Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bashkentlee

Üye
arkadaşlar ben şimdi güncellememi yaptım sizce format atmalımıyım artı bir sorumda hafıza kartına müzik attım fakat müzik çalarda görünmüyor müzikler? hafıza kartını biçimlendirsem programlarda bi sıkıntı yaşarmıyım yada önce hafıza kartını biçimlendirip sonra telefona hard format mı atayım sizce ? sırası ile nasıl yapacağımı yazar mısınız lütfen en kısa sürede saygılarımla....

birde ben bu hafıza kartına nasıl ulaşabilirim telefon üzerinden bulamadım :S

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben şimdi güncellememi yaptım sizce format atmalımıyım artı bir sorumda hafıza kartına müzik attım fakat müzik çalarda görünmüyor müzikler? hafıza kartını biçimlendirsem programlarda bi sıkıntı yaşarmıyım yada önce hafıza kartını biçimlendirip sonra telefona hard format mı atayım sizce ? sırası ile nasıl yapacağımı yazar mısınız lütfen en kısa sürede saygılarımla....

birde ben bu hafıza kartına nasıl ulaşabilirim telefon üzerinden bulamadım :S

Hafıza kartına ulaşmak için uygulamalarda dosya yöneticisi var oradan giriyorsun. Müziklerin müzik çalarda görünmesi için müzik çaları açtığında seçeneklerden kütüphaneyi yenileyi seçersen müziklerin görünür. Hard format atman yeterli ben öyle yaptım hafıza kartını fln biçimlendirmedim faydası olurmu bilmiyorm ama olacagınıda sanmıyorm.

bashkentlee

Üye
tşkler

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

ibibiq

ibibiq

Üye
yav herşey güzel hoş ama herrrrrrkes KAMERA hakkında bir düzeltme bekliyordu bu güncellemede ama nerdeee :(

werty99

Üye
siteden versiyon yükleniyor.

uniwalker

uniwalker

Üye
50 den 40 ka geri dönüş yok herkes öle diyo

Murad4

Murad4

Üye
Sizce yeni güncelleme çikarmi v50 den sonra ?

e.c.g

Üye
çook manyak deneyin güzzel ben denedim

burock54

Üye
arkadaşlar foruma ilk girişim bu hangi konu nerde bilmiyorum özür dileyerek buraya yazıyorum.
youtube da gezerken böyle bi video gördüm

eğer bakarsanız 5800 la neler yapılabildiğini görüceksiniz ben böyle bi ev ekranı istiyorum ama okadar aramama ramen bulamadım...
bu ekran görüntüsünü nasıl sağlıyabiliriz bilgi verebilirseniz cok sevinirim saygı&sevgi

IntelLEGEND Boy

Üye
güzel allh için şu yeni güncellleme uzun süredir güncellemiyordum(aralık 2009)

burock54

Üye
arkadaşlar foruma ilk girişim bu hangi konu nerde bilmiyorum özür dileyerek buraya yazıyorum.
youtube da gezerken böyle bi video gördüm

eğer bakarsanız 5800 la neler yapılabildiğini görüceksiniz ben böyle bi ev ekranı istiyorum ama okadar aramama ramen bulamadım...
bu ekran görüntüsünü nasıl sağlıyabiliriz bilgi verebilirseniz cok sevinirim saygı&sevgi

arkadaşlar bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum lütfen bi, bakın

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben türkiyede hiç böyle bi ev ekranı olan 5800 görmedim. ama demekki yapılabiliyor. Tahminin ek program kurularak yapılıyor ama güzelmiş. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen bizde böyle kullanalım. :)

vurkani

Üye
arkadslar benım telefon v31 lı acaba guncel mı yoksa degıl mı cıhazı takıyorum guncel dıyor bılgı verırsenız sevınırım

Murad4

Murad4

Üye
arkadslar benım telefon v31 lı acaba guncel mı yoksa degıl mı cıhazı takıyorum guncel dıyor bılgı verırsenız sevınırım

Hayir güncel degil çünkü son verion numara elli yani v50 , tekrar dene yada telefonda *#0000# kodunu kullanarak güncelle eger olmazsa servise götür

onarı58

Üye
arkadaşlar v50 bulamıyorum.ovi ve pcsuıt te yok

GANG BANG

GANG BANG

Üye
googleda gdesk diye aratın bulursunuz ben buldum :)

R_A_P_C_I

Üye
*#0000# den v50 yi güncelledim telefon hapı yuttu sanırım kendi kendine acayip şeyler yapmaya başladı napmalıyım ? :S

ygz1705

Üye
ya arkadaşlar konuyla biraz alakasız olcak ama bnm çok ciddi problemim var;
bende daha evvel samsung telefon vardı 5800 ı yeni aldım;ancak simdi yabancı numaralara mesaj atamıyorum nedeni ne anlamıorm 1 aydır kullanıorm teli her ozelliği guzel ama yabancı numaralara mesaj atamıyorum.
Yabancı numaralardan mesaj alıyorum,çağrı atabiliyorum ama mesaj atamıyorum.Her seferinde Başarısız yazıyor iletim raporunda.
Feci uyuz oldum acaba telefonun ıcınde bi ayar mı var ? yardımcı olursanız cok sevinirm.
Yurtdışından mesajlaştığım bi kac arkadasım var ,mesaj sorununu bir an önce halletmem lazım..

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
(bu arada avea hat kullanıorm,müşteri hizmetlerini d aradım onlarda bi ayar yaptılar ama gene olmadı bu demek oluyor ki %100 telefon ayarından kaynaklanıyor :S )

Üst Alt