Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

abd..acar889

Üye
Arkadaşlar yazılımı cepten yükledim 12 mb tuttu fakat bilgisayardan 120-140 mb falan tutuyormuş. Arasında bir fark yoktur umarım

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
az evvel güncelledim üstünede hard formatt attım tek sıkıntım müzik listesinde kinetic cok yavas cekiosun aşağı az gidio nasıl yapcam onu ?

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
kameradaki yeniliği ben farkedemedim?

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
kameradaki yeniliği ben farkedemedim?

Valla onu bende fark edemedim ayrıca fark edenler nasıl fark ediyor onuda anlamadım..

--------------- Ekleme ---------------

az evvel güncelledim üstünede hard formatt attım tek sıkıntım müzik listesinde kinetic cok yavas cekiosun aşağı az gidio nasıl yapcam onu ?

Bence müzik listesinde gayet hızlı ama menülerde yavaş özellikle uygulamalrda knetic takılıyor. belki bende fazla uygulama var ondandır diye tahmin ediyorm.

Arkadaşlar yazılımı cepten yükledim 12 mb tuttu fakat bilgisayardan 120-140 mb falan tutuyormuş. Arasında bir fark yoktur umarım

Tam olarak bilmiyorm ama *#0000# yaptıgında v50 yazıyorsa bi fark yoktur Zaten çok fazla bişeyde eklenmiyor benim gördügüm menüde knetic olması en belirgin.

Peace1912

Üye
v50 de wep tarayicisi tam ekran oluyor ama menuyı acamıyorum hıc gerı gelemıyorum nasıl olcak bu pacthdamı sorun bendemı ama bende olamaz v50 yklemeden once normaldi suan tarayıcıdan gezdıgımde gerı gelme yok kapatma menusu fılan ıckmıyor ılla kırmızı düğmeye basıcam

bende aynı dertten sıkıntılıyım nasıl olucak bu iş anlamadım :hmmm ana menüye dönemiyorum takılıp kalıyo yapan varsa yazabilir mi acaba ??:bilmm

enjo3

Üye
bende fazla birşey fark edemedım az hızlanmış o kadar birde benım dosylardan tutarak yukarı çekınce yukarıya doğru cıkıyor asagı boş kalıyor bırakınca tekrar aynı halıne dönüyor acaba herkesdemı aynı bu yoksa bende mı ??

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
yazılımı dün güncelledim hafıza kartını bile biçimlendirdim ama tel çok yavaşladı

güncellemede v.5 bana bi yardım edin

mustafapekdemir

Üye
video sitelerinden video izlenebiliyor mu? bu sorun çözüldü mü?

petrucci82

petrucci82

Üye
Arkadaşlar açıkcası ben yükledim ama cok fazla fark yok sanırım.Tabi kamerayı felan kullandıkca görcez:D Ama media player gayet güzel olmuş onu beqendim:D Ana menüde Rehber gibi aşa yukarı oynuyo.) Tema felan aynı. Ama telefon bayağa hızlandı:) Başkada bişe yok yani:)
dostum media playerde ne değişmiş göremedim

hakkko

hakkko

Üye
Arkadaşlar web tarayıcısı tam ekran olarak açılıyor ve sağ alt köşede çift yönlü, pek belli olmayan bir ok beliriyor. o oka basınca tam ekran modundan çıkıyor. Video konusuna gelince, facebook ta test ettim videolar izlenebiliyor.

yorgunazrail

Üye
bende yeni yükledim,biraz hızlandı ama sensörde sorun oluştu,telefonu yana cevirince menü aynı duruyo yana yatmıyo.sensör acık olduguna ragmen olmuıyo

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
bende yeni yükledim,biraz hızlandı ama sensörde sorun oluştu,telefonu yana cevirince menü aynı duruyo yana yatmıyo.sensör acık olduguna ragmen olmuıyo

Hard format atmayı dene kardeşim sorunun çözülecektir. nasıL yapıLacagını bilmiyorsan forumda biraz ararsan yeterince konu var onunla ilgili.

salih-74

salih-74

Üye
arkadaşım web tarayıcısı tam ekran olunca sağ alt köşede bir ok işareti çıkıyor bu ok işaretine dokun menü geri gelir.

mustafapekdemir

Üye
Arkadaşlar web tarayıcısı tam ekran olarak açılıyor ve sağ alt köşede çift yönlü, pek belli olmayan bir ok beliriyor. o oka basınca tam ekran modundan çıkıyor. Video konusuna gelince, facebook ta test ettim videolar izlenebiliyor.
izlesene'den ve vidivodo'dan denedim. açılmadı videolar. telefonun dsnsini değiştirip youtube'a girmeye çalıştım, ama youtube açılmıyor. beyaz sayfa şeklinde kalıyor.

dns ayarlarını 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaptım.

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
Radyo halen problemli.. halbuki düzelmesini istediğim tek şeydi.. XM serisinde müzikten mahrum bırakılırken Eseries lerde radyo da müzikçalar da internet radio da çatır çatır çalışıyor.. göya iş telefonu ama XM den daha iyi bir multimedia telefonu..

Astringent

Üye
bugün pcden v 50.0.005 i yüklemek istedim yüklerken hata verdi telefon hala acılmıyor acma tusuna basınca sürekli titriyor telefon.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
bugün pcden v 50.0.005 i yüklemek istedim yüklerken hata verdi telefon hala acılmıyor acma tusuna basınca sürekli titriyor telefon.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...

Biran önce servise götür. Sanırım yüklerken internet bağlantın ya da telefonda bi sorun olmuş. Servise götürmekten başka şansın yok diye biliyorm.

Astringent

Üye
internet falan gitmedi herşey normal gidiyodu telefon bağlantısı kesildi bataryayı usb kabloyu çıkar geri tak terkrar deneye bas dedi yaptım bi kac kere olmuyor

clawiss

clawiss

Üye
yaa bnmle neden ilgilenmiyo:S müzik çalarda seçeneklerdeki bul butonu gitmiş bunun için ypcak hiçbişe yokmu??? bn v40 ı geri istiyorummm yapamayızmı oyle yaA:S

Üst Alt