Nokia 5800 XM Yavaşlama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

d-rub

Üye
cevaplara yazıldı mı bilmiyorum ama. benimde ilk aldığımda 1 smsi geçince tel yavaşlıyordu ama sonra klavyeyi ingilizce yaptım sorun ortadan kalktı. ve ekrandaki o tuşlar bendede tepede kısayol rehber varya onu kapatınca gidiyo. önceden böyle bir sorun yoktu ama onu kapattığımdada menüye girip yeşil tuşa basıyorum ordan numarayı girebiliyorm. biliyorum telefonumun acil servise ihtiyacı var :D

çöm0

Üye
5800 XM de orjinal aarlarına dönünce şifre soruyor ne olduğunu bilen varmı

Davulbaz

Davulbaz

Üye
güvenlik kodun o senin 12345

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bence geçici bi yavaşlama sorunudur sonradan düzelir hard dormat atarsan düzelir ama önce rehberi yedekle pc suiteden content copier ile sonra formatla düzelir

tlgcn38

tlgcn38

Üye
çok yavaşsa speed programlarını da dene olmazsa yardır formatı =D

cebelenhıl

Üye
:oke:telefonumun yavaşlama sorunu var mesela menu ye girdiğimde ve uygulamalara girdiğimde çok yavaşlıyor lütfen yardım edin şimdiden tşekurler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
:oke:telefonumun yavaşlama sorunu var mesela menu ye girdiğimde ve uygulamalara girdiğimde çok yavaşlıyor lütfen yardım edin şimdiden tşekurler
Kurduğun program,oyun yada temalardan kaynaklanıyor olabilir,hızlandırıcı ve sistem temizleyici programlar var kullanabilirsin.dahada olmazsa format son çare.

ozkan_c4

Üye
Arkadaşlar telefonu alalı iki seneye yakın oldu. 58000 ımın yavaş olması beni bazen çıldırtıyourdu. Mesela orjinal temasından farklı bir tema kullanırken yavaşlıyordu. bir de kurduğum program sayısı arttıkça telefonda yavaşlama artıyordu. Epey zamandır şüphelendiğim bir konu vardı. Tahminim doğru çıktı. Arkadaşlar 5800 ın yanında verilen dandik hafıza kartları telefonun performansını resmen yiyor. Bugün kartı çıkarttım telefon resmen uçtu. İnanmıyorsanız deneyin. Bilemiyorum kaliteli bir hafıza kartı alınmış olsa belki kartsız performansa yaklaşabilir. Bütün datayı kendi hafızasından aldığı için telefon abartmak gibi olmasın nerdeyse iphone gibi çalışıyor. fakat maalesef bildiğiniz üzere dahili hafıza çok az. ben sadece farklı temalar için kullanıyorum. İnşallah bu bilgi pek çok kullanıcıya yarar.

mustysm

mustysm

Üye
Arkadaşlar telefonu alalı iki seneye yakın oldu. 58000 ımın yavaş olması beni bazen çıldırtıyourdu. Mesela orjinal temasından farklı bir tema kullanırken yavaşlıyordu. bir de kurduğum program sayısı arttıkça telefonda yavaşlama artıyordu. Epey zamandır şüphelendiğim bir konu vardı. Tahminim doğru çıktı. Arkadaşlar 5800 ın yanında verilen dandik hafıza kartları telefonun performansını resmen yiyor. Bugün kartı çıkarttım telefon resmen uçtu. İnanmıyorsanız deneyin. Bilemiyorum kaliteli bir hafıza kartı alınmış olsa belki kartsız performansa yaklaşabilir. Bütün datayı kendi hafızasından aldığı için telefon abartmak gibi olmasın nerdeyse iphone gibi çalışıyor. fakat maalesef bildiğiniz üzere dahili hafıza çok az. ben sadece farklı temalar için kullanıyorum. İnşallah bu bilgi pek çok kullanıcıya yarar.
çok haklsn dostum kesnlikle opera mobile hafıza kartına kayıtlıydı ve sürekli takılıyordu tel. Hafızasına aldım donma yok oldu 8gblık hafza kartı 30 liraya almştm anladm yani...herşeyin kalitelisi abi

koboy_901

Üye
Mesaj sorunu ve menüde bastığının açılmaması bendede vardı.Eğer hiç güncellemediysen *0000# yaz telefon bilgileri geliyor.Orda seçenekler güncellemeleri kontrol et yap güncellemeleri bulup indiriyor.Güncelleme ile yeni özellikler geliyor.(Wirelessle bağlanmanı tavsiye ederim güncelleme dosyası büyük olabilir TL lerden yeme :) )

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oglum niye hortlatiyonuz konuyu