Nokia 5800 XM Yavaşlama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Yavaşlama Sorunu
Merhaba Arkadaşlar 2 ay önce aldım 5800 XM ilk aldığımdan beri geçişler yavaş,mesaj yazarken mesaj uzayınca telefon kasıyor batığım harfleri sonradan yazıyor buna sinir oluyorum.. Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba

2.Sorun = Bugünde 1 sorunla karşılaştım telefnn ana ekranındaki tuşlar ve rehber simgelerine dokunduğumda açılmıyor.Bu sorunuda çözemedim Orjinal ayarlarına döndüm telefonu kapadım açtım yinede düzelmedi..

Yani Şuan şu telefonu aldığıma pişmanım ya bu sorunlar düzelmezse satıcam yani

Revengeful

Emekli Yönetici
Kısa yol olayı benimde başıma geldi. İlk önce telefonun güncel değilse v40 a güncelle pc suite ten. Sonra pc suitten telefonunun yedeğini al. Sonra hard format at. Hard format atmak için önce telefonu kapat sonra yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu + açma kapama tuşuna basılı tut ve açılana kadar bekle ayar yapmanı isteyecek yap. Sorun çözülür

teamera05

Üye
bide ben yazım yeni konu açmayım burdan devam edeyim. bende v40 yaptım güncelledimde bu skyfire önceki versiyonu gibi deil onceki versiyonunda q wer klavye menude vardı simdi yok yana cevirince cıkıyo ve skyfirede sorun yasatıyo v40 yükleyenler varsa bu skyfire nasıl kullanıyolar yazma yerine tıklıyorum normalde yazma yeri gelmesi lazımken gelmiyo vede yatay cevirince tam ekran olmuyo eskisi gibi yarım oluyo q klavyede cıkmıyo :( kullanan varsa çözümü yazabilirmi acaba

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pc suitle güncelleme resimle anlatımı felan sitede mevcut mu ben fazla anlamamda

12345abc1

Üye
sitede mevcut ayrıntılı olarak ama telefonun kodunu navi kodu olarak deiştirceksin bu onemli. o da ayrıntılı olarak anlatılıyo. "v40 çıkmıştır" konunun adı

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim allah senden razı olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefondan yazdığım için fazla yardımcı olamıyorum kusura bakma.

Arama bölümünden 5800 fun yaz . 5800fun club çıkar. Nadir herşeyi ayrıntısıyla ve resimlerle anlatmış

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler herşeyi yaptım nemesis programıyla açtım procud kodunu da yazdım fakat pc suite update programını açtğımda en güncel yazılım yüklüdür.. dio yazılımın sürümü ise 30.0.0 bilmem ne yazıyor sol alt kööşede nasıl yapıcam ya lütfen yardım edin

intoman

intoman

Üye
basit sorunlar çozümleride basit ama sen telefonu sevmediysen ve temizse bana uygun bi fiyata satabilirsin ...

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
yok ya yavaşlama sorunu olmasa neden satayım

Revengeful

Emekli Yönetici
Product kodunu kaydedip updater ı açtığında bulması lazım. Pc suite güncelmi

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
değil herhalde ama şuan phoenix programı ile yapıyorum oda olmazsa dediğin gibi güncellerim

biraz bu konularda cahilimde k.bkmayın

Revengeful

Emekli Yönetici
Bilmemek ayıp değil :) sana tavsiyem nokia software updater ile güncelleme yapman

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş phoenix programıyla işlemi hallettim çok saolasın .. versiyon v40 oldu .. şimdi yedeklerimi atıyorum işte ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi bakalım sorun un gitmesi lazım

kartal45200

Üye
    Konu Sahibi
evet gitti ayrıyetten yavaşlama konusuda gitti :) harika oldu ya satma eşiğine gelmiştim ya :D

teamera05

Üye
Bide benim soruna bişeyler yazsaydınız cok sevinecem :)

hasan0692

Üye
ya arkadaşlar benimde 5800 var tlfn biraz yavaşladı bu phoenix programının kullanımını nasıl yapabilirim eğer yadrımcı olursanız sevinirim tşkler!!

34erkan1903

34erkan1903

Üye
arkadaşım mesaj konusunda ikinci mesajdan sonra yavaşlama kendisini gösteriyor.. seçeneklerden yazma dilini türkçeden ingilizceye alırsan yavaşlama denen bişey kalmıyor...

bodos1903

Üye
arkadaslar ayni sorunu bnde yasiyodum telefonumu guncelledim duzeldi guncellemenizi tavsiye ederim :)