Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Teşekkürler arkadaşlar oldu.

speedstarrr

Üye
facrtory set seçerseniz zaten cihazınız formatlanır normal mode cihaz yazılım işi bitikten sonra sorun yoksa normal olarak açmasını sağlar

didimi

didimi

Üye
arkadasım cok tesekkür ederim tek seferde gayet sorunsuz bi şekilde kurdum ve kullanıyorum

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
bu local mode ekranında ne kadar bekliycez

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Hack İçinİşe Yaramaz Ki Bu program V40 Daha Hacklenmedi

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
Bence en kolayı helloox2 yi beklemek
bunu ancak sakin bi kafamla yaparım
teşekkür ederim

cortex47

cortex47

Üye
ya orda bende euro2 turkey red değil de blue çıkıyor, ondaki dosyaları alsam sorun olur mu?

asygtr

Üye
helal olsun güzel anlatım illa profesyonel olmaya gerek yok ilkokulda öğretilen okuma yazma ile yapılabilecek bişy..

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum. Bende anlatılan adımları aynen uyguladım ve sorunsuz bir şekilde telefonu hackledim. Ekran görüntüleri bana aittir.

bursacity

bursacity

Üye
hocam bende jaf programı çalışmıyor :S?

mustafa

mustafa

Üye
hiç bir risk yok arkadaşlar. macera olsun diye navifirm den v31 i indirdim ve downgrade yapıyım dedim tabi olmadı :D telefon açılmadı. sonra v40 indirdim yaptım local modda açıldı ve oldu. yalnız hacklemedim ben sadece v40'ı geri yükledim.

hidayet66

Üye
S.A ARDEŞİM ELİNE SAĞLIK YALNIZ BEN AŞAĞIDAKİ PROGRAMI KURDUM VE ORDA KALDIM
You must have JAF main software installed !!!
To install JAF main software just go to one of official servers:

This software start a server on LOCALHOST (127.0.0.1) at port 8050
This server is JCOP Smartcard Emulator (originaly by IBM)
If any antivirus software warn about this please allow this connection
Supported systems: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

EKRANA YUKARDAKİ GİBİ BİR GÖRÜNTÜ GELDİ DAH A İLERİYE GECEMEDİM

frarslan

Üye
ya arkadaşlar takıldığım bir şey var. açıklarsanız çok sevineceğim. bu hack olayı. sadece son versiyonu yükleme ve sertifika sorununu çözmek için mi kullanılıyor? başka faydası var mı? ben bir şekilde v40 ı yükledim. çinlilerden sertifika yapma olayını da hallettim. hacklememe gerek var mı? bir de hackledik diyelim hard format atınca tekrar aldığımız hala dönüyor mu?

bursacity

bursacity

Üye
hocam bız bu navıfırmden ındırdıgımız dosyaları tel hafızasınamı atıcaz boyutu buyuk sıgmıyor bide bu klasörü nasıl oluşturucaz.
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

eros1905

Üye
hocam bende euro2 Turkey Red yok Blue var ne olucak _,?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ya varya hıcbırınız su forumları arstırmıyorsunuz sadece hemen hata olunca yaz az bı bakın sayfaları okuyunn bu sorunlar genelde ılk 1 ıle 5 arasındakı sayfalarda cozulmusturkı bu hack ıle ılgılı nerdeyse 3 konu var hepsındede aynı sorunlar cozumler defalarca yazıldı RED YAZSIN BLUE SEN BLUE INDIR ORADA YAZAN SADECE TEMAYI DEGISTIRIYOR BASKA BI NUMARA YOK YANI OKE YAZSIN SORUN DEGIL DOSYA OLUSTURMAK COK GULDUM YENI KLASOR OLUSTUR ISMINI DEGIS VİSTA ISE YADA WİN7 ISE YONETICI OLARAQK CALISTIRIN PROGRAMLARI BUKADAR BASIT

eros1905

Üye
hocam Go diyince jaf.exe bulunamıyor gibi birşeyler yazıyor. ben yazdıgın işlemlerde jaf ile ilgili birşeyi biryere taşıdıgımızı hatırlamıyorum. işlemleri doğru yaptığıma eminim sizce hatam ne olabilir.?

--------------- Ekleme ---------------

hocam işlem yaparken şarj aleti takılıydı falan filan 1 kere bastım açma tuşuna açık kaldı öyle telefon açılmadı nokia yazısı vardı hep. sonra sarjdan dolayı tel kapanmaz bende ne zaman açılcagını şaşırıım diye şarj alteitin çıkardım ( sarj vardı işlem yapıcak kadar) ondn sonra tel ebastım açılmadı sonra usb kablosunu çıkardım tel açıldı falan sonra J.A.F ta warning!!warning!!warning!! falan birşeyler yazdı Yes no çıktı yes dedim Search telephone yazdı tel bağlı değildi falan bulamadı işlem yapmış oldummu şuan ben yoksa başaarısızmı olmuş oldun ?

cevaplarsanız sevinirim.

tekilarom

Üye
ben bu hack yöntemini başka siteden uyguladım .maxicep ayrıcalığı burda türkçe.yanlız bir sorunum var teli daha önce hiçbir şekilde hacklemedim. bu yöntem ilk kez denedim hiç sorun çıkmadan belirtilen herşeyi sorunsuz geçti siyah olan ekran mavi oldu.benim sorunum rompatcher baktım ne uygulamalarda var nede başka yerde, rompacther sonradan indirdim ve tele kuramıyorum sertifika sorunu diyor..ne yapacam yardım edin.

erdem3113

erdem3113

Üye
rompatcher nerde

Üst Alt