Nokia 5800 v60 kesin olarak duyuruldu !

Sponsorlu Bağlantılar

georgenet

georgenet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 v60 kesin olarak duyuruldu !
Nokia'dan resmi bir açıklama geldi. Bunlardan biri artık N serisi telefonlarda Symbian yerine Lunix işletim sistemi kullanacağı ve N8 ile artık Symbian'a son nokta koyduğunu açıkladı. Bir diğeri ise, Nokia'nın şimdiye kadar ki en gözde telefonu olan 5800xm için geldi :)

" En geç Eylül ayı veya Eylül'ün sonunda v60 çıkacak ! " denildi. Sonunada Nokia, " Artık bu son yazılım güncelleştirmesi olacak " Notunu eklesede v40da son sürümdü... :D

NOT: ALINTIDIR.

• Beğen
Tepkiler: Febris, ziyaacat ve Zafer Arslan

uyuss_Sehzade

Üye
mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...:oke:

lord_keles

lord_keles

Üye
V60 iyide bide sunlari koysa 1. Herkezin istegi n97 ev ekrani...2. Webte flash 3....hack lemeye son birakin herseyi yukleyelim android gibi....bence telin menu dondugunde n97 gibi genis donmeli boyle daracik olmuyor...ha bide su kinetic skroll a bir acma kapama komutu konulsa yani yeri gelince kapatip aca bilmeliyiz bence yani daha karizma olur birde su kulaklik sesini sonuna kadar yukseltseler tam super olcak yani telin xpress music uzuntisina bu ses yakismiyor bence..ve suda konulmali istenildiginde telin music tusu ve alttaki uc tusun istenildiginde isigi kapatilmali bu ozellik telin kendisinden olmali...vay be biz turk milletide cok sey istiyoruz galiba ama bu dediklerim alsa bakin nokia nin ozamanki trasina...dimi ama..

Epidemix

Epidemix

Üye
"radyo da düzeltime" yazmışsın ya bu yetti bana :) gerisi vuvuzella...
şaka şaka tabiki beklentilerimiz çok.

mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...:oke:

americanboy

americanboy

Üye
bu telefona bırak v60 ı v500.008 gelse bu telefon adam olmaz:kop:

• Beğen
Tepkiler: sacmAdam ve ahmetc503
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
harbi haklsın deniz bu telefon adam lmaz benim 5800 çöktü kapandı açılmıyor atıım evde duruo işin yoksa götür kvkdan format atıır yeniden uğraş ya

uyuss_Sehzade

Üye
yani varyaaa iyiki 5800 cıktı fiyatı 450 tl indi ne yapmaya calışıyosunuz anlamıyorum kii.her istediginiz programları habire neten gezınmeler muzık dınlemeler radyo dınlemeler dakıkka başı telefonu acıp kapamalar olursa bırak telefonun cökmesi dua et elinde patlamamış ben 8 ay dır almışım 630 tl yemın bıllah tık demedi şarjı 3 gun gıdıyo tek sıkıntı kamera işte video ızlemem gırmemde zaten neyse sen v60 bekle gidip format at telefonu satı ver kendıne o parayla pc al belki ozaman işine yararr:)) ıstedıgın muzıklerı ata bılır programları kura bılırsın telefonu pc sandınız her dıledıgınızı yukluyosunuz normaldır cok normall:)))

dzynn

dzynn

Üye
yani varyaaa iyiki 5800 cıktı fiyatı 450 tl indi ne yapmaya calışıyosunuz anlamıyorum kii.her istediginiz programları habire neten gezınmeler muzık dınlemeler radyo dınlemeler dakıkka başı telefonu acıp kapamalar olursa bırak telefonun cökmesi dua et elinde patlamamış ben 8 ay dır almışım 630 tl yemın bıllah tık demedi şarjı 3 gun gıdıyo tek sıkıntı kamera işte video ızlemem gırmemde zaten neyse sen v60 bekle gidip format at telefonu satı ver kendıne o parayla pc al belki ozaman işine yararr:)) ıstedıgın muzıklerı ata bılır programları kura bılırsın telefonu pc sandınız her dıledıgınızı yukluyosunuz normaldır cok normall:)))

+1905 :oke:

mıttık

Üye
arkadaşım bilip bilmeden yorum yazma bu telefon bi smartphone bunların istenmesi bu tel. den çok normal bişey zaten artık bilgisayarlar smartphonelardan daha düşük bir kategoride yer alıyor smartphonelar daha kullanışla pratik ve aynı özelliklere sahip önce nokia kullan biraz sonra bi daha yaz foruma ilk nokia kullanışın bu heralde bi n73 filan kullanmamışsın sen hiç...

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar nokia 5800 v51.0.006 guncellemesi yurtdışında yayınlanmıştır en gec haftaya filan yayınlanır turkiyede hoşcakalın grşz..beklentileirmiz olmadı yine bazı özelikler geldi bilginize Latest software release for Nokia 5800 XpressMusic is 51.0.006 1.)Improved Mail for Exchange 2.)Improved video calls 3.)Improved browser 4.) Performance improvements gelen özelikler şunlar hoşcakalın:)

osmanpasa

osmanpasa

Üye
kopy paste haber ne olacak. Delinin biri bir kuyua tas attı kırk kişi çıkaramıyor diye bu habere denir.
Yurt dışında adamın biri yalan haber yazmış.Bunu gören türkin biri bir foruma yazmış diğeri ondan, bi başkası öbüründen derken bir bakmışsın haber türk forumlarını bir virüs gibi kaplamaış .AMa yalandır inanmayın. Böyle bir açıklama yok.

radres16radres

Üye
my nokia dan mesaj geldi yeni guncelleme ver diye fakat hala v50 gozüküyor sitede:allalla:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
arkadaşım bilip bilmeden yorum yazma bu telefon bi smartphone bunların istenmesi bu tel. den çok normal bişey zaten artık bilgisayarlar smartphonelardan daha düşük bir kategoride yer alıyor smartphonelar daha kullanışla pratik ve aynı özelliklere sahip önce nokia kullan biraz sonra bi daha yaz foruma ilk nokia kullanışın bu heralde bi n73 filan kullanmamışsın sen hiç...

"zaten artık bilgisayarlar smartphonelardan daha düşük bir kategoride yer alıyor"

Hiçbir taşınabilir aygıt aynı fiyattaki bir masaüstü pc yi asla geçemez.Aksesuarlar çok daha fazla PC de.Çok daha pratik ve kolay kullanım var pc de.Ki cep telefonuyla bi HD5970 deki grafikleri ancak bir 100 yıl sonra yakalarsın.

N73 demişsin arkadaşda var son ses açtı sesini resmen gürültü yapıyor müziktende birşey alaşılmıyor.5800 en ufak bir enstürmanın sesi gayet net bir şekilde duyuluyor.Ses az diyorsunuz Nokia MD-6 MD-8 hoparlörlerden alın o zaman.Zaten ilk çıktığında 5800 içinde vardı MD-6 hoparlörü cartı curtu.Fiyatının düşmeside paralel olarak aksesuarlarının azalmasına sebep oldu.

mıttık

Üye
elbette pc daha üstün olucak çünkü birisi koca masayı kaplıyo birisi cebine giriyo kolaysa pc yi alda cebine sok bakıyım giriyomu sırtında taşısan fıtık olursun onuda düşün bi bakalım hangisi daha kullanışlıymış daha iyiymiş ona göre karar ver ayrıca n73 ün de sesi hiçbir şekilde gürültü yapmıyor senin kullandığın telefon arızalıdır ben n73 de kullandım hem çok hızlı hemde pc de yapmak istediğim herşeyi yapabiliyor.oyunsa oyun uygulamaysa uygulama ikiside aynı işlevi görüyosa illaki aynısı olmasına gerek yoook...eğer bir telefon bilgisayarın işinide tel. olma işinide beceriyorsa o bilgisayardan daha iyidir benim için tabi ben seni bilemem belki cebine bi pc masası sığdırabiliyosundur sen

Slck*

Slck*

Üye
arkadaşlar v51.0.006 geldi su an ben güncelledim demekki yalan değilmiş :)

SilentOne

SilentOne

Üye
..D

Epidemix

Epidemix

Üye
helal...

4 tip insan vardı....
1.si 5800 üzerinden nokiayı kötülüyenler
2.si 5800 kullanmayı bilmeyenler
3. sü 5800 ı kullanamayıp samsung u iyileyenler
4. sü çevresine iphone u olup hava atanlar(forumda iphone kullanan arkadaşlar alınmasın sözüm meclisten dışarı )

Üst Alt