nokia 5800 xpress music bunaltan sorun

Sponsorlu Bağlantılar

osskur

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpress music bunaltan sorun
merhaba arkadaşlar inanın denemeddipğim yol kalmadı 3 gündür intternetten araştırıyorum ama bi türlü sorunuma çare bulamadım en sonunda konu açmayı düşündüm. Benzer sorunu olanları gördüm ama benm sorunum daha farklı öncelikle nokia 5800 xpress music telim. Malesef format atamadım bir türlü bütün taktikleri denedim yeşiltuş+kırmızı tuş+kamera tuşu + power tuşa bastığımda tel normal açılıyor. kod yazdığımda ise *#7370 falan bu seferde hazır değil yazıısı çıkıyor ekranda. birde lanet kablosunu pcye bağladığımda ne yaptıysam pc suite e tanıtamadım veri depolama olarak görüyor pc ama suite takılı olduğuunu görmüyor telin. bütün sürümleri denedim ama nafile sanırım teli değiştirme zamanım geldi ! Oysaki 1 ay bile olmadı alalı çok pişmanım çok

Umarım bu sorunlara çare bilen biri vardır teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: mavikorsan250

oguziverson

oguziverson

Üye
sorunların için üzüldüm
öncelikle pc sute telini tanıtamadım dedin google a nokia cable driver yaz onu yükle pc ne o zmn olur inş bn böle yapmştım olmuştu dene bi snde
format işlerine gelince teline versiyon at Nokia Software Updater ile düzelir belki
oda olmadı nokia satış noktalarından birine git oraya söle format atamıorum die onlar halledebilir :oke:

osskur

Üye
    Konu Sahibi
indirdim tekrar ama yine görmedi ya :(
tele bağladığımda kabloyu. telde 2 eçenek geliyor ilki bellek yığını ikinciside com port . ilkini seçince depolama aygıtı olarak kullanabilişyorum ama pc suitede gözükmüyor. 2. seçince yeni donanım bulundu diyor. gözattan cable driver klasörünü göstermeme rağmen bulunamadı diyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
servise götür ordan düzeltsinler programsal bir sorun oluşmuş arkadaş..boşuna kendini üzme güzel bir telefon..

oguziverson

oguziverson

Üye
indirdim tekrar ama yine görmedi ya :(
tele bağladığımda kabloyu. telde 2 eçenek geliyor ilki bellek yığını ikinciside com port . ilkini seçince depolama aygıtı olarak kullanabilişyorum ama pc suitede gözükmüyor. 2. seçince yeni donanım bulundu diyor. gözattan cable driver klasörünü göstermeme rağmen bulunamadı diyor
hadi ya ozmn bncede ya servise yada ilk önce evine en yakın nokia mağazasına götür bnm elimden gelen bu:oke:

osskur

Üye
    Konu Sahibi
sağolun yardımlarınız için .. servise gitmek farz oldu

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
5800 için yeni firmware yayınlanıyor biraz sabret şimdi test aşamasındaymış. nokia çogu sorunun kalkacagını iddia ediyormuş yeni birkaç program varmış deniyor.

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşımız telimi pc suite tanımıo dio sn dion ki yeni versiyon çıkcak onu bekle nasıl atcak o yeni versiyonu
ayrıca o çıkana kadar oohhoo bu yılın son çeyreği yani ekim ln kaç ay var dahaa...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 için yeni firmware yayınlanıyor biraz sabret şimdi test aşamasındaymış. nokia çogu sorunun kalkacagını iddia ediyormuş yeni birkaç program varmış deniyor.
kardeşim adam pc suite le bilgisayara bağlanamıyorum diyor sen sürüm çıkacak bekle diyorsun.:kop:

yariş

yariş

Üye
arkadaşlar güncellemeleri telefondan yapın

--------------- Ekleme ---------------

xp üstüne vista kur ozaman görür çünkü vista kendisi bulup yükler

johncombs

johncombs

Üye
oskkur kardes pc im telefonu veri depolama olarak görüyor diyorsun belkide pcnin görmemesi telden olabilir.menüden ayarlara gir bağlantı seçeneği içinde USB bölümü var onu aç USB bağlantı modu diyor onu PC Suite olarak seç ve bağlantıda soru aç belki o zaman problemin düzelebilir.ama ovi suite programını tekrar silip yüklemende bi fayda olabilir ve şu an en son güncellemelerini yüklemeni tavsiye ederim.

KralCastle

KralCastle

Üye
pc suit gormuyosa telefonu kopya olabilir telefon... yani cin mali olabilir... cunku ayni sorun benimde basima gelmisti bi arkadas i-phone aldim ama itunes a bagliyamadim bi baksana demisti. taktim gormedi itunes ayni dedigin gibi veri depolama olarak goruyordu telefon... daha sonradan bi telefoncuya goturduk tel i oda birebir cakma bu telefon ilk defa goruyorum bu kadar iyi bir kopyayi demisti... belkide seninkide oyle bir klondur en iyisi bi nokia bayisine git ;)

hakanozgur

Üye
merhaba arkadaşlar inanın denemeddipğim yol kalmadı 3 gündür intternetten araştırıyorum ama bi türlü sorunuma çare bulamadım en sonunda konu açmayı düşündüm. Benzer sorunu olanları gördüm ama benm sorunum daha farklı öncelikle nokia 5800 xpress music telim. Malesef format atamadım bir türlü bütün taktikleri denedim yeşiltuş+kırmızı tuş+kamera tuşu + power tuşa bastığımda tel normal açılıyor. kod yazdığımda ise *#7370 falan bu seferde hazır değil yazıısı çıkıyor ekranda. birde lanet kablosunu pcye bağladığımda ne yaptıysam pc suite e tanıtamadım veri depolama olarak görüyor pc ama suite takılı olduğuunu görmüyor telin. bütün sürümleri denedim ama nafile sanırım teli değiştirme zamanım geldi ! Oysaki 1 ay bile olmadı alalı çok pişmanım çok

aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşım 5800 larda genel bi sorun galiba..

kalpsizdj

Üye
bence senin bilgisayarında sorun var usb kablosundan yada usb aygıtın düzgün calısmıyor buda o saçma sapan xp temaların kurduğunuzdan dolayı oluyor sen telefona deil once bi bilgisayarına göz at sorunu onda ara telde bece hiç bi sorun yoktur emin ol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
alalı iki ay oldu daha birgün sorun yaşamadım..aldığın telefon orjinal 5800 mı acaba?

nokiaemre

Üye
arkadasım telefonun eğer garantiliyse götür kvk veya hangisiyse hemen yeni versiyonu atsınlar üzerine başka srun kalmaz inşallah...

birisi2

Üye

arkadaşım bende aynı dertten muzdariptim bu ne telefonla nede bilgisayarla sorun programdan kaynaklanıyormuş sorunu ben çözdüm yardımı olacaksa adresinden pc suite cleaneri yükleyip yaklaşık 700 kb sonrasında cleaner diyorsunuz daha sonra bilg. kapanıp açılıyor tekrardan pc suite yi yükleyip sorunu halletmiş oluyorsunuz şahsen bende sorun çözüldü umarım sizlerinde sorunu bu yönde çözülür :oke:

istan0z61

Üye
bu sorum bende de oluyor. 5800 ve N79 telefonlarını kullanıyorum.
Bilgisayarımdan aygıt yöneticisine tıkladığımda Wireless Communication Devices 'ın altında Nokia N79 USB Phone parent Ünlemli olarak çıkıyor.

Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
Not: Telefonlarım çin malı değildir.

soner5435

soner5435

Üye
bu sorun bendede var arkadaşlar çözen oldumu acaba? 1 haftadır araştryorum yükleyip kaldırıyorum yapmadıgım iş kalmadı. daha önce çalışıyordu bnm laptopta formattan sonra böyle oldu servisten geldi tel bidaha baglanmadı. Ama bnm iş yerindeki bilgisayarda bağlanıyor buda ilginç? win 7 işletim sistemi kullanıyorum bilginize..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende aynı dertten muzdariptim bu ne telefonla nede bilgisayarla sorun programdan kaynaklanıyormuş sorunu ben çözdüm yardımı olacaksa adresinden pc suite cleaneri yükleyip yaklaşık 700 kb sonrasında cleaner diyorsunuz daha sonra bilg. kapanıp açılıyor tekrardan pc suite yi yükleyip sorunu halletmiş oluyorsunuz şahsen bende sorun çözüldü umarım sizlerinde sorunu bu yönde çözülür :oke:

hay allah razı olsun kardeşim sorunu çözdüm bi haftadır ayar olmustum bu sorun yüzünden teli servise yollicaktım en son ama bnm diger pc de calıstıgı için telefon kanaklı bi sorun oldugunu düşünmedim emegine saglık kardeşim saolasın :heyo::heyo:

karambolize

Üye
telefonun cıktığı kutudan bı cd cıkacak
O cdyı bıl.e yukle 3tane program yuklenmıs olması lazım bu 3programın hepsını yenı surumu var ve bunu ındırmek icin yuklenen 3 programdan oviyi aç araçlardan guncelle de hepsini idir sonra telefonu bılgısayara PCstudio olarak bagla ardından bilgisayardan nokia soft... Update programında telefonunu hem guncelle hem sorunları bıtır yardım ede bıldıysem ne mutlu bana

Üst Alt