o.m.e.r.
Üye
nokia 5800 xm v52...gördügünüz farklılıklar...eksiklikler...herkes yorumunu bildirsin.
nokia 5800 xm v52...gördügünüz farklılıklar...eksiklikler...herkes yorumunu bildirsin..
benim gördügüm en önemli farklılık nokia 5800 basmatik lafı artık oolmamalı...dokunmatik süper olmuş ya onun dışında rds sorun yok (baküdeyim bn sorunsuz..)sensör gayet çok güzelll..45 derece çevirirsen bile dönüyo...onun dışında v51 e göre telefonda hızlanma var..kinetik kaydırma v51 e göre biraz daha iyileştirmişler...tema efektleri ne bakmadım ama sorunsuz galiba.kulaklık ve hopalör sesi netleştirilmiş ve artırılmışş...
gördügüm eksiklikler biraz daha hızlı olabilirdi..başka bir eksik göremedim bn
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yoksa c6 modifiye mi ne ona geçceem
benim gördügüm en önemli farklılık nokia 5800 basmatik lafı artık oolmamalı...dokunmatik süper olmuş ya onun dışında rds sorun yok (baküdeyim bn sorunsuz..)sensör gayet çok güzelll..45 derece çevirirsen bile dönüyo...onun dışında v51 e göre telefonda hızlanma var..kinetik kaydırma v51 e göre biraz daha iyileştirmişler...tema efektleri ne bakmadım ama sorunsuz galiba.kulaklık ve hopalör sesi netleştirilmiş ve artırılmışş...gördügüm eksiklikler biraz daha hızlı olabilirdi..başka bir eksik göremedim bn

--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yoksa c6 modifiye mi ne ona geçceem

daha ne istenebilirki. tek isteğimiz eğer v60 gelcekse şu ev ekranı artık yan dönsün başka bi isteğimiz yok!!!!!!