Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Xpress Music -N97 de WİRELEES ve Normal Olarak SORUNSUZ ÇALIŞAN WİNDOWS LİVE MESSENGER!!
ya benım telefon ne acaba 5800 değilmi alla alla ne kadar garip bi durum benim v4o ta calısıyo sorun yok senınkını bılmem...
beyazcurt
Üye
s.a. kolay gelsin diyelim. kardeş emeklerine sağlık demek isterdim ama malesef şansına küs hiç yapmacık olabilecek biri değilim.kardeş yüklenmesine yükleniyor doğrudur.n97 wireles sorunsuz vs felanda demişin bide ön izlme koymuşun.ama malesef alakası yok kardeşim neden bizleri böle şeylerle meşgul edersin anlamadım.ayrıca bunu yükleyen arkadaşlara teesüf ediyorum. kardeşim yükledin yükledin sadece tşk edip neden geçiyorsun yorumunu durumu ile beraber yazda benim gibi sazanlar böle boş yere vakit kaybetmesin.dostla yüklene bilen bi pro ama wireles kullanılamayanne dillde o bile belli olmayan msn adınayüklemek bile istemeyeceğiniz bir program bilginize sonra benim gibi yav neden böle bi proda yükleyenler yorum yazmamış demeyesiniz herkese kolay gele
Antisentimental
Üye
Teşekkürler..
protrojen
Üye
Çalışmıyor...
ÖMER VE KARAYEL
Üye
Böyle şeylerle meşgul etmeyin insanları wirelees filan sorunsuz çalışıo demişsiniz n97 de bi halt olmuyo .tamam emeğine sağlıkta pro bi işe yaramaz ...
milestone
Üye
paylaşan arkadaşa teşekkürler,ayrıca programn5800 xm'de çalışıyor lakin hayatımda bukadar saçma sapan bir program görmediğimi söylemeden edemem,
erhan_26
Üye
teşekkürler
A.R.D.A
Üye
TEŞÜKKÜR EDERİM..YENİYİM VE GEÇ KALMIŞIM ÜYE OLMAK İÇİN..İLK TEŞEKKÜRÜMDE SANA DOST
YuZaRSiFTaN
Üye
bu program türkce degil ayrıca dokunmatikde degil cok degişik birsey yinede emegine saglık teşk
MERBEE
Üye
hiç bi halt olmuyor n 97 mini de denedim ekran görüntüsüyle aynı bile dewgil o ekran