FrenchChick
Üye
arkdaşlar ben de 5800 almayı düşünüyorum fakat şu anda N73 kullanıyorum ve yavaşlığından bıkmış durumdayım. 5800 a bu konuda güvenebilir miyim? tamam belki ilk başlarda hızlı olabilir ama zaman geçtikçe yavaşlama söz konusu oluyor mu?
bir de qwerty e geçerken takılma oluyor mu ? ...yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
nokıa deyince akla dayanıklılık geliyorsnnde dşndüğün gibi
buyur bu adresteki düşürmeye ait testi izle hiçbirşey olmuoyr tlfnaöle bile bile çarpmadğmz sürece tabi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
5800a uygulanan testleri daha ayrıntılı olarak buradan görebilirsin arkdşm
http://www.maxicep.com/uye-haberler...apter-farki-ile-5800-zarar-6-test-305811.html
arkadaşlar 5800 8gb 'ın sesli navigasyonu varmıdır..nasıl güncellelleyip kullanabiliriz..tşkkr..ekran dokunuşu gayet hassas ve güzel hiç düşünme al kardeşim..
Kamerası 3.2 mp diyor peki foto çekimleri nasıl? Çok mu kötü yoksa iyi dencek kadar güzel mi?
buyur bu adresteki düşürmeye ait testi izle hiçbirşey olmuoyr tlfnaöle bile bile çarpmadğmz sürece tabi
http://www.maxicep.com/uye-haberler...apter-farki-ile-5800-zarar-6-test-305811.html
Çok mesaj atmam diyorsan al. Mesaj atmak tam bi kabus, 2nci mesaja geçince aşırı bi yavaşlama söz konusu ama genel özellikleri olarak çok iyi.
meraba arkadaslar bende 5800 aldım yenı.dokunmatık ekrana supelı yaklasırdım ama nokıa bu dusuncemı bozdu.genel olarak gayet memnunum telefondan yanlız kafama takılan bır durum oldu ona cevap arrken bu sayfayı buldum.oncelıkle bu sayfayı olusturanlara tesekkur ederım.soruna gelınce henuz bır hafta oldu telefonu alalı.ılk basta yoktu ama bır ara ana ekrana gecerken bıle kayarak yanı efeklı gecısler oluyordu.acaba bır ayarlamı farketmeden oynadım dıye dusundum cok hosuma gıttıgınden kurcalamadım.sonra bu ozellık tekrar kayboldu yanı dırek gecısler olmaya basladı.ebuddy dıye msn programı yukledım acaba onun etkısı olmus olabılırmı.boyle bır ayar varsa nerden yapıldıgını soylersenız memnun olurum.tesekkurler
Menüden - Ayarlar - Kişisel - Temalar - Genel- Navigator var
Ona seçeneklere bas - Tema efekti - Açık yap
dediğin zannedersem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?