• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 v60 sürümünün tarihini duyurdu !!!

netten video izleyemicez bu telefonla o artık kesinde!!
ev ekranı iyi olmus ama geride sadece var olan şeylerde iyileştirme yapılıcak heralde
inşallah müzik çalara bul butonunu koyarlar yine
İçimden bi ses ağustosta çıkıcak diyor..

Konu Sahibi

bul seceneği benim içinde çok önemli inşallah çıkar bu sürümde.

M3L!H

Üye
Bence v60 gerçekten son sürüm olacak..

ev ekranını unutun siz 5800 a n97 nin ev ekranı hayatta gelmez boşuna sevinmeyin.

arkadaşlar nokia 5800 v51.0.006 guncellemesi yurtdışında yayınlanmıştır en gec haftaya filan yayınlanır turkiyede hoşcakalın grşz..beklentileirmiz olmadı yine bazı özelikler geldi bilginize Latest software release for Nokia 5800 XpressMusic is 51.0.006 1.)Improved Mail for Exchange 2.)Improved video calls 3.)Improved browser 4.) Performance improvements gelen özelikler şunlar hoşcakalın

Sevindim umarım haber doğrudur ve umarım v6.0 'da gerekli iyileştirmeler ve extra özellikler mevcuttur

gsmelih

Üye
v60 çıkmyacakmış v51 son sürümmüş arkadaşlar ve çoğu şey giderilmemiş yani var olan şeyleri düzeltmişler o kadar bul gene yok müzik playerda (sadece dokunmatik hassasiyeti artmış internet kesilmesi olmuyor radyo donması giderilmiş ve hızı artmış o kadar yani uzun lafın kısası adobe yalan oldu müzik playerde bul yalan oldu ( bence v60 ı çıkarması lazım ve bu eksik özellikleri koyması lazım

hub

Üye

v50 de son deniliyordu Bu kadar açık varken Nokia güncellemeye mecbur.

gsmelih

Üye
bence nokia v100 ü çıkarsa gene eksik olur

--------------- Ekleme ---------------

v50 de son deniliyordu Bu kadar açık varken Nokia güncellemeye mecbur.
nokia bence v100 de çıkarsa hata olur gibime geliyor

cortex47

Üye
umuyorum v51'deki hatalar da düzeltilir...

inşallah en yakın zamanda gelir...

Febris

Üye
Güzel olur ama cikmaz 5800 dan nokianin desteginin cektigini duymustum...

ahmetc503

hayırlısı olsun istediğimiz şeyler gelmedikten sonra istediği kadar fw çıkarsa ne yazar ama gerçekten çok sevindim
5800 kullananlar olarak hangi yenilikleri istiyosunuz ?? ne gibi yenlikler gelebilir?

archh

Üye
konu hortlamış

Tepkiler: Mertolozzi