Nokia 5800 xpresmusic youtube sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya kardeşim nedir bu 5800 ın youtube sorunu herkes bişey yazıor..kımsede adam akıllı bi yol göstermiyo.yok operadan gırılıyormuş..yok dns ayarını değştrnce gırıyormuşş vtabda istedgını ızlıyormuşş hepsi hikaye..yok mu şu soruunu kökunden cozecek bi yiğitt?

--------------- Ekleme ---------------

5800 türkiye yazınca youtubde nasıl gırıldğını gösterıoo.ama rapidshare dıe bışey yukleneckmiş..ya kardeşm o herneyse onunda nasıl yuklenecegını anlatsana.. ama olmazz nıe anlatsn kii..
kardeşim yukarda verilen linkten indir kur burda biz herkese yardım etmeye çalışıyoruz..bir sorunun varsa burda söyle öyle yakınmaya gerek yok..yapabiliyorsan yap bize anlat youtube yasaklanmış işte bir türlü girilmiyor biz yasaklamadık dimi?

jackamo

Üye
selamlar 5800 güzel olmasına güzel ama şu flash player9 olayı can sıkıcı bir hal oldu.ve sizlere sormak istedıgım bir konu daha var xpress music mzik telefonu bende 5800 var istedıgım ses yüksekliğini alamıyorum bas ve tis kalitesıne diyecek yok son ses dınlememe ragmen çevredekılerın seslerıni duyuyorum orjinal verılen kulaklık var yenı bır kulaklıkmı alayım nokıa servısınemı gotureyım kararsız kaldım

carlp

Üye
ses yalıtımı olan kulaklık alman lazım kardeş..orıjınalden bı halt olmaz..

peeterrr

Üye
tşkler arkadaşlar

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye

bu tarz neden giremiyoruz anlamadım gitti ?

fikri olan warmı ?

--------------- Ekleme ---------------

sLm arkadaşlar Youtube'ye wlan üzerinden bağlanıldığı zaman seçmiş oldğumuz wlan bağlantısının Dns'lerini değişirek giriş yapabiliyoruz

4 2 2 6
4 2 2 3

bu işlemi yaparken ise ;

Menü - Ayarlar - Bağlantı - Hedefler klasöründeki seçilmiş olan wlanı bulup secenekler gelişmiş ayarlar IP4 ayarları ilkini seçiyoruz Dns adresleri mevcut ordan yukarda verdiğim rakamları yazarak Youtube'ye girişimiz sağlanmış olmakta ... umarım yardımcı olabilmişimdir ...

YUKARDAKİ SORUMA CVP ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM ...
şimdiden teşk ederim

asil_unal

asil_unal

Üye
Arkadaşlar benimkide vardı bu sorun geçen hafta aldım 5800 ı kesin çözümü sana söyliyim kurtul:)
İlk önce telefonun wireless bağlantısından internete girebiliyosan uygulamalar bölümünde Uyg. güncelle var oraya gir ve bağlantı noktasını wireless yap ki bedavadan giresin:) girdikten sonrada güncellenecek bütün proları yükle orada flash lite prosuda var ki o en önemlisi.
Sonra ise artık iş youtubeye girmeye kalıyo.operamini sitesinden programını indir teline zaten indirdikten sonra uygulamalara kısayol verir.Sonrasında ise operamini sitesinden m.youtube.com adresinden videoları izliyonuz.
'''''' arabooo ''' Arkadaşımız yasaklılığın kaldırılmasını iyice anlatmış zaten
5800 da dns girişi yapılabiliyor..

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz girebilirsiniz.

alıntı kısmı geçtikten sonra arkadaşlar artık flash sorunu vermez dediklerimi yaparsanız tek sıkıntınız videoya tıklayıpta bir anda girememeniz olur onuda zaten girdikten sonra watch video yazan bi kısım vardır oraya tıklayıp izlersiniz umarım faydam dokunur...;;;;)

net0019

Üye
YouTube'daki videoları izlemek için bir çok yöntem var herkesin bildiği gibi. Ancak host dosyası, DNS, program yükleme, proxy gizlen vb bir çok kişi için yapması zor şeyler olabiliyor. Herkesin bu teknik olayları bilmesi zor.

YouTube'daki tüm videoları her yerden, her bilgisayardan adresine girerek de izleyebiliyorsunuz.

Hem çok hızlı hem de güvenli. Tasarımı çok sade ve kullanımı çok kolay. Arama sonuçları Türkiye'ye özel, istenmeyen ve ahlaki olmayan zararlı videolar da filtreleniyor sanırım.

Tüm video'ları da isteyen kendi sitesine ekleyebiliyor ve oradan oynatılmasını sağlayabiliyor(Bu süper bir özellik). Facebook'ta paylaşılan videolar da direkt Facebook üzerinden oynatılabiliyor.

Umarım faydalı olur.

ciwax

Üye
arkadaşlar youtube'un 5800 için özel ürettiği program var onu kullanıyorum çokta süper.dns ayarlarını değiştirdikten sonra rahatlıkla giriliyor.tüm videolarda seyrediliyor

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşlar youtube'un 5800 için özel ürettiği program var onu kullanıyorum çokta süper.dns ayarlarını değiştirdikten sonra rahatlıkla giriliyor.tüm videolarda seyrediliyor

kardeşim iyi hoş da neymişki bu pro.. eklersen buraya güzel olur..

ayrıca arkadaşlar ben opera mini 5.0 dan sep990i telefonumda sorunsz iziliyodum youtubeyi flash falan istemiyodu bu sorunu 5800da görünce çok şaşırdımm tanıtım videolarında açıyor rahatlıkla...

somawawe

Üye
yaw telefon "adobe flash lite" symbian flashi kullanıyo googledan aratın kurun icinde yoksa

slayerokan

Üye
arkadaşlar iki dns ile de girmiyor ve flahs player bulan oldu mu? symbian için??

fatih82

fatih82

Üye
siz telin kendi browserini boş verin ordan hiç bir yere girilmiyor forumu aratın orda youtube programları var onları indirip cebe kurun ve dns ayarlarını değiştirin istediğiniz gibi youtube ye girin

evimevim

Üye
arkadaşlar bende 5800 aldım ve dns ayarlarını değiştirdim ve yine you tube giremiorum kafayı da yemek üzereyim.kesin bir çözüm bulan varsa lütfen yazsın.şimdiden teşekkürlerrr

Mousenuri

Üye
Arkadaslar hic ugrasmayin Skyfire diye baska bir browser var. Bence Opera dan kat kat daha iyi. Facebook olsun Youtube olsun butun videolari rahatlikla aciyor, ayrica kullanimi da cok rahat, herkese tavsiye ederim.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
telefonun kendi tarayısından giriş videodaki gibi olmakta :) görüntü kalitesi süper donma vs vs şeyler yok ama yalnız ilk başta izledim video sonra ise ekranın sol köşesinde mavi renkli flas göründü video izleyemedim şimdi de buna uyuz oldum :)

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dns adreslerini bu tarz yapın
www. youtube. com/?nomobile=1 yazın giriş yapın rahatlıkla videodaki gibi giriş :)

crazysahan

crazysahan

Üye
valla beyler bayanlar lady is in gentelman ben skyfire programını indirdim kurdum bildiğiniz opera mini gibi bi tarayıcı mynet facebook vs gibi yerlerde videoları sorunsuzca açtım ayrıca google a canlitvizle yazıp ilk çıkan siteden trt yi takılmadan kusursuzca izledim fakat indircek arkadaşlara benden tavsiye sakın normal internetten bağlanmak gibi bir aptallık yapmayın ikki saniyede 200 kontörümü yedi bu 8 kontörden sonra 15 mb bedavaya güvendim iki kere bedava verdi sonra 2/35 kb ye geçti mal gibi kaldım benden tavsiye wifi her zaman iidir. 5800 da sorunsuz çalışıyo eğer çalıştıramazsanız sizin beceriksizliğinizdir bi daha deneyin

acurrr333

acurrr333

Üye
Hiç DNS ayarları ile uğraşmayın arkadaşlar, ovi den skyfire indirin kurun ve istediğiniz site bilgisayar formatında gözüksün, ben çok memnunum,hiç flash programı aramadım,direk skyfire yi kurdum ve rahat rahat izliyorum videoları (facebook'da dahil)

chikocx

Üye
flash player olarak ararsanız bulamazsınız zaten 5800 da flash lite olarak geçer prg da dan bulmak çok basit 5800 kullanması çok basit bu arada sadece aradıgınız prg adını ıyıce bilmek gerek .bulamayan arkadaşlar varsa [email protected] eklesın yollayım.

jackbr

Üye
5800 skyfire country hatası verio çalışmıo dolayısı ile

Üst Alt