Nokia 5800 xpresmusic youtube sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
5800 skyfire country hatası verio çalışmıo dolayısı ile

aynen güzel insan ilkdefa bugun bendede skyfire hata verdi ve acmıyor bile aynen sunu diyor uyarı olarak özür dileriz su anda skyfire ülkenizde hizmet verememektedir diyor ve benden skyfireden cıkmamı istiyor baska bir işleme izin vermiyor sorun programdamı diye şübhelendim ve yeni bugun öglende skyfire sitesinden tekrar indirdim yine aynı hatayı verdi ilginc

alperburdur

alperburdur

Üye
telefonun kendi tarayısından giriş videodaki gibi olmakta :) görüntü kalitesi süper donma vs vs şeyler yok ama yalnız ilk başta izledim video sonra ise ekranın sol köşesinde mavi renkli flas göründü video izleyemedim şimdi de buna uyuz oldum :)

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dns adreslerini bu tarz yapın
www. youtube. com/?nomobile=1 yazın giriş yapın rahatlıkla videodaki gibi giriş :)

kesinlikle oldu teşekkürler herkes skyfire diyor ama skyfire sizin bölgenizde çalışmıyor diyor

destroy116

destroy116

Üye
skyfire tavsiye ederim
Maxicepte verilen dosyayı yüklersen senin bölgendede çalışır:oke:

EFECEL

EFECEL

Üye
youtube programını indirin(sitede mevcut) daha sonra dns ayarlarınızı 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yapın %100 izleniyor

dj_akreppp

Üye
arkadaslar sky fire calısmıyo youtube programı ise zero result yazıyo ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkürler

groyan

Üye
skyfire yukleyn

eyupseci

Üye
flaş layfı kurun açıyor

efesohbet

Üye
arkadaşım kim demiş telefonda dns değişmez die al eline 5800 menü/ayarlar/bağlantı/hedefler/internet dedikten sonra operatörün artık neyse onun sana hazır olarak verdiği internet bağlantı ayarı var ona gelip seçenek düzenle diosun karşına ayarları çıkıcak sonra tekrar seçenek diip gelişmiş ayarlar diosun ağ türünü değişme ıp adresinide değişme otomatik kalsın DNS adreslerini değiş ve ilkini 4.2.2.1 ikincisini 4.2.2.2 yap sonra tamam de çık istedğin browserden istediğin kadar gir ha bide youtube programı olmasına gerek yok flash player ekletisinede gerek yok sen izlemek istediğin videoya tıkladıktan sonra telefon o videoyo kaydetmeden arabelleğine alıp kendi real playerinde oynatıyo saygılarımla

pesimisthaso

Üye
arkdaslar ben flashplayer falan yukelemdım ama bıse kesfettım sızınlede paylasmak ıstedm.sımdı ınternete gırıp sayfaya gıt dedıkten sonra bu adresten gırın ve ızleyın bu kadar.umarım yardımcı olur

wagh

Üye
arkadaşım youtube programını indir dnsni de değiştir:8-8-8-8
8-8-4-4

djomerrr

Üye
Arkadaşlar bu dns ayar değişimi sadece wi-fi ile bağlantı kurulduğundamı oluyor sadece yoksa gprs ile bağlantıdada değişiyormu bilginiz varmı ?

JayJayyy

Üye
bolt açar.

theeyuplu

theeyuplu

Üye
Öncelikle 5800 için hazırlanmış olan youtube programını indirin...
Ardından programı telefona yükleyin...
Daha sonra Ayarlar>Bağlantı>Hedefler>İnternet>Vodafone Internet'i girdikten sonra Seçenekler>Gelişmiş ayarlar>DNS adresleri'ni tıklayın:
Birincil DNS:88.248.155.141
İkincil DNS:88.248.155.142
Daha sonra Tamam'ı tıklayıp oradan çıkın.
Böylece Youtube programına sorunsuzca girebilirsiniz.
İsterseniz Web'den de Youtube'a girip sorunsuzca video izleyebilirsiniz
(Yukarıda altını çizerek belirtmiş olduğum Vodafone Internet kısmı Türkcell veya Avea'da olabilir)

teslaxxx

Üye
dns ayarları ile bu iş olmuyor. bir de benim anlamadığım bir konu var video.google'den olduğu gibi videoları gösterirken diğer video sitelerinde böyle bişey yapmıyor.

jackaleagle2

Üye
menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>internet>kullandığınız ağ>seçenekler>düzenle>seçenekler>gelişmiş ayarlar>IPv4 ayarları>DNS adresleri Birincil:208.67.222.222 İkincil:208.67.220.220 youtubeye girer başka hiçbir türlü giremezsiniz :) girdiğinizde video izlemek istiosanızda skyfire ın 5800 a uygun versiyonunu yükleyin:) +rep

bettull

Üye
Harikasın kardeşim çok teşekkür ederim :))

am0n

Üye
m.youtube.com yazın bide onun dneyin öle girior ve hatta realplayer ile acıor videolari

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
m.youtube.com yazın bide onun dneyin öle girior ve hatta realplayer ile acıor videolari

telefonun kendi tarayısından giriş videodaki gibi olmakta :) görüntü kalitesi süper donma vs vs şeyler yok

Birincil DNS:88.248.155.141
İkincil DNS:88.248.155.142

www. youtube. com/?nomobile=1 yazın giriş yapın rahatlıkla videodaki gibi giriş :)

Üst Alt