Nokia 5800 v60 kesin olarak duyuruldu !

Sponsorlu Bağlantılar

afacan15

Üye
v60 artık beklemıyom öyle bıktımkı dayana madım ipone 3gs ikinc el aldım.. 5800 sattım 250tl ye. 550 de üstune koydum toplsm mslıyeti 800 e geldi şimdi çok mutluyum.. sizede tavsiye ederim..
şimdi çok iyi bir iş yaptınız degilmi?
buyurun o zaman okuyun
ne alır iseniz alın bir gün sona erecektir

mystiery_

mystiery_

Üye
yahu sen bu teli desteklemeyeceksen neden hala sıfır 5800 uretiyorsun bu ne perhiz ... Uretme kardesim o zaman saçmalığa bak

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yahu sen bu teli desteklemeyeceksen neden hala sıfır 5800 uretiyorsun bu ne perhiz ... Uretme kardesim o zaman saçmalığa bak

Desteklemiyo ama tel hala takır takır satıyo aga c5-03'ten pahalı şu an.
Ondan üretiyordur.

bthn_997

bthn_997

Üye

hacı hala şu renksiz ekran telefonlardan da üretiliyor ne iş? :D

mystiery_

mystiery_

Üye
Nabza gore serbet meselesi

levent bora

Üye
5800 bir cep bilgisayarıdır arkadaşım:))

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar acele etmeyin. Bakın ben Nokia 5230 v21 kullanıyordum. Çok güzel bir CFW vardı fakat v21.6 için. Yani yüklersem telefonu garantiden çıkarırım. O yüzden SABRETTİM ve v21 lik CFW olmayan orjinal FW editleriyle idare ettim. Sabrın sonu selamettir. Telefonumu kardeşime verdikten sonra Nokia 5230 için değil v25,30,35 direkt v40 versiyonunu çıkarmış. Bundan 3 ay sonra haberim oldu ve artık bende telefonu garantiden çıkarmadan hedefime ulaştım ve CFW (yani özel Nokia yazılımı - Custom FirmWare) yükleyebildim.

Yalnız şunu unutmayın, Nokia hataları giderme, kendi yeni servislerini ekleme, varsayılan uygulamaların yeni versiyonlarını güncellemek amacıyla FW çıkarır. Yeni özellik hiçbir zaman katmaz. Tabii çok ufak-tefek yeni gibi görünen özellikler ekleyebilir. Onlarda zaten olması gereken özelliklerdendir.

Sonuç olarak işin bir de Ticaret boyutu var unutmayın.

mreren38

mreren38

Üye
mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...:oke:

Bizi niye aramıyorlar da sizi arıyorlar :)

emr-erock

emr-erock

Üye
bu geçen senenenin uydurma konusu hala ypluyorsunuz yahu

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç sorma yha adminlerde kaptmıyor

Mert-77

Mert-77

Üye
V60 Haberi her zaman iş yapar! (h)