Nokia 5800 XM Müzik Listesi Sıfırlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Müzik Listesi Sıfırlama
1. USB Kablosunu takıp "Depolama" olarak PC'ye telefonumuzu bağlıyoruz.
2. PC üzerinden gizli dosyaları göster özelliğini açıyoruz.
3. Hafıza kartımıza PC'den ulaşıyoruz.
4. Hafıza kartında E:\ Private klasörünün içinde bu 3 klasörü görüyoruz 101f8857, 101ffca9 ve 10281e17 .
5. Private\101f8857\Cache\E içindeki TÜM *.dat dosyalarını siliyoruz ama kesinlikle
E klasörünü silmiyoruz.
6. Private\101ffca9 içindeki *.dat dosyalarını siliyoruz klasör yine kalıyor.
7.SON olarak Private\10281e17
mpxv2_2.db & mpxv2_2.db-journa pcv6_1.db & pcv6_1.db-journal dosyalarını siliyoruz ve işlem bitiyor şimdi müzik player'ı açıp kendi kendine yenilendiğini görüyoruz.

İŞLEM TAMAM! Master of Jedi 2010

• Beğen
Tepkiler: turgaykral, Mertolozzi ve cabbar100

cgryk

Üye
n97 minide olmadı

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Ben de oldu kurtuldum çok sinir oluyordum.

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza KArtını biçimlendir ne telefoncuya götüreceksin ama herşey silinecek önce yedekle:oke:

cgryk

Üye
hafıza kartında deil depo hafızasında yüklü

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
O zaman fabrika ayarlarına geri döndür gitmezse formatla

cgryk

Üye
fabrika ayarlarını denedim olmadı

--------------- Ekleme ---------------

O zaman fabrika ayarlarına geri döndür gitmezse formatla

2-"E:\private\101FFC31" klasörü içindeki "mpxv1.mpd" ve "pcv5.mpd bunlar bende çıkmıo

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Windows'tan gizli klasörleri göster seçeneğini aktif et bir dene ben de her zaman açık olduğundan fark edemem bu durumu belki

4. Hafıza kartında E:\ Private klasörünün içinde bu 3 klasörü görüyoruz 101f8857, 101ffca9 ve 10281e17 .
5. Private\101f8857\Cache\E içindeki TÜM *.dat dosyalarını siliyoruz ama kesinlikle
E klasörünü silmiyoruz.
mpxv2_2.db & mpxv2_2.db-journa pcv6_1.db & pcv6_1.db-journal dosyalarını siliyoruz ve işlem bitiyor şimdi müzik player'ı açıp kendi kendine yenilendiğini görüyoruz.

cgryk

Üye
Windows'tan gizli klasörleri göster seçeneğini aktif et bir dene ben de her zaman açık olduğundan fark edemem bu durumu belki

E klasörünü silmiyoruz.

çok çok çok saol işime yaradı teşekkür ederim :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::heyo::heyo::heyo::heyo:

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Kurtulduğuna sevindim. Çok sinir bozucu bir durum anlıyorum seni...

turgaykral

Üye
Allah tuttuğunu altn etsin. Sanatçı listesi şarkı listesi düzelsin diye telefona kaç kere format attım. kaç kere programları baştan silip yükledim. senin sayende kurtuldum bundan........Çok :sarıl::aha::op:teşekkürler.............. Genç yaşımda sinirden ölcektimmmm................

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teşekkürler belki bi gün işime yarar :oke:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
dostum kütüphaneyi yenile silinir zaten iyimisiniz siz :D yok fabrika ayarları yok format... :D zuhaha şaka gibi

ramone01

ramone01

Üye
çok teşekkürler n97 de oldu. fakat 101 li dosyalar n97 de yoktu sadece en sondaki 102 ile başlayan klasördeki 4 dosyayı sildim tamamen oldu. teşekkür ediyorum

----------Eklendi @ 15:02:22 ---------- Yazıldı @ 15:01:18 ----------

dostum kütüphaneyi yenile silinir zaten iyimisiniz siz :D yok fabrika ayarları yok format... :D zuhaha şaka gibi
üstat o iş nerden baksan 20 dakika sürüyor. bende ise (müzik dolu tel 11gb) bi 45-50 dakka sürüyor. sıfırdan yapmak daha iyi değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt