Nokia 5800 xm USB bağlantı PC Suite sorunumvar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

burakunda

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xm USB bağlantı PC Suite sorunumvar yardım
Arkadaşlar yeni 5800 xm aldım ve bilgisayara bağladığımda (kutudan çıkan usb kablosuyla) telefon pc suite modundayken pc suite ve ovi suite telefonumu uygunsuz modda olarak görüyor.Lütfen yardım edin güncelleştirmeleri de yapamıyorum bu yüzden ovi üzerinden.:vur

• Beğen
Tepkiler: pufidik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeş Nokianın sitesinden pc suite in en son sürümünü indirip kur muhtemelen telefonun driverları tam yüklenmemiş..burdan indir

• Beğen
Tepkiler: eraja

burakunda

Üye
    Konu Sahibi
yok ya yine olmuyor...Pc Suite ye "usb ile bağlı diyor altta ilk bağladıımda ama görmüyor ovi ve uptader

istan0z61

Üye
bu sorum bende de oluyor. 5800 ve N79 telefonlarını kullanıyorum.
Bilgisayarımdan aygıt yöneticisine tıkladığımda Wireless Communication Devices 'ın altında Nokia N79 USB Phone parent Ünlemli olarak çıkıyor.

Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
Not: Telefonlarım çin malı değildir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ovi suite kurmayın nokia suite i kurun..ayrıca donanım özelliklerinden bazı hizmetleri kaldırırsanız ünlem işareti kalkar..o hizmetlerin driverlarını bulamıyor maalesef..

istan0z61

Üye
arkadaşlar ovi suite kurmayın nokia suite i kurun..ayrıca donanım özelliklerinden bazı hizmetleri kaldırırsanız ünlem işareti kalkar..o hizmetlerin driverlarını bulamıyor maalesef..

nadir ilgin için teşekkürler nokia suite nedir? Ben telefonun içinden çıkan cd yle nokia ovi suite i kuruyorum. Birde donanım özelliklerini nerden değiştireceğiz. Biraz daha aydınlatırsan sevnirim.
ayrıca Programı kurup telefonu kabloyla bağladıktan sonra
yeni donanım bulundu MTP Devices
diyor ve bilgisayar bunu yükleyemedi diyor..
bununla bağlantılı bir durum olabilir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
burdan nokia pc suite i indir..ovi suite i kaldır..bunu kur..bilgisayarımı sağ tıklayıp özellikleri aç..donanıma gir orda en aşağılarda telefonunu görürsün onu sağ tıkla özelliklerini aç..yukarda hizmetler olur ordan bazı bilinmeyen hizmetler var onları kaldır..

onurclk34

Üye
istan0z61 merhaba bir onceki posttaki cevaptan sonra hala sorun devam ediyormu acaba bendede aynı problem var ancak su anda deneyemiyorum

istan0z61

Üye
onur 5800 oldu, bağlandımm nadirin verdiği pc suite i kurunca.. ama n79 da sorun devam ediyor..
Yardım edebilecek biri var mı? modemlerde n79 da ünlem görünüyor..
aygıt yöneticisi resmi aşağıda;

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
n79 fun club a sor..

istan0z61

Üye
saol nadir allah razı olsun..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hallettiyseniz yeter..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
nadir benim daha bir kaç saat önce pc suite açıyordu telefonu şimdi açılmıyor pc görüyor telefonu ama olmuyor dosyalarıda göremiyorum teldeki nokia phone browser çıkıyo o da boş

--------------- Ekleme ---------------

yeni donanımınız doğru çalışmayabilir diyor yüklemiyor off telefonda mı sorun var acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir benim daha bir kaç saat önce pc suite açıyordu telefonu şimdi açılmıyor pc görüyor telefonu ama olmuyor dosyalarıda göremiyorum teldeki nokia phone browser çıkıyo o da boş

--------------- Ekleme ---------------

yeni donanımınız doğru çalışmayabilir diyor yüklemiyor off telefonda mı sorun var acaba
evet telefonuna daha doğrusu hafıza kartına uyumsuz birşey yüklemişsin formatlaman gerekiyor..telefonada format at sonra görecektir..

gern

Üye
abi 5800 aldım dün bugün bilgisayardan program atıım dedim pc suiti nokianın sitesinden indirdim denedim telefonu taktım bilgisayara bilgisayar görüyo pc suit görmüyo napmam lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc suite ayralarından telefon ekle yap..

necLa2010

necLa2010

Üye
ben burdan indirdim pc suite*

turacı77

Üye
arkadaslar dun 5800 aldım ve pc suit telefonumu görmedigindne güncelleme indiremiyorum. bilgisayara baglanmıo. ne yazpmam gerek yardım lütfen ? yazılanları okudum ama onlarda yeterli olmadı..

Üst Alt