kameradaki yeniliği ben farkedemedim?
az evvel güncelledim üstünede hard formatt attım tek sıkıntım müzik listesinde kinetic cok yavas cekiosun aşağı az gidio nasıl yapcam onu ?
Arkadaşlar yazılımı cepten yükledim 12 mb tuttu fakat bilgisayardan 120-140 mb falan tutuyormuş. Arasında bir fark yoktur umarım
v50 de wep tarayicisi tam ekran oluyor ama menuyı acamıyorum hıc gerı gelemıyorum nasıl olcak bu pacthdamı sorun bendemı ama bende olamaz v50 yklemeden once normaldi suan tarayıcıdan gezdıgımde gerı gelme yok kapatma menusu fılan ıckmıyor ılla kırmızı düğmeye basıcam
ana menüye dönemiyorum takılıp kalıyo yapan varsa yazabilir mi acaba ??
dostum media playerde ne değişmiş göremedimArkadaşlar açıkcası ben yükledim ama cok fazla fark yok sanırım.Tabi kamerayı felan kullandıkca görcezAma media player gayet güzel olmuş onu beqendim
Ana menüde Rehber gibi aşa yukarı oynuyo.) Tema felan aynı. Ama telefon bayağa hızlandı
Başkada bişe yok yani
![]()
bende yeni yükledim,biraz hızlandı ama sensörde sorun oluştu,telefonu yana cevirince menü aynı duruyo yana yatmıyo.sensör acık olduguna ragmen olmuıyo
fatih'in tam olarak neresinde ?Fatih NokiaClubCare'a bir ara uğrayayayım o halde![]()
izlesene'den ve vidivodo'dan denedim. açılmadı videolar. telefonun dsnsini değiştirip youtube'a girmeye çalıştım, ama youtube açılmıyor. beyaz sayfa şeklinde kalıyor.Arkadaşlar web tarayıcısı tam ekran olarak açılıyor ve sağ alt köşede çift yönlü, pek belli olmayan bir ok beliriyor. o oka basınca tam ekran modundan çıkıyor. Video konusuna gelince, facebook ta test ettim videolar izlenebiliyor.
bugün pcden v 50.0.005 i yüklemek istedim yüklerken hata verdi telefon hala acılmıyor acma tusuna basınca sürekli titriyor telefon.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...