nokia 5800 xm v52...gördügünüz farklılıklar...eksiklikler...herkes yorumunu bildirsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xm v52...gördügünüz farklılıklar...eksiklikler...herkes yorumunu bildirsin.
nokia 5800 xm v52...gördügünüz farklılıklar...eksiklikler...herkes yorumunu bildirsin..:bilmmbenim gördügüm en önemli farklılık nokia 5800 basmatik lafı artık oolmamalı...dokunmatik süper olmuş ya onun dışında rds sorun yok (baküdeyim bn sorunsuz..)sensör gayet çok güzelll..45 derece çevirirsen bile dönüyo...onun dışında v51 e göre telefonda hızlanma var..kinetik kaydırma v51 e göre biraz daha iyileştirmişler...tema efektleri ne bakmadım ama sorunsuz galiba.kulaklık ve hopalör sesi netleştirilmiş ve artırılmışş...
gördügüm eksiklikler biraz daha hızlı olabilirdi..başka bir eksik göremedim bn|-)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yoksa c6 modifiye mi ne ona geçceem:D

sapphire_5800

Üye
arkdşm tlfn zaten hızlanmış hızlanıcağı kdar.orjinal temeasını kulanıyosan bnce gayet çok hızlı efektler açık olmasına rağmen.sensörü iyileştrmeleri süper olmuş.tlfn yatayken bile çevrdğmde dönyo artık.ses ztn kalitelydi dahada kaliteli olmş.gps iyileştirlmş.web browser dha gzl olmuş.kinetic scrolling dhada hzlanmış.buda tlfnun hzlanmş olmasndn kynaklanyo.kamera iyileştrlmş.karanlık ortam çekimi güzel :oke: daha ne istenebilirki. tek isteğimiz eğer v60 gelcekse şu ev ekranı artık yan dönsün başka bi isteğimiz yok!!!!!!

ekrandaki renkler daha bi canlanmış ışık düşük olmasna rağmen gzl gösteryo ve batarya brz dha uzun gdyo eskisi gibi elimden düşmemesne rağmen:oke:

yorgunazrail

Üye
benim farkettigim sensörler iyi olmuş ama biraz abartmışlar,kamerada bir fark görmedim hala berbat cekiyor,bu telefonun tek sorunu video izleyememek

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
evet ya kamera berbat da....v60 gelmez ya gelir mi sizce...nokia 5800 i n bütün sorunlarını çözmüş. yani sususn diyo artık=))

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bide ev ekranı koysaymış tam olacakmış

Zaferme

Üye
arkadaşlar ikinci kamerayı kullanan varmı ................... calısmıyor

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
yukarda sayılan pozitif özelliklere katılıyorum da mesela dün küçük kuzenim eğlensin diye mobile paint tarzında programları açtım ve çıkarken telde donma yaşadım daha önce olmuyordu teli güncelleyeli 2 gün oldu bunu denememiştim dün farkettim tekrar teekrar denedim uygulamalardan çıkarken ekranda takılma oluyor siyah ekran bir süre bekletiyor bundan hoşlanmadım. ve bir de ekran dokunmatiği konusunda ne kadar uğraşsalar da olmuyo ya illa tırnakla dokunmak istiyor

Xx_SeZeR_xX

Üye
Rds yok ya.. Bi tek ilk aldığım v31 de gördüm daha da görmedim...

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım rds çalışıyor..kesin ben de çalışıyo sorunsuz....bide donma felan yaşıyorsanız hack format atmanız gerekir eger tekrar olursa yeniden günceleyin ve güncellendikten hemen sonhack format ve hafıza kartınızı biçimlendirinn..sorun yaşamazsınız:D

SilentOne

SilentOne

Üye
bn wi-fi ile güncelledim hiç bir sorun yok :D

ozanazy

ozanazy

Üye
Bu konunun çok benzeri vardı zaten :s

petrucci82

petrucci82

Üye
nokia resmen dalga geçmiş allah aşkına değişiklik meğişiklik yok bitek sensör hızlanmış zaten onu da formdaki bi sürü adam yapıordu..fazla hızlı olması beni çileden çıkarttı ama yatarak kullanim dedim telefonu bi oraya bi buraya dönüp duruyor ekran..ayrıca hızlı sensörün en büyük sorunu telefon çalarken en ufak kımıldanmada telefon zil sesini susturuyor..hız olayıa gelince telefona hard format atıp ne var ne yok silerseniz zaten gayet hızlı oluyor bu v30 da da böyleydi..haritaları güncelleyip bi de tel hafızasına adobe ile quickoffice kurun bi de ozaman bakın bu yazdıklarım karta kurulmuyor çünkü...ram miktarındaki kullanımı kısmadan telefon h-ı-z-l-a-n-m-a-z...format sonrası c:/ yine 73 mb bunu 84 yapan vardı ben de kullanıyordum v51 tsunami isimli hack li fw yapmıştı adam..ve artık nokianın en dandik telefonlarında bile adobe reader ve quickoffice entegre bi şekilde satılıyor eşimin e 63 ü arkadaşımın 6220 sinde wi-fi bile yok bu pro lar var..yaw yeni fw ye yeni yazılım da koyulmaz mı ya...5800 bence mükemmel bir alet ama nokianın yazılım mühendisleri resmen sınıfta kaldı bu fw ile...çok pişmanım v51 tsunamiyi sildiğim için...arkadaşla görüşüp aynısını v52 için yapmasını rica edip onu kurucam..

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
bn de wifi y la ve hiçbir sorun yok....:ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bende Demin Güncelledim V52 Ye Daha Hızlı Dolaşıyor Menülerde Sadece Bu Farkedilir Derecede :hmmm

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur..pnpt yi bekliyoz bizde....:ehe

34tango

34tango

Üye
fw den sonra mutlaka hard format atın yoksa sorun yaşarsınız bendede 5800xm red var telden yükledim gayet iyi çalışıyor

Unuverseli21

Unuverseli21

Üye
Tlf hatalı açılıo die satıcıyla qörüşülmem istendi format attım tlf 24 saat ayaş dai yaa :)

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
bende de radyo donması var nedenii anlaamadım o kadarda yazılımı baştan yüklememe rağmen :nono:

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
video izleyememek ????
Ben divx , flv ve mp4'leri gayet güzel izliyorum

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun yok bazıları 5800 kullanmasını bilmiyo:ehe

5800 pnpt çıksada rahatlasak ya orjinal de çok klasik:D

ne zaman çıkar bilgisi olann?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt