soft format *#7370# hard format yeşil tuş+ kırmızı tuş + kamera tuşu + açma kapama tuşu. telefonun kapalıyken bu saydığım tuşlara bas telefon açılıncaya kadar bekle
driverların eksik dostum. bu konudaki 3. maddede driverlar var indir telefonu kapat telefonu bağla bilgisayara açma kapama tuşuna bir kez bas donanım bulundu deyince indirdiğin driverları göster hepsi bu kadarhttp://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html

Bazıları o kadar abartmış ki pes sanki bir yazılım güncellemesiyle telefona olmayan özellikler katıldı.Az önce wi-fi ile güncelledim bende öyle ahım şahım güncellemeyenin kaçıracağı bişey yok.Yok rehbere kinetic scroll eklenmişte yok her yeri kayıyormuşta bunlar v.40'ta da vardı Allah aşkına abartmayın.
Güncellemek isteyenler en kolay şekilde wireless'ın olduğu bir yerde *#0000# tuşlayın yazılımı güncelleştir deyin zaten bulup yükleyecek hızlıca.Sonrada telefon güncelleniyor yazısıyla güncelleme başlayacak.Benim rehberimde,notlarımda,bilgilerimede güncelleme sonrası bir şey olmadı.Yedeklememiştim bilgiler ve profillerim aynen duruyor.Müzik çaların görüntüsü azıcık değişmiş şu an o gözüme çarptı,menü geçişleri hızlanmış.Kurcaladıkça yazarız gene buraya ama dediğim gibi bazıları aşırı abartıya kaçıp zaten var olan özellikleri bir daha sayıp telefonu olmayan abartılarla aşırı süslüyorlar bndan vazgeçin artık.
soft format *#7370# hard format yeşil tuş+ kırmızı tuş + kamera tuşu + açma kapama tuşu. telefonun kapalıyken bu saydığım tuşlara bas telefon açılıncaya kadar bekle
Allah senden razı olsunn seni seviyorum arkadaşım
--------------- Ekleme ---------------
ben telefona wifi bağlantısı ile *#0000# yapıp yazılımı yükledimmi format atayımmı yane![]()
Allah senden razı olsunn seni seviyorum arkadaşım
ben telefona wifi bağlantısı ile *#0000# yapıp yazılımı yükledimmi format atayımmı yane![]()
bilgi paylaştıkça güzeldir dostum. bende sizleri seviyorum
Hocam yaa dediğin driverleri yükleyemedim.Tel kapalı ayrıca pcye bağlı iken Açma kapama düğmesine bir kez basıyorum fakat ne pcde nede telde hiç bir değişiklik olmuyor lütfen yardım edin yarına kadar yükleyeyim şunu
Navifirm ile nasıl güncelleyebiliriz lütfen biri yardım etsin![]()
açma kapama düğmesine bastığında bilgisayardan yeni donanım bulunduğuna dair ses geliyor mu
bilgi paylaştıkça güzeldir dostum. bende sizleri seviyorum
açma kapama düğmesine bastığında bilgisayardan yeni donanım bulunduğuna dair ses geliyor mu
Hayır malesef gelmiyor![]()
Hayır malesef gelmiyor![]()
ben sana yapacağın işlemi söylüyüm. telefonu kapat pcye bağla bir kere kısa açma kapama düğmesine bas. yeni donanım bulundu baloncuğu çıkıyorsa tıkla indirdiğin driverları yükle. baloncuk çıkmadıysa aygıt yöneticisini aç ve telefonun açma kapama düğmesine bir kere kısa bas orda yeni donanım bulunduğuna dair bir şey çıkacak ona hemen tıkla ve driveri güncelleştir. zaten güncel diyorsa kaldır yeniden aynı işlemi yap.
ben de red arattım nsu ile çıkmadı blue denedim buldu şimdi yüklüyorumçökertmeden servise git
arkadaşlar benim para iadesi isteme hakkım bulunuyor 30 iş gününü gecti 500 tl fatura bedeli. şayet v50 sürümü için bekleyeyim mi buna değer mi yoksa para iadesi mi isteyeyim bu konuda yardımlarınızı bekliorum