Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

nassat

Üye
Çok güzel oldu. Common files değilde program files'in içindeki nokia'da aradı dosyaları bende oraya atınca yükledi.Yalnız Navifirm'de kırmızıyı göremedim.Kaldırmışlar mecburen maviyi yükledim.Telefonum siyahtı BLACK olsaydı yükleyecektim.Teşekkür ederim.

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Yok üstadım telefon gayet stabil çalışıyor hızı vs oldukca iyi şarj süresi arttı daha az şarj tüketiyor sanki.

Umarım hackleyebilirsin telefonu üstadım.:d:

Unutmadan verdiğin bilgiler için teşekkürler herşeyi silbaştan kurayım haklısın.

Rica ederim estami yararımız dokunduysa ne mutlu bize bakma başkasının keline melhemi buluyoruzda bi kendi kelimize melhem bulamıyoruz. :hmmm

mesutkaya28

Üye
jaf ve ogm programları rardan çıkmıyor hiçbir sitedede rardan çıkan program yok
üstadlar siz bu işi nası becerdiniz

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
jaf ve ogm programları rardan çıkmıyor hiçbir sitedede rardan çıkan program yok
üstadlar siz bu işi nası becerdiniz

Nasıl bi hata alıyorsun detay verki sorunu bir bilen varsa cevap yazabilsin. Şuanki soruna verilecek en güzel cevap winrarı sil ve yeni sürüm bi winrar yükle olacaktır.

golsarion

golsarion

Üye
jaf ogm yi virüs olarak görüyor antivirüsler o yüzden hata almış olabilirsin antivirüsü durdurup öyle deneyin.

kopukum

kopukum

Üye
navifirm den indirdiniz dosyaları paylaşacak olan warmı nedense blıe navi falan buluo ama red çıkmıo rapidshareye uplarmısınız lütfen

hakan2128

Üye
kardeş bende euro 2 blue çıkıyor red yok dediklerinizi hep yaptım ama çıkmıyor euro 2 red yok çıkmıyor acil yardımm..........

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
kardeş bende euro 2 blue çıkıyor red yok dediklerinizi hep yaptım ama çıkmıyor euro 2 red yok çıkmıyor acil yardımm..........

Son 1 aydır kırmızı kimsede çıkmıyor. Herkes maviyi indirip kuruyo aralarında zaten bi fark yok sadece tema değişiyor.:oke:

Tracy35

Tracy35

Üye
garanti dişimi kalıyor heckledigim zaman ee şimdi telefonum tuşu felan Bozuldumu garantili tamir olmuçakmi :S

leventgaat

Üye
ben buraya kadar hatasız geliyorum fakat flasha bastığımda bu hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı neden kaynaklandığını bulamadım lütfen yardım edermisiniz teşekkürler

bursacity

bursacity

Üye
Birader ben use ini işaretleyince telefonu seçiyom hiç bir şey olomuyo mcu ppm cnt felan yeşil olmuyo seçmiyo neden olabilir.

kopukum

kopukum

Üye
çok sağol kardeşim 10 numara paylasım yapmıssın yaptım oldu

leventgaat

Üye
[arkadaşlar benim problemime bir el atacak usta yokmu .bir bakın lütfen benim hata uyarısını başka hiç kimsede görmedim .bilen bir kişi yardım etsin lütfen....

QUOTE=leventgaat;2168499]ben buraya kadar hatasız geliyorum fakat flasha bastığımda bu hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı neden kaynaklandığını bulamadım lütfen yardım edermisiniz teşekkürler

[/QUOTE]

--------------- Ekleme ---------------

[arkadaşlar benim problemime bir el atacak usta yokmu .bir bakın lütfen benim hata uyarısını başka hiç kimsede görmedim .bilen bir kişi yardım etsin lütfen....

QUOTE=leventgaat;2168499]ben buraya kadar hatasız geliyorum fakat flasha bastığımda bu hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı neden kaynaklandığını bulamadım lütfen yardım edermisiniz teşekkürler

[/QUOTE]

acil ilgilenebilirmisiniz

[/QUOTE]

bi yardım edebilek arkadaş yokmu yaa.denemediğm klamadı. yapmadığım kalmadı .her seferinde aynı hatayı alıyorum

kopukum

kopukum

Üye
telefonun acma tusuna birkac kere tıkla ozaman baslıcaktır bended ole ole ama tel kapalı olcak unutma o uyarıdan sınra sen tıklamaya baslasyınca acılıcak telefon ve baslıcak

leventgaat

Üye
telefonun acma tusuna birkac kere tıkla ozaman baslıcaktır bended ole ole ama tel kapalı olcak unutma o uyarıdan sınra sen tıklamaya baslasyınca acılıcak telefon ve baslıcak

teşekkürler arkadaşaım nihayet oldu herşey tamam local modda açıldı .panties dosyasını yükledim pom+ ları aktif yaptım ama .hala sertifika hatası alıyorum.ne anladım ben bu işten.......

Aesir

Aesir

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Deneyelim bakalım.

bursacity

bursacity

Üye
PHP:
[quote="bursacity, post: 2169295"]Birader ben use ini işaretleyince telefonu seçiyom  hiç bir şey olomuyo mcu ppm cnt felan yeşil olmuyo seçmiyo neden olabilir.
[/QUOTE]

bu sorun neden kaynaklanıyodur hocam yardımcı olucak?
PHP:

lion8360

lion8360

Üye
merhaba benim bir sorum var Navifirm programında euro2 Turkey RED ... bende çımıyor ne yapmam lazım. diğerleri var blue olanları var onu seçtim diğer işlemleri yaptım emulatörde çalışmadı

mkarakas058

mkarakas058

Üye
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.17.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Flash files are corupted or missing...

arkadaşlar bende böyle şorun çıkıyoor teli görmüüyor neden???

Üst Alt