Nokia 5800 xm USB bağlantı PC Suite sorunumvar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

manisaa

manisaa

Üye
kesin çözüm hafıza kartını bilgi sayara takıyoruz *pirivate* dosyasının içinden *10208913* dosyasını siliyoruz bukadar:oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

private dosyasından bunu *10208913* silin sorunhallolur

Gripple

Üye
arkadaşlar pc suitei yükledim ama telefonu usb ile bağladığımda hata veriyor YARDIMMMMMMMMMMM:ağlarım:

ya arkadaşlar teli bağladığımda nokia 5800 xpress müzik usb phone parent yüklerken hata oluyo napıcam lütfenn yardımm kafayı yicem yeterrrrrrrrrrrrrr

gokhanpotter

Üye
abi AYNI SORUN BENDEDE Var :( 5800 telefonumu usb girişine takıyorum ama otomatik kullan bölümü açılmıo ve bilgisayarımdada görünmüo her usb ye takışımda ''AYGIT SÜRÜCÜSÜ YÜKLENYYOR'' dio ama hiç bişe olmuo bu olay dün akşam oldu eskiden çok rahat girebiliodm ama artık giremiorm lütfen bi çözüm yolu gösterin hı bu arada pc suiteyi indirdim yine olmadı :( lütfen yardııııım

format atarak yaptım oldu :D teşekürler

sado826

sado826

Üye
bende aynı problem var algılamıor ovi suitte ve pc suittede sorun gider kızılötesi baglantı die birşey çıkıor ama bilgisayar görüor telefonu usb baglayınca anlamadım gitti....

arkeonus

Üye
anlasılan bunu kımse cozemez

Ranthar

Üye
Bende de aynı sorun var, pc suite son versiyon yüklü, telefon son güncelleştirmede. ve private klasöründeki 10208913 klasörünü sildim ama hala MTP device diyo susmuyo sürekli orda bulundu bulundu diye yanıyo ama icraat yok. bu yüzden pc suite e de bağlanmıyo ve telefonumu yedekleyemiyorum. Windows xp kullanıyorum. O kadar çok kişi bu hatayla karşılaşmışki artık bu programı telefonu yapanlara yuh demekten başka bişey gelmiyor içimden.

okkesh888

Üye
aynı sorun bende de mevcut özellikle v50 yükledikten sonra bu sorunla karsılaştım,,,hemde az önce hard format attım pc de 'yeni donanım bulundu / MTP device yazıp yazıp duruyo ama aynen icraat yok anlamadım ki

JayJay1907

Üye
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı sorunu şu şekilde çözdüm; Telefonu pc suite modunda bağladıktan sonra Bilgisayarım/özellikler/donanım/aygıt yöneticisi buradan 5800 sekmesinden sorunu giderebilirsiniz...

aveada

Üye
Bilgisayarım>>Özellikler>>Aygıt Yöneticisi>>Nokia 5800 Music Xpress kısmını Etkin hale getirin..

eediee

Üye
bütün yazılanları denedim fakat bir türlü olmuyor sinirlerim bozuldu artık yardım istiyorum

alili16

Üye
bilgisayarım>>özellikler>>donanım>>>aygıt yöneticisi>>nokia 5800 music xpress kısmını etkin hale getirin..

evt, bunu yapın işe yarıyor. Bağlandım ama uyumsuz modda! Ona da şükür :)

emree17

emree17

Üye
kardeş banada oldu tel üzernden gücelleştrdim olmassa garantisi var bi destek servise git..

alili16

Üye
onur 5800 oldu, bağlandımm nadirin verdiği pc suite i kurunca.. ama n79 da sorun devam ediyor..
Yardım edebilecek biri var mı? modemlerde n79 da ünlem görünüyor..
aygıt yöneticisi resmi aşağıda;

NAsıl bağlandın 5800 ile ?

Souldreath

Souldreath

Üye
Arkadaşlar forumda konu ile ilgili oldukça fazla bilgi var. Bende de aynı sorun vardı hafıza kartında şu dosyayı sil gibi bir çok seyi denedim olmamıştı hafıza kartına format at önerisine uydum ve sorun çözüldü bilginize...

alili16

Üye
BEn şnuları yaptım ve oldu: bilgisayarım>>özellikler>>donanım>>>aygıt yöneticisi>>nokia 5800 music xpress kısmını etkin hale getirdim. Daha sonra ovi suite'i silip nokia pc suite yükledim. Onunla kurdum. Ünlemli bağlantı oldu. Pc'yi yeniden başlattım oldu;)

eediee

Üye
Arkadaşlar forumda konu ile ilgili oldukça fazla bilgi var. Bende de aynı sorun vardı hafıza kartında şu dosyayı sil gibi bir çok seyi denedim olmamıştı hafıza kartına format at önerisine uydum ve sorun çözüldü bilginize...

nedense bende olmadı of olan tlfnumun içindekilere oldu :off:

ayrıca şu 5800 ı etkinleştir önerisini denemeye çalıştım fakat zaten etkin durumda napıcağımı sasırdım gerçekten

Souldreath

Souldreath

Üye
nedense bende olmadı of olan tlfnumun içindekilere oldu :off:

ayrıca şu 5800 ı etkinleştir önerisini denemeye çalıştım fakat zaten etkin durumda napıcağımı sasırdım gerçekten

Valla ben de olmuştu. Diğer tüm önerileri denemiştim olmamıştı en sonunda kıyıp format attım ama hem tele hem karta sorun ortadan kalktı. Ben windows 7 64 bit kullanıyorum. windows xp kullananlar için media player ile ilgili yapman gereken bir şey vardı sanırsam. İşletim sistemin xp ise forumda arat bi bulursun şimdi aklıma gelmedi...

erguvan123

Üye
Arkadaşlar dediklerinizin hiçbiri değil eğerki bilgisayarınızda Nokia Usb Cable Driver bulunmuyorsa işlem gerçekleşmez.

darkkhan

Üye

omernasuhi

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor !!
aygıt yöneticisinde etkin zaten ama yinede görmüyor!!

aynı bilgisayarda arkadaşımın 5800 ını takıyoruz görüyor benimkini görmüyor ne yapmalıyım?

Üst Alt