Nokia 5800XM için V60.0.003 güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Ranthar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM için V60.0.003 güncelleme sorunu
Merhaba arkadaşlar,

2009 yılında aldığım bir 5800 telefonum var. Her güncellemeyi sorunsuz yaptım. Şuan v52 yüklü telefonumda. v60 çıktığından beri telefonuma güncelleme yapamıyorum. *#0000# denedim güncelleme bulamadı. Telefondan yazılım güncellemeden aradım bulamadı. Bilgisayara bağladım, pc suite ile güncelleme yaptım yine v60 yok ortalıklarda. Bu konuyu açmamın nedeni bu sorun o kadar çok açılmış ki kayboldum aralarında. En azından bu mesajıma bilen birisi mesaj atabilirse sevinirim. Telefon konusunda acemiyim o yüzden detaylı açıklarsanız sevinirim. Flash olarak yükleme varmış, onumu yapmalıyım yoksa normal yolla yükleme yapabilmek için ne yapmam gerekiyor. Kimiside Telefonun bilmem ne keyini nss diye bir programla değiştirmek gerekiyor yazmış. Benim telefonda rompatcher var, yani kırılmış vaziyette şuan.

Versiyonu ısrarla yükseltmek istememin nedeni ise radyomun kilitlenmesi ve bluetooth un açılmıyor olması. Belki güncelleştirme ile düzelir bir umut. Düzelmezse başka yollara başvuracağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Lütfen detaylı bir şekilde ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
 


hikmet366

hikmet366

Üye
Kardeşim V60 Şuan CFW Lerde Var. OFW De V60 Var OFW Yüklemeni Tavsiye Ederim
 

Ranthar

Üye
    Konu Sahibi
CFW ve OFW nin ne anlama geldiğini ve nasıl yüklendiğini bilmiyorum. Daha açık ne nasıl yapacağımıda anlatabilirsen sevinirim. Rompather ile kırılmış bir telefonda sorun çıkmaz bide değil mi?
 


Üst Alt