Nokia 5800 xm USB bağlantı PC Suite sorunumvar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

quest2

Üye
bende de aynı sorun vardı.. bi kere depolama modunda bişey için takmıştım nokia pc suite 5800 a bağlandı yazdı.. baktım bağlanmış.. şaşırdım

Eagle333

Üye
arkadaşlar ben bu sorunu çözdüm. öncelikle ovi suiti kaldırıp, pc suiti kuruyorsunuz, sonra adresindeki cable driver ı indirip kuruyorsunuz. sonra bilgisayarı yeniden başlatıp telefonu bağlıyorsunuz. aygıt yöneticisinden üzerinde çarpı işareti olan nokia 5800 simgesini kaldırıyorsunuz. pc suiti başlatıyorsunuz. Nokia 5800 bu defa farklı bi yerde görünüyor (Aygıt yöneticisinde Modemin altında görünüyor). bu kadar.

old wolf

Üye
5800 usb görmüyor yardımcı olurmusunuz ? onceden hersey normaldı usb sorunum yoktu bıgun tel usb ıle arkadasın pc ye bagladım tel bırden sarj olmaya basladı cıkardım bende dırek o gunden sonra tel usb gormedı ne yapmalıyım

osistyle

Üye
Her yolu denemiştim onu indir bunu indir şunu indir format at bunu yap olmamıştı sonunda buldum :)

İlk olarak Bilgisayarım > Özellikler > Donanım > Aygıt yöneticisinden > Nokia 5800 XpresMusic ' i Etkinleştir. MTP Devicenin üzerinde büyük ihtimal ' ! ' işareti bulunmaktadır. Onu ellemeyin.

Sonra pcden Ovi Suiteyi kaldırıyoruz .

Nokia ' nın sitesinden Nokia Pc Suiteyi İndiriyoruz . Nokia Connectivity Cable Driver .. eng bunu da indirip kuralım . Pcyi yeniden başlatalım .

Daha sonra yine Nokianın sitesinden Nokia Ovi Suiteyi indirelim kuralım . Kurulum bittikten sonra pcyi yeniden başlata secenegine tıklayıp ileri deyin . Pc açıldığı zaman Telefonunuzu Usb kablosuyla pcniza takıp Pc Suiteyi seçin telefonunuzdan . 1-2 dakika içinde Bilgisayarda Telefonunuzu göreceksiniz .

Ben böyle yaptım ve arkadaşada bu şekilde yaptım . İnşallah sizinde sorununuz hallolur . Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana .

pasphal

Üye
arkadaslar butun cvpları okudum düşündüm en kısa nasıl çözebılırım die..arkadasların verdiği bilgiler cok sağlam ama uğraştırıyor kanımca..benm sorunm şuydu ne pc suıte ne ovı nede bılsayarımdan gırıp goremıyordum telı.sonra şöle düşündüm acaba sorun hafıza kartındamı bunuda hafıza kartını cıkarıp telı pcye bağlayarak öğrendim.bölece pc telin kendı hafızasını gördü.fakat karta format atmak istemedim içindekilere ulaşamıcaktım bende tel pcye takılı durumdayken hafıza kartını yuvasına soktum ve tekrar bılsayarımdan gırdığımde gördü belki şans belkide doğru yöntem inş sorununuz çözülür..

ceahun

ceahun

Üye
Arkadaşlar USB girişi olarak sadece ANAKARTIN ÜZERİNDEKİ USB PORTUNU kullanarak işlem yaparsanız tanıyacaktır.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Olabilir aslında bi dene bence

avaner77

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı ama sorunu pc suite yi yükledikten sonra nemesis programınıda yükleyin sorununuz hallolur.

Emr_40

Üye
beyler bütün yazıları okudum ve 5800 bilgisayarımda gözükmüyodu artık gözüküo ama yazılım güncelleştireceğim telefonu pc ye takıyorum bilgisayarımda görünüo ama pc suite'de gözükmüyor çıldıracağım birisi lütfenn yardım etsinn rica ediorumm...

black war

Üye
arkdşlar acil yardım 5800 xm war bende dün pc suiti okumuyor diye pc suiteyi indirdim sonra yapamadım bilgisayarın program ekle kaldırdan sonraindirdiğim şeyi sildim birde baktım ki ÖNCEDEN RAHAT RAHAT GİRDİĞİM DEPOLAMAYA GİREMİYORUM DELİRECEM ACİL YARDIM BİLEN WARSA :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi suilte başa bela ya

flexer

Üye
:bann:

black war

Üye
yha arkdş lar rütbeniz yükselsin die msj atmaın nadir abi gibi yardımcı olmaya çalışın nese tel pc suiti kurduktan sonra pc suiti okuyacak sandım ama meğer ne pc suiti nede önceden rahat rahat girdiğim DEPOLAMAYI okumuyor :ağlarım::ağlarım::ağlarım: bu gün noki servise gittim dedilerki cihazda sorun yok bende içimden s.... lan dedim siz yardımcı olabilirmisiniz bi zahmet:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

old wolf

Üye
telefonum usb görmüyorrr lutfen yardım edınn
5800 onceden gayet normaldı bı sorun yoktu bı gun baska pc de usb taktım tel bırden sarj olmaya basladı cıkardım telı kapadım fılan o gunden sonra bıdaha usb gormedı ne yapmalıyım lutfen yardım edınn ):

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
son sürümü yüklersen sorun geçiyor

AVCI1981

Üye
Arkadaşlar 5800 telefonuma bütün önerilenleri tektek uyguladım bir türlü bilgisayarım da pc suite görmüyor telefonumu her taktığımda yeni donanım bulundu diyor yüklüyor yüklemede hata oluştu diyor öyle kalıyor. kartı çıkardım, format attım, hem suite nin hem telefonu kendi içinden güncelledim bir türlü bu sorunu özemedim. Ayrıca telefonu depolama birimi olarak açtığımda kartı görüp veri yükleyebiliyorum tek sorunum ps suite tanımıyor. lütfen yardım.

furkan5800

furkan5800

Üye
depolamayı ve pc suiti kurduğu halde okumayanlara müjde 1.adım teli bilgisayara neyde sorun yaşıosan ona göre bağla ben depolama diim 2.adım bilgisayarıma gir3.adım solda sistem görevlerinden sistembilgisini görüntüle ye tık 4. adım donanıma gir ardında aygıt yöneticisi5.adım orada çıkan sarı ünlemli dosyaları kaldırın ardından telefonu kablosundan çıkarıp bilgisayara açkapa yapın.. işte bitti bukadar başınıza bela depolama sorunu çözüldü bide bu yöntemi eğer pc suite kurulu olduğu halde yapıosa ondada uygulayabilirsiniz bu kadar :oke: bi teşekkür hakkımdır heralde ok bide beni reklam yapmaya gelmiş üye die eski kullanıcı adımı banladılar alın siz çözün bu sorun sözüm moderatörlere nadir abi dışında :ehe:ehe

lolx

Üye
gençler bağlantı ayarlarının bulunduğu kısımdan usbye gel pc suit yapın orayı ondan sonra güncelleştirme yapabilirsiniz !!

zoniengi

zoniengi

Üye
bende baya bi zaman uraştım usb baglantısında cok sıkıntı yaşadım
devamlı " usb device not recognized " mesajıyla karşılaştım
baglı olan printerımı kapatınca sorun çözüldü
hala daha printer açıkken pc suit veya ovi ye telefonumu baglayamıyorum =)

fedata

fedata

Üye
arkadaşlar telefona en başta bi güzel hard format atın.daha sonra nokianın sitesinden pc suitenin güncel versiyonunu indirin fakat bundan evvel denetim masasından program kaldır menüsüne girin noki ile alakalı tüm programları kaldırın..sonra bilgisayarı yeniden başlatın.pc suiteyi kurun,kablo ile bağlantı seçeneği karşınıza gelmeyene kadar telefonu bilgisayara bağlamayın.kablo ile bağla seçeneği geldiğinde ileri deyin.sonra telefonu normal modda (hatsız tercihi hariç)bağlayın.biraz bekleyin muhakkak görecektir.bunu deneyin yardımcı olurum tekrardan yapamazsanız..

Üst Alt