps i seceksiniz,güncelleme isterse wireless tan bağlanarak yükleyebilirsiniz,eğer siz düz yolda giderken bile sağa sola sapıyorsa bir sorun var demektir.

arkadaşım tüm ayarlar tamam. Ama proğram açılıyor . ve harita dediğimde haritayı göremiyorum nedendir acaba :s

hatta şu anda yaptım herşey çalışıyor ama bana diyorki seyir için açık ama harita ekrana gelmiyor :S

GMAPSUPP.IMG bu dosyayı garmin klasörüne at ve tekrar dene

Arkadaşlar genelde herkeste aynı sorun olduğu için ben buraya neler yapmanız gerektiğini yazıyorum;
garmin.rar klasöründeki garmin ilacı açıyoruz kaydettiğimiz kart kodunu oraya giriyoruz ve generate diyoruz,alt taraftan ise custom mapset i seçiyoruz(en altta),karşımıza gelen MapID koda 848 yazıyoruz sonra generate ye basıyoruz.Şimdi elimizde 2 tane ****** var.Şimdi ilk ******i metin belgesi açıp oraya yapıştırıyoruz daha sonra dosya-farklı kaydet-kayıt türü nü tüm dosyalar olarak seçiyoruz ve kaydediyoruz.2.****** içinde aynı şeyi yapıyoruz.İlk ******in ismi sw.unl olarak,ikincisinin ise gmaPSUpp.unl olarak kaydediyoruz.Daha sonra telefonu depolama olarak bilgisayara bağlıyoruz ve bu iki dosyayı garmin klasörüne atıyoruz.İndirdiğiniz GMAPSUPP.IMG dosyasını da garmin klasörüne atıyoruz.Daha sonra telefonu bilgisayardan çıkarıyoruz ve garmine giriyoruz.Daha sonra ayarlar yani sağda(küçük tamir aleti var) oraya giriyoruz ordan ayarlar-sistem-uzak gps e girip yardımlı gps i seçiyoruz.Bundan sonra kullanıma hazır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Herkese iyi günler.

fbçekirge

Üye
tşk

bahoo_20

Üye
emegine saglik teşekkürler arkadaşım ama linkler mi bozuk. bu rapid linklerinden indiremiyorum. kontrol eder misiniz

Üst Alt