Yok üstadım telefon gayet stabil çalışıyor hızı vs oldukca iyi şarj süresi arttı daha az şarj tüketiyor sanki.
Umarım hackleyebilirsin telefonu üstadım.
Unutmadan verdiğin bilgiler için teşekkürler herşeyi silbaştan kurayım haklısın.

jaf ve ogm programları rardan çıkmıyor hiçbir sitedede rardan çıkan program yok
üstadlar siz bu işi nası becerdiniz
kardeş bende euro 2 blue çıkıyor red yok dediklerinizi hep yaptım ama çıkmıyor euro 2 red yok çıkmıyor acil yardımm..........

aynı hata bendede var dayıBirader ben use ini işaretleyince telefonu seçiyom hiç bir şey olomuyo mcu ppm cnt felan yeşil olmuyo seçmiyo neden olabilir.
[/QUOTE][arkadaşlar benim problemime bir el atacak usta yokmu .bir bakın lütfen benim hata uyarısını başka hiç kimsede görmedim .bilen bir kişi yardım etsin lütfen....
QUOTE=leventgaat;2168499]ben buraya kadar hatasız geliyorum fakat flasha bastığımda bu hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı neden kaynaklandığını bulamadım lütfen yardım edermisiniz teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[arkadaşlar benim problemime bir el atacak usta yokmu .bir bakın lütfen benim hata uyarısını başka hiç kimsede görmedim .bilen bir kişi yardım etsin lütfen....
QUOTE=leventgaat;2168499]ben buraya kadar hatasız geliyorum fakat flasha bastığımda bu hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı neden kaynaklandığını bulamadım lütfen yardım edermisiniz teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonun acma tusuna birkac kere tıkla ozaman baslıcaktır bended ole ole ama tel kapalı olcak unutma o uyarıdan sınra sen tıklamaya baslasyınca acılıcak telefon ve baslıcak
teşekkürler arkadaşaım nihayet oldu herşey tamam local modda açıldı .panties dosyasını yükledim pom+ ları aktif yaptım ama .hala sertifika hatası alıyorum.ne anladım ben bu işten.......