Nokia 5800 v50 güncelleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

cyclonee16

Üye
arkadaslar ben telimi v40 a guncellerken gri olarak guncellemsım sonra kodu degstrp denedm olmadı gecen wirellessten v50 ye guncelledm guncellendı hala grı pcden falan denedm daha sonra kodunu yıne degstrp ama guncel dıo ya bu grıden nasıl kurtulurum biri yardımcı olabılır mi?

rbg12

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben telimi v40 a guncellerken gri olarak guncellemsım sonra kodu degstrp denedm olmadı gecen wirellessten v50 ye guncelledm guncellendı hala grı pcden falan denedm daha sonra kodunu yıne degstrp ama guncel dıo ya bu grıden nasıl kurtulurum biri yardımcı olabılır mi?

Abi sen griden fln bişey farketmiyo aynen nss ile telefonunun rengine göreyap düzelir
zaten v50 yi yüklemişsin daha bişey fark etmez güncelleme mevcut der

pisskopos

Üye
merhaba arkadaslar ben bu linklere giremıyorum acaba yardımcı olucak var mı baska site üzerinden indirsem ?

erhanilgar

Üye
linkler bozuk..
Yardımcı olur musunuz???

bymyselfs

Üye
ilk linkiniz çalışmıyor yardımcı olabilirmisiniz

potman55

Üye
görmüyo telefonu 1 saat bekledim görmüyo delircem yaaaa

enis423

Üye
ne yaparsam yapayım nokia pc suitte yeni güncelleme yok v40 en yenisi diyor yardım lütfen

potman55

Üye
güncelleme bittikten sonra nss yi tekrar açarak eski produtc yükleyin telefonunuz yeni özellikleri
v40 a göre :

bundan öncekileri yaptım da bu son yazdığını bi açıkla abi hiç bişe anlamadım lütfen en kısa zamanda

--------------- Ekleme ---------------

bi cevap versen be abi

potman55

Üye
ya cvp verebilecek yoq mu çook mu zor soru sordum lütfen yardım :ağlarım:

rbg12

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen nss yi boşver sen jaf ile at gitsin

Mertolozzi

Mertolozzi