Nokia 5800 v60 kesin olarak duyuruldu !

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:ehe 1 hafta içinde çıkabilir

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar 5800 v60 cıkıcagı yok cıkarsa bile bu ay cıkmıyacak önumuzdekı ayları beklıyecez artık sizden bi ricam olucak herkesin buraya bakmasını ıstıyorum eger v60 cıksın ve şu özelıkler olsun dıyenlere seslenıyorum...size vericegim linkde NOKİA nın guncelleme ile goruşlerini bildireceginiz ve guncelleme ne gibi yenilikler isdediginizi yazan lınk vericem lutfen sizden rica edıyorum vericegim linke goruşlerinizi ingilizce olarak yazıp yapıştırmanızı istiyorum yada benim vericegim özelikleri kopyalayıp yapıştırın gönderinn kolaylık acısından...NE KADAR COK MEAİL O KADAR COK İLGİ GÖRUCEKTİR..LİNK ŞU bu adrese vericegim özeliklei kopyalayıp send tuşuna basin gönderin.. I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)ımprovemen camera
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
Thanks from now.
King regards,
SEHZADE
TŞK EDERİM ARKADAŞLAR LUTFEN GÖNDERİN V60 DESTEK OLun

cemorhun

Üye
yani varyaaa iyiki 5800 cıktı fiyatı 450 tl indi ne yapmaya calışıyosunuz anlamıyorum kii.her istediginiz programları habire neten gezınmeler muzık dınlemeler radyo dınlemeler dakıkka başı telefonu acıp kapamalar olursa bırak telefonun cökmesi dua et elinde patlamamış ben 8 ay dır almışım 630 tl yemın bıllah tık demedi şarjı 3 gun gıdıyo tek sıkıntı kamera işte video ızlemem gırmemde zaten neyse sen v60 bekle gidip format at telefonu satı ver kendıne o parayla pc al belki ozaman işine yararr:)) ıstedıgın muzıklerı ata bılır programları kura bılırsın telefonu pc sandınız her dıledıgınızı yukluyosunuz normaldır cok normall:)))

+1905 de benden Telefonun Telefon olduğunun farkına varsak bi :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
eeeee nerde ...

alki58

alki58

Üye
hortlatmayın konuyu cfw yapıldı işye daha ne :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
O ilk sayfada "Smartphonelar bilgisayarlardan daha üst" manasında söz söyleyen adama, benim bir sözüm olacak:

Mac Pro adlı bilgisayarı gördün mü sen, hadi onu geçtim taşınılabilirlik mi istiyorsun? Mac Book Air al bakalım hangisi daha iyi?

Nokia 5800 süresini doldurmuş bir telefon. Artık Symbian^3 var. Hatta N9 ile MeeGo gelicekmiş bir blogun haberine göre. Symbian da gidiyor.

Bundan sonra (v60) tan sonra Nokia Symbian^1 telefonlarında en fazla C5-03'e çıkarır, zaten birkaç gün önce çıktı yeni güncelleme.

----------Eklendi @ 15:42:29 ---------- Yazıldı @ 15:40:32 ----------

arkadaşlar 5800 v60 cıkıcagı yok cıkarsa bile bu ay cıkmıyacak önumuzdekı ayları beklıyecez artık sizden bi ricam olucak herkesin buraya bakmasını ıstıyorum eger v60 cıksın ve şu özelıkler olsun dıyenlere seslenıyorum...size vericegim linkde NOKİA nın guncelleme ile goruşlerini bildireceginiz ve guncelleme ne gibi yenilikler isdediginizi yazan lınk vericem lutfen sizden rica edıyorum vericegim linke goruşlerinizi ingilizce olarak yazıp yapıştırmanızı istiyorum yada benim vericegim özelikleri kopyalayıp yapıştırın gönderinn kolaylık acısından...NE KADAR COK MEAİL O KADAR COK İLGİ GÖRUCEKTİR..LİNK ŞU bu adrese vericegim özeliklei kopyalayıp send tuşuna basin gönderin.. I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)ımprovemen camera
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
Thanks from now.
King regards,
SEHZADE
TŞK EDERİM ARKADAŞLAR LUTFEN GÖNDERİN V60 DESTEK OLun

Arkadaşım o kadar yerde yanlışın var ki, adamlar bunu anlamakta güçlük çekebilirler tekrar bir bak derim :)

safamart

safamart

Üye
arkadaşlar artık hazır benm telefonuma da güncelleme mesajı geldi.. merakla bekliyorum acaba nasıl olacak :aha::aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
şaka yapıyon heralde sen 5800 için yazılım desteqi bitti ne mesajı

safamart

safamart

Üye
şaka yapıyon heralde sen 5800 için yazılım desteqi bitti ne mesajı

geldi arkadaşım internet radyosu python desteği filan var tek istediğim internet radyosuydu onu da çok başarılı bi şekilde sunmuşlar. Gayet memnunum şimdi..

okeane3110c

okeane3110c

Üye
hee bnada nokiadan msj geldi versiyon 90 yüklendi die flash 5 var .d.d.d.d.d.d.d.d

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
v60 da 8 Terabayt Hafıza Desteği Gelecek Yazıklar Olsun :d::d::d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
töbe yarabbi! internette haydar yazmak yasak v60 yazmak serbest :D:ehe bence asıl v60 kelimesi yasaklanması lazım.

bthn_997

bthn_997

Üye
bnce de ██ kelimesi yasaklanmalı artık

edit: yasaklandı mı yoksa v52 yazdıyorum oluyo ██ yazınca olmuyo
not: güzel oldu ██ yazınca sansürlemek :D artık bi süre ██ geliyo başlıklarını görmeyiz en azından :D

Kedi Yavrusu

Üye
██ yazdık bakalım

----------Eklendi @ 01:17:08 ---------- Yazıldı @ 01:15:10 ----------

has... harbi sansürlemişler :D :D v52 yazıyorum sonra ██ yazıyorum ilk mesajda çıkmadı :D

----------Eklendi @ 01:17:52 ---------- Yazıldı @ 01:17:08 ----------

olası başlıklar

"5800 v59+1 gelecek mi?"
:D :D
██ yazamıyolar çünkü :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Hadi len yemeyin bizi ██ yazdım işte :kop:

----------Eklendi @ 01:31:29 ---------- Yazıldı @ 01:30:38 ----------

oha yazamadım :hmmm:hmmm

bthn_997