Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

sadep12

sadep12

Üye
Arkadaşlar bu JAF programını vs... hepsini düzenleyip çalışan bir link haline getirip paylaşabilecek yokmu.Ne denediysem windows 7'de dll dosyaları eksik felan diyor bir türlü açamadım programları.

muratov23

Üye
ya biri benim teli yapıp verse ya:D ben yapamıyom çok karışık

mesut28283434

Üye
Arkadaşlar ben kendim yükledim hata uyarısı veriyor ama devam edince yükleniyor telefonum sorunsuz çalışıyor.
Artık istediğim programıda yükleyebiliyorum. Bu yöntemi bulundan yayımlayandan hiç üşenmeden nasıl yapıldığını anlatandan allah razı olsun diyorum beni büyük bir dertten kurtardı emeği geçen herkese teşekkürler.

musacolak79

Üye
süper bi anlatım olmuş benim için şu ana kadar bu işlemi ve riski almama değicek bi program olmadı ama olursa bu kaynak benim için ilaç olur ellerine sağlık

unknown___boy

Üye
arkadaşlar hack işlemi sonrası garanti belgesi yanar mı bilginiz var mı?

ReaqL

ReaqL

Üye
sorun oLmaz arkadasım yapabiLiosan yap..

vurguncu73

Üye
valla dosyaların tumunu yukledım herşey tam oldu faka hack olmadı bılen varsa soylesın neden oyle oldu

tugrul_27

tugrul_27

Üye
arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları C:\ Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 nın içine atın yoksa dosyaları görmez win 7 için söylüyorum ben win 7 üzerinde böyle yaptım birde box driver not installed hatası alanlar bu linkteki dosyayı indirip c: windows system32 nin içine atsınlar ve pc ye reset atıp programları vista yada xp services pack 2 yani uyumluluk moıdunda çalıştırsınlar olur saygılarımla daha fazla bilgi ve yardım için msn tugrul_3535qhotmail.com bu aralar fazla giremiyorum ama girersem mutlaka yardım edrim saygılarımla

vurguncu73

Üye
evet arkadaşlar başardım ve tamamdır hacklı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar indirdiğiniz dosyaları C:\ Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 nın içine atın yoksa dosyaları görmez

RM-356 bu yoka kendin oluştur

tugrul_27

tugrul_27

Üye
arkadaşlar bence yapmayın ben yükledim ve bu hackli versiyonun hataları var diğer konuda yani türkçe hack konusunda da anlattım ben şimdi kendi versiyonunu geri yüklüyorum illaki hack diyorsanız siz bilirsiniz ama bence bulaşmayın yada kendi dosyalarınızı kendiniz düzenleyin

ama genede emeğe saygı duyalım arkadaşımız özen gösterip hazırlamış kendisine teşekkür ediyorum

Gladyator61

Üye
sagolasın kardeş bayağı uğraşmışsın eline sağlık...

staLky

Üye
yok hacı naptıysam yaptım olmadı. bi program varya mavı ekranlı onu acıyorum go dıyorum error verıo kalıyo bana bunu ayrıntılı sekılde anlatabılecek bırısı varsa cok sevınırım msn verıym msnden anlatın sonra sılersınız msnden sorun deıl lütfen yardmcı oln beyler burdan olmuyo gerçekten ... [email protected] ilgilenen arkadaslar yapıp basarılı olan arkadaslar varsa eklerse sevinirim . . .

fatih82

fatih82

Üye
windows 7 de neden hata veriyor acaba cevabını merak ediyorum sayın ustalarım

tugrul_27

tugrul_27

Üye
win 7 de hata vermemesi için uyumluluk modun da çalışltırmanın lazım ve jafı bazı dosyaları var onları indirip c: windows system 32 nin içine atmalı ve pc yi yeniden başlatmanın lazım yoksa box driver not installed diye hata veririr

scakmakci

Üye
Arkadaşlar ben navifirm programını çalıştırıyorum ama “Euro2 Turkey RED (0559083) çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı teşekkürler

staLky

Üye
Arkadsalar yaptım oldu herkezede öneririm forumdan bı arkadas yardmcı oldu saolsun.yalnız ben bısey soracam smdı benım telefonun rengı kırmızı mavıyı yükledik tema mavi oldu orjinal temamın kırmızısını bulmam mümkünmü mümkünse paylasırsanız cok cok sevınırım. . .

tugrul_27

tugrul_27

Üye
forumda kim yardımcı oldu sana dostum söylede bizede yapsun :))

evet euro 2 turkey red yok onun yerine euro 2 red i yada euro 2 turkey blue yi yükleyin değişen bişey olmaz
sadece tema değişiyo

scakmakci

Üye
"JAFSetup_1.98.62.exe" çıkmadı dosyadan veya ben mi beceremedim

ReaqL

ReaqL

Üye
cıkmıor zaten arkadasım oLe bi payLaşım Olmus ki... Onuda sen aratıp indirceksin.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
bende her sorun mevcut maşallah:D
Euro2 Turkey RED (0559083) bende V31 olarak var 40 yok:D
birde Go diyorum hatayı alıyorum driveri istenilen yerlere kopyaladım pc resetledim yok yine tık yok...
bu sorunları gideren arkadaşlar lütfen biraz paylaşın

Üst Alt