Arkadaşım siz şakamısınız 1,5 yıldır iPhone kullaniyorum. Hatta daha 2 hafta bir iPhone 4 aldım. Gidipte bu telefona verdiğim 1850tl'nin hepsi helal olsun. Bazıları demiş yok galaxy s yok n8 falan filan. Tama fiyat bakımından tatmin ederler ama uygulama mağazanızda kaç uygulama var 1000mi 2000mi hadi 10000diyelimki yarisi bile yok app storeda herbiri surekli guncellenen ve yenileri eklenen 65000+ uygulama var. İşletim sisteminiz ne kadar iyi? Telefonunuz ne kadar ergonomik? Tutturmuşunuz bir kamera diye cep telefonuyl profesyonel fotoğrafcılıkmı yapcaksınız? Anı yakalamak için bence iphone'un kamerası mükemmel ayrıca madem 12mp neden ikiside 720p kayıt yapıyor neden n8 1080p kayıt yapmıyor neden telefonda 2 adet hafiza var birisi telefon hafizasi birisi depo hafizasi? Bir telefon almadan önce uzun bir araştırın nokia denen dandik marka şu anda ayaktaysa insanlarin dokunmatiğe alışamaması ve tuşlu telefonları ile yaptığı prestij sayesindedir. İki telefonu bir yanyana koyun bakalım hangisi üstün basıyo görelim. Apple şuana kadar sadece iphone serisinin 4-5 telefonuyla bu fiyatlara rağmen bu kadar sattıysa hemde avrupada sebebi zaten ortada şuanda apple sadece asya ülkelerinde az satıyor bunun sebebide insanlar bir telefona 1.5-2 milyar para veremiyor. Sen git iphone 4 al bidahada yok sunumu alsam yok bunumu alsam diye düşünme!