NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

haklısın ama c2z rom pachk de acık bırakırsan olur tabı onu kapatıp calıstıracan gayette guzel calısıyor
5800v40

LePioS

Üye
programlar eksik. N97 kurdum çalışmadı. adam gibi eksikleri giderde tekrardan deniyelim. linklerin biride ölü. ilgi alaka nerde....

fatih82

Üye
yaw bu dediğiniz addons 1 ve addons 2 nerede onları bulamıyorum yazıdığınızla programın içinden çıkan farklı nereden bulcam be bu programları

5800 da internete girip maillerimim açamıyorum arkadaşlar bir yardımcı olurmuSunuz

kutluay5

Üye
ya rompatcher programının kurulumu yok , c?? maker programının linki ölü ...

ya rompatcher programının kurulumu yok , c?? maker programının linki ölü ...

PROGRAMDAKI KAYIP PARCA

arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program

ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack

r6565

Üye
ya kardesım...Alttaki linkte 3 tane dosya çıkacak diyorsun..ama 2 tane dosya çıkıyor.. ne iş..?

c2z maker neyse onu kurdum .bu programın bi yerde gözümesi gerekiyormu?ayarı filan

r6565

Üye
babacım c2z linki ölü yardımcı olun..linki düzeltin lütfen...

eywallah çok güzel olmuş ama uzun iş be arkadaşım!!!!!!!!!!

Tracy35

Üye
V 31.0.008 da sorunsuz çalışmaktadır. diyor 5800 v 40 calişiyormu ben kurdum bi sonuç alamadımda

sefenks

Üye
teşekkürler tabi de ben teli hackladım ama proğram çalışmıyor.hacklı olmayınca bu proğram kısmende olsa yükleniyormu bilmiyorum.aslında ben hackladığımı zannediyorum.hack daha farklı bişeymi.Rompatcher diye bir şey gelmiyor menüye.5800 fast frimware bir hack değilmi ben onu yükledim eskiden sis dosyalarını yüklemiyordu şimdi sorunsuz yüklüyor.bi de bu proğramı yüklediğimde bu tolefonla uyumlu değil yazıyor.en kısa zamanda bi cevap verirseniz çok sevinirim.tekrar teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

slm bu uygulama indirilemiyor. bunu indirebileceğimiz başka link varsa sevinirim.her seferinde eror veriyor.şimdiden tşk

--------------- Ekleme ---------------

c2z.rmp dosyasını oluşturun sonrada hafıza kartında pathes klasörüne atın diyorsun da bu nasıl atılıyor karedş bunu da bi açıklasan iyi olurdu.ben çalıştıramadım.tel içindeyken nasıl atacaz.lütfen bi zahmet açıklar mısın.tşk

arkadaşm bu link ölü raphit

saerox1

Üye
ben yaptım teşekkürler

usta link ölmüşş yardımm !!!!!!!

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar kusura bakmayın nezamandır siteye giremiyorum eyer linkler ölüyse aynı isim olarak google den arayın rahatlıkla bulabilirsiniz alakanıza teşekkürler