Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 ve N97 için Tam 7 tane Dini Program....
kardeşim Allah razı olsun senden programı kurdum dediğin gibi mp3 leri de indirdim 2 isimli klasörün içine attım ancak listening sure dediğimde audio not found yazıyor acaba ben mi bir hata yaptım nokia 5800 xm yardımcı olursan sevinirim
sadece er-rahman suresinde yaptı özür yasin de denedim çalıştı.teşekkürler
Melek gibi adamsın kardeşim ama bir de şu uploadlarını rapide değil de başka bir siteye yüklesen ne makbule geçecek. Rapide giremiyorum şirkette Hep sıkıntı veriyor. Allah razı olsun çalışmaların için.
Melek gibi adamsın kardeşim ama bir de şu uploadlarını rapide değil de başka bir siteye yüklesen ne makbule geçecek. Rapide giremiyorum şirkette Hep sıkıntı veriyor. Allah razı olsun çalışmaların için.
arkadaşlar yalnız böyle programları telefonlarınıza yüklerken dikkat edin telefonu bel altında bulundurmanız ve içine kuran varken uygunsuz şeyler yüklememeniniz lazım çünkü caiz değil yani telefonu cep te değil bel üstü hizasında taşımak gerekiyor
arkadaşlar yalnız böyle programları telefonlarınıza yüklerken dikkat edin telefonu bel altında bulundurmanız ve içine kuran varken uygunsuz şeyler yüklememeniniz lazım çünkü caiz değil yani telefonu cep te değil bel üstü hizasında taşımak gerekiyor
yok be canım ne alakası var..uygunsuz şeylere katılırım ama belden aşağıya katılamam ona bakarsan apartmandasın ve bir sürü Kur'an belden aşağı oluyor..öyle düşünürsek birşey yapamayız..
gazer
Üye
o apartman örneğin pek uygun değil ama bir gerçek var o tel bi yerde kuran hükmü görüyor inanmıyorsan ömer nasuhi bilmenin büyük islam ilmihaline bakabilirsin saygılar
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bende biliyorum ilmihali okudum ama şu an cep telefonu için anlamsız..sonuçta Kur'an değil..program açıkta girilmiyor..önemli olan niyet..tuvallete Kur'an okunmuyor ki..
hleidmrc
Üye
mp3 leri atmak için dediğiniz klasörü bulamıyorum
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tam kuramamışsın o zaman..
hunkaar
Üye
çok sağolasın kardeş ellerin dert görmesin....
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın canım..
hleidmrc
Üye
tam kurmak nasıl oluyor acaba? program çalışıyor bi sorun yok ama dediğiniz klasör yok yardımcı olun lütfen telefonum 5800 teşekkürler