Nokia 5800 ve N97 için Tam 7 tane Dini Program....

Sponsorlu Bağlantılar

sinan 2

Üye
teşekkür ederim ellerine salık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah faydalı olur size..

memoli79

memoli79

Üye
kardeşim Allah razı olsun senden programı kurdum dediğin gibi mp3 leri de indirdim 2 isimli klasörün içine attım ancak listening sure dediğimde audio not found yazıyor acaba ben mi bir hata yaptım nokia 5800 xm yardımcı olursan sevinirim

sadece er-rahman suresinde yaptı özür yasin de denedim çalıştı.teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

hareket38

Üye
ellerine sağlık

notdream

notdream

Üye
Melek gibi adamsın kardeşim ama bir de şu uploadlarını rapide değil de başka bir siteye yüklesen ne makbule geçecek. Rapide giremiyorum şirkette :( Hep sıkıntı veriyor. Allah razı olsun çalışmaların için.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Melek gibi adamsın kardeşim ama bir de şu uploadlarını rapide değil de başka bir siteye yüklesen ne makbule geçecek. Rapide giremiyorum şirkette :( Hep sıkıntı veriyor. Allah razı olsun çalışmaların için.
tamam linki yeniliyorum..4shared e yükleyeceğim..

zazemo

Üye
Allah hayrını kabul etsin kardeşim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın..

gazer

Üye
arkadaşlar yalnız böyle programları telefonlarınıza yüklerken dikkat edin telefonu bel altında bulundurmanız ve içine kuran varken uygunsuz şeyler yüklememeniniz lazım çünkü caiz değil yani telefonu cep te değil bel üstü hizasında taşımak gerekiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yalnız böyle programları telefonlarınıza yüklerken dikkat edin telefonu bel altında bulundurmanız ve içine kuran varken uygunsuz şeyler yüklememeniniz lazım çünkü caiz değil yani telefonu cep te değil bel üstü hizasında taşımak gerekiyor
yok be canım ne alakası var..uygunsuz şeylere katılırım ama belden aşağıya katılamam ona bakarsan apartmandasın ve bir sürü Kur'an belden aşağı oluyor..öyle düşünürsek birşey yapamayız..

gazer

Üye
o apartman örneğin pek uygun değil ama bir gerçek var o tel bi yerde kuran hükmü görüyor inanmıyorsan ömer nasuhi bilmenin büyük islam ilmihaline bakabilirsin saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende biliyorum ilmihali okudum ama şu an cep telefonu için anlamsız..sonuçta Kur'an değil..program açıkta girilmiyor..önemli olan niyet..tuvallete Kur'an okunmuyor ki..

hleidmrc

Üye
mp3 leri atmak için dediğiniz klasörü bulamıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam kuramamışsın o zaman..

hunkaar

hunkaar

Üye
çok sağolasın kardeş ellerin dert görmesin....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın canım..

hleidmrc

Üye
tam kurmak nasıl oluyor acaba? program çalışıyor bi sorun yok ama dediğiniz klasör yok yardımcı olun lütfen telefonum 5800 teşekkürler

Üst Alt