Nokia 5800 Xm Cİhazın Isınması ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IHeroStyLeI

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xm Cİhazın Isınması ?
Arkadaşlar Telefonum Aşırı ısınmaya basladı.Hele Ekran Aşırı ısnıyor. Telefonun arka kapağını söküp bataryaya baktım oda aşırı ısınmıştı.Acaba Telefondamı sorun var yoksa Batarya ölmüşmü ?

Birde telefonu sabah şarj ettim. Hiç ellemeden Telefon akşama bataryası bitti. Ztn bataryası bitmesine yakın olduğunda aşırı ısınıyo patlıcak diye korkuyorum.
Servise Göndersem Hallederlermi ?

Lacrymosa

Üye
Anında gönder. Patlamadığını şükret. :D :D

Telefonun ısınıyor ve şarjı hiç ellemeden bitiyor. Bataryada arıza olduğu belli. Gönder....

IHeroStyLeI

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler adem. Bende Göndermeyi planlıyordum.

omerynd

omerynd

Üye
ısınma sorunu galiba çoğu 5800 da var. Benim tel opera da çok fazla sekme açtığım zaman oluyor. Hem ram doluyor hemde ısınıyor. Yavaş yavaş kapattıkça soğuyor. Şarjin o şekilde bitmesi anormal. Bence de servise göndermen daha hayırlı

hamit melen

hamit melen

Üye
arkadaşlar benim telefonumda 5800 ama benimki kendi kendine kapanıyor garanti belgeside yoq yardımlarınızı bekliyorum bana mesaj atarsanız sevinirm

omerynd

omerynd

Üye
bir sürü sebebi olabilir hiç bahsetmemişsin ki. Nasıl yardımcı olalım. Bir sürü program yüklemissindir uyumsuz olan yüzünden olabilir. Bilemiyorum ama kısaca hafıza kartını bilgisayarda biçimlendir sonra telefona tak bir de telefonda biçimlendir. Sonra hiçbirşey yüklemeden karta format at. Canavar gibi olur inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt