nokia 5800 xpress music bunaltan sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mole70

Üye
dostum bende çle bi sorun yoktu fakat bilgisayarıma format attım yeni xp lerden yükledim bendede aynı cable driver sorunu oluştu istersen bilgisayarına bi format at tabi şuanda yüklü olan sistemi değil
bir dene istersen ben tekrar format atcapım mecburen
umarım işe yarar

egeweb

Üye
Nokia Connectivity Cable Driver 7.1.29.0 sorunu bu arkadaşlar çözümü için verdiğim linki kullanın lütfen
sorun çözülür umarım yardımcı olabilmişimdir

ceren666

Üye
merhabaa benimde 5800.. dün format attım herşeyini yeniden kurdum yeni sürümünü indirdim lakinnn lakinnn ekran aniden beyazlaşıyo bekledikten sonra nokia yazısı çıkıyo tel açarken çıktığı gibi çok canım sıkıldı 1 hafta olmadı .. formattan mı kaynaklanıyo neyin nesi kendimi suçlamaya başladım cevap yazarsanız çoook sevinirim.. iyi günler

cengiss75

Üye
sorunun cözümü basit. program tam yüklenmediği için bilgisayar kabloyu görmüyor. bilgisayarınızdan aygıt yöneticisine girerseniz orda wireless comunication device yazan yerde ünlem isaretiniz görürsünüz. sag tıklayıp sürücüyü güncelleştire tıklayın. bu arada kurulum cd nizide takmayı unutmayın.cd sen güncelle diyin. sorun hallolur.

nurix6060

Üye
abi wallah 7. ayın 16 sında aldım 15 günsorna virüs bulaştı senin dediğin *#7370 yaptım tüm dosyaları güncelledi allah razı olsun
çünkü ben ankaraya yollayacaktım
şimdi yeni sürümüde yüklerim artık hafızası açırı doluydu

mavikorsan250

mavikorsan250

Üye
servise götür yarım saatte yaparlar nokia servis konusunda çok iyi.

benimde ekran dokunmatiği çalışmaz oldu götürdüm 1 günde yeni ekran taktılar telefona...

5000andvs

5000andvs

Üye
EywLh.

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
Yazılımsal sorun bunu dert etmene gerek bile yok. Nokia bayine götür formatta atarlar V51de yaparlar sorun falan kalmaz sorun yapma bunu

umutgidik

umutgidik

Üye
illaki kendim evde yapacağım diyorsan pc'ne format at Xp ise Sp2 yükle ve forumda verilen kablo sürücüsünü yükle hiçbir sorunun kalmayacaktır. Ayrıca güvenlik duvarını kpat yada pc suite izin ver. Ben ugrasamam dersen nokia sersivi bu işi 30 dakikada halledecektir. Takma kafana ufacık bir problem bu ;)

--------------- Ekleme ---------------

merhabaa benimde 5800.. dün format attım herşeyini yeniden kurdum yeni sürümünü indirdim lakinnn lakinnn ekran aniden beyazlaşıyo bekledikten sonra nokia yazısı çıkıyo tel açarken çıktığı gibi çok canım sıkıldı 1 hafta olmadı .. formattan mı kaynaklanıyo neyin nesi kendimi suçlamaya başladım cevap yazarsanız çoook sevinirim.. iyi günler
Önce hafıza kartını bir formatlayıp ondan sonra hard format atmayı dene. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

can1442

Üye
bnmö telmde 5800 1 haftadır telde kaymalar oluyor samsung e250 gibi geri düzelir tuş kilidini açıp kapadıgımda pc ye usb kablosunu takıorm pc hiç bi şeklde görmüo pc ye format attım işlemio acaba garanti bakar mı teknik servis ? garanti sürem war

RUS_MAFYA

Üye
002155 Dosya Numarasında Vista 2002 Yılında Üretime Verildi Ama Bill Gates Kendi Çözemedigi Çözümlerden Dolayı Türkiye Antalya Ve Ankara Üzerine Bildirildi Cd Arkasında Ufak Bir Yazı Var 01A2AS54A Herkeste Aynı Bu Yazı Çükü Sistem Türkiye Tarafından Yapıldı Vista Normalinde Türk Yapımıdır Bu Yapım 2003 06 02 Gününde İptal Edildi Halen Kullanılıyor Ama Eskisi Kadar Sık Sık Günceleme Alınmıyor Lütfen Bu Sizin İyiliginiz İçin Xp Donanımını Sıfırlamadan Üzerine Ne Window 7 Nede Vista Kullanmayı Sakın Denemeyin Çünki 02154 Nort İn Groger Dosyası Kaybolup Ve Tekrar Tekrar Sistem Zayıflıyo Ve İnternet Ve Baglantınız Çok Yavaş Oluyor Saygılar 4641-4312:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş sen en iyisi bir garantiye gonder

By Savliusta

By Savliusta

Üye
indirdim tekrar ama yine görmedi ya :(
tele bağladığımda kabloyu. telde 2 eçenek geliyor ilki bellek yığını ikinciside com port . ilkini seçince depolama aygıtı olarak kullanabilişyorum ama pc suitede gözükmüyor. 2. seçince yeni donanım bulundu diyor. gözattan cable driver klasörünü göstermeme rağmen bulunamadı diyor

orjinal nokiada usb kablosunu takınca böyle bir soru çıkmaz o tel çin malı kardeş :oke:

fb168

Üye
bende 5800 almayı düşünüyorum fakat bu sorunlar beni çok soğuttu mesela pil problemi filan varmış bunlar eski sürüm telefonunda mı var yoksa şimdi hepsinde varmı mesaj yazan herkese teşekkür ederim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
*#7370# de tüm etkin aktarmaları kapatın ya da öyle birşey derse hatsıza alman yeterli dostum:oke:Hard format ise telefon kapalıyken dediğin tuşlara sırayla basmaktan ibaret ve pin kodu sorana kadar basman lazım..:oke:

Üst Alt