estami
Üye
estami söyler misin? Searching for phone...Not found!!! sorunun nasıl çözdün?????
İnan bende bilmiyorum,Tesadüfen oldu bir kaç sefer bastım sanırım bir kez değil..
estami söyler misin? Searching for phone...Not found!!! sorunun nasıl çözdün?????
arkadaşlar yeni sürümde ne gibi değişimler var.. eskisi ile bu yeni versiyon arasında farkları belirtirseniz ona göre bende v40 yükseltim hackleyecem.
) (Bu yöntem biraz sakat olabilir acemi bir kullanıcı için telefonun flaşı yani içindeki sistem çökerse senin telefon mors olur bidaha açılmaz gidersin telefoncuya yeniden yazılım attırırsın fiyatı sana ne kadara patlar o da telefon tamircisinin vicdan ve insafına kalmış bir durumdur galiba büyük bir ihtimallede flaşı çökertirsen garantide almaz diye tahmin ediyorum. )
) Değerli bilen üstadlar telefonu hackledim ilk versiyonu yükselttiğimde pruduct koduda değiştiği için nemesis ile kendi blue 5800 arakasında yazan product kodunu değiştirmiştim şimdi bu son yaptığım hacklemede product kodu değiştimi yenidenmi düzeltmem gerekecek değiştiğini nasıl anlayabilirim?
Şimdi öncelikle sen hacklemeyimi düşünüyosun yoksa versiyon yükseltmeyimi.
Versiyon yükseltmeyi düşünüyorsan bundan daha basit yollar var onları denemen senin yararınadır.
versiyon yükseltme:
*#0000# yaparsın karşına gelen ekranda seçenekler --> güncelleştirmeleri kontrol et deyip yaparsın ki eğer bulmuyorsa ''nemesis'' adlı programla yapabilirsin forumda resimli anlatım mevcut aratarak bulabilirsin hadi bulamadın arama motorlarına yazarsın bi dünya anlatım gelir karşına.
Hackleme: Hackleme 5800 da sertifikasız programları yükleyebilme için başvurduğumuz bir yoldur. Yani kısaca sertifika hatası diye çıkan hatayı almamak için bu hatayı almamak için 3 yöntem vardır.
1.yol: Yine forumda ''opda'' diye aratırsan bir çok resimli anlatım bulabilirsin ve yine arama motorlarına yazarakda bir çok resimli anlatım bulabilirsin. Opda nedir çinli arkdaşlarımızın açtığı bir siteye imei numaramızı teslim ederek aldığımız sertifika ve dosyalarıdır. Bu dosyaları bir program aracılığıyla programlarımıza gösteririz ve o telefona yükleyeceğimiz dosyaları sertifikalamış oluruz. Alacağın ve sertifika dosyalarının süresi 3 yıldır. Elin çinlisine tutup imei numarını vermek ne kadar akıl karıdır o kendine kalmış bir karardır.
2. yol: Oda bu yol telefona bir kaç program aracılığıyla program yüklüyoruz ve telefon attığın tüm programları sertifikalı zannediyo ve sana hiiiç problem çıkarmadan herşeyi yüklüyor. (Emir kulun oluyo) (Bu yöntem biraz sakat olabilir acemi bir kullanıcı için telefonun flaşı yani içindeki sistem çökerse senin telefon mors olur bidaha açılmaz gidersin telefoncuya yeniden yazılım attırırsın fiyatı sana ne kadara patlar o da telefon tamircisinin vicdan ve insafına kalmış bir durumdur galiba büyük bir ihtimallede flaşı çökertirsen garantide almaz diye tahmin ediyorum. )
3.yol: Heloox diye bir programı kendi sitesinden yine imei numaranı vererek sertifikalandırmış oluyosun atıyosun telefonuna o senin 2.yoldaki yapacaklarını kendi bir başına yapıyo ve telefon yine senin emir kulun oluyor ama bu program hala v40 a çıkmış değil yani 3.yol daha bir ihtimal aşamasında (bu adamların aslını bilmiyorum ama galiba çinli değil)
ve son olarak sen diyosanki ben 5800'ımı hem v40'a yükseltcem hem de hackliycem senin için 2.yol en mantıklısıdır.
Estami sende benle aynı sorundan müzdariptin anlatta bende halledeyim şu işi nasıl geçtin şu ''phone searchin not found'' illetinden. Senin soruna gelecek olursak sende yine nemesis programıyla product kodunu değiştirebilirsin. Diycenki product kodu değiştimi değişmedimi nerden anlıycam. Nemesis programını açınca sol üstteki mercek varya hani şu sürekli arama kutucuklarının yanında çıkan mercek ona tıkla ve karşına gelen ekranda ''6600'' modelli telefon resmi var yani phone yazıyo oraya tıkla ve yine ekrana gelen görüntüde yada menüde hangisini kabul edersen artık oradaki scan butonuna tıkla hemen sağındaki kutucukta product kodun çıkar karşılarştır aynıysa elleme değilse değiştir. Sende nemesis diye aratırsan bi dünya resimli anlatım bulursun. (Benim sorunuma cevabını bekliyorum hayırlı olsun hackli v40'ın)
ya lütfen biri bu soruma da cevap verebilirmijaf emulatörü çalıştırıyorum go düğmesine baıyorum hiçbir hata vermeden ilerliyor aynı ekran görüntüsü geliyor ama orda kalıyor sonraki pencere açılmıyor

Şimdi öncelikle sen hacklemeyimi düşünüyosun yoksa versiyon yükseltmeyimi.
Versiyon yükseltmeyi düşünüyorsan bundan daha basit yollar var onları denemen senin yararınadır.
versiyon yükseltme:
*#0000# yaparsın karşına gelen ekranda seçenekler --> güncelleştirmeleri kontrol et deyip yaparsın ki eğer bulmuyorsa ''nemesis'' adlı programla yapabilirsin forumda resimli anlatım mevcut aratarak bulabilirsin hadi bulamadın arama motorlarına yazarsın bi dünya anlatım gelir karşına.
.............................
dostum vermiş olduğun bilgi için çok tşkler... ama sorumu yanlış anlamış gibisin benim 5800 xm versiyonu 31.0.101 ve Heloox ile telefonum hackli istediğim programları sorunsuz kurabiliyorum bunda bir sıkıntım yok sormak istediğim durum v40 yazılımıyla arasında fark var mı... eğer arasında fark varsa mesela tlf daha stabil daha hızlı daha sorunsuz vb gibi artı özellik varsa 31.0.101 versiyonundan v40 yükselteyim ve telefona yüklemem gereken program içinde telefonumu hackliyeyeyim... eğer versiyonlar arasında fazla fark yoksa ve v40 ın Heloox çıkana kadar 31.0.101 ın hackli vaziyetini kullanmak istiyorum... anlatabildim sanırım ???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üstadlarım pc ye format attım sonra bu sistemle telefonuda hackledim 5800XM blue kullanıyorum bu hackden sonra product kodu değiştimi diye Nemesisi kurdum pc suiteden bağlandım (değişti ise telefonun arkasındaki productu yeniden gireyim diye )ama yukarıdaki hatayı veriyor telefonu takınca deli olucam çözüm lütfen nasıl faal hale getirebilirim nemesisi??? defalarca kurdum ama yukarıdaki resimlerdeki hata çıkıyor

Ben v31'i hiç kullanmadım bizim bi arkadaşınki v11'deydi e haliyle çok eski bir sistem olduğu için baya kasıyodu ben v40'a yükselttim onun teli gözle görülür bi hızlanma oldu hiç takılma olmadı ama v31'i bilmiyorum arada pek bi fark yok gibi sadece cevaplamalarda iphone deki kaydırmalı tuş kilidi varya ona benzer bişey geliyor biri sizi aradığında telefon tuş kilidindeyse öyle bi ekran geliyor sürüklüyorsun ister cevaplıyorsun ister tuş kilidini açıyorsun ev ekranı teması değişmiş 5530'un ev ekranı temasını eklemişler ekstradan eskide mevcut tabi. Başka ne gibi bir değişiklik var bilmiyorum okadar teknik farklılıkları bilmiyorum ama şunu söyleyim bazı arkadaşlar dokunmatiğin hassaslığından mesajlardaki kasılmalardan yakınıyorlardı ben v40'da hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım telefonun dokunmatiği baya baya hassas mesajlarda da kasılma falan yok ki baya mesajlaşan biriyimdir. Benden bu kadar ben bildiğim gördüğüm ve tahmin ettiklerimi söyledim karar senin ama bence helloox'undan vaz geçme ben program yükleyemiyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Estami bence nemsis de değil senin telefonun driverlarında bir problem var. Driverları komple kaldır ve telefonu bilgisayara yeniden tanıt windows 7 kullanıyorsan otomatik buluyor sadece sabır etmen gerekli ama sen dediğimi bi dene driverları komple sil/kaldır yeniden tanıt.
Bu arada telefonunda bi değişiklik varmı kasılma kitlenme gibi problemler yani sinir bozucu bişiler olmuyor demi belki bizde şeytanın bacağını kırar hackleriz bi soruyum dedim başımıza bişi gelmesin.![]()