Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

demduam

Üye
konuyu açan " ayrilik" arkadaşım navifirm programında 5800xm 356 nın 4,05 versiyonunun ""0559083"" ürün kodlu flash dosyaları yok...

örneğin: 0587676: Euro2-Turkey Navi. 0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY. 0559373: Euro2 Turkey BLUE
bunlardan birini yüklesek sorun olurmu

teşekkürler

SAYGILAR...

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi

Evet mavi olur, ama sonrada orjinal kırmızı temayı ekleyebilirsin.

Programı XP uyumluluk modunda çalıştır. Ve Telefonu PC'ye bağlarken Pc Suite modunu seçmen gerekiyor.

Hocam bende 31.0.101 sürüm var sende 40 lı sürümü anlatmışsın. ne yapıcam 31.0.101 i kurarken ?

Rm356-31.0.101 sürümü var bende yardımcı olursan sevinirim

Şu an ki telefon sürümün farketmez sonuçta bu işlemi yaptıktan sonra versiyonun 40.0.005 olarak.

Ben teşekkür ederim. RomPatcher+ ve Handy Taskman olayına bakıcam.Haber veririm.

Çok Teşekkür ederim sonunda hackledim süpersin iyiki varsın...

tesekkurler ama cok uzun en ıyıdı Hellox tan sertifikala at tele daha kolayy

yaa yapamadım bn Go diorum orda öyle kalıor

arkadaşlar bu programla eski versiyona dönebilirmiyiz

seminay

Üye
arkadaşım ben de daha vavifirm le kopya alırken şu hatayı verdi ne yapmam lazım'''an error occurred when attempting to download firmware data ''

ayrılık peki pc suite mi kurulu olması lazım yoksa ovi mi bende ikiside yüklü ben hacklamak için proyu kuruyorum şu programdaki yeşil yanan tuşlar yanmıyor telefonu program görmüyor ne yapmam lazım

kardeş süpersin eline sağlık.bende 5800 xm var denedim ve oldu sağol.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş süpersin eline sağlık.bende 5800 xm var denedim ve oldu sağol.
yalnız yine de programlarda sorun veriyo)

sadep12

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5'da Nod32 virüs tespit ediyor.
Ayrıca JAFSetup dosyası bulunmamaktadır.

ReaqL

Üye
kardeşim sorun oLmuo devre dışı bırak antivürüsü. Ayrıca jaf dosyası yok baska yerlerden buLuncada hata veriyor. Ben bunu baya araştırdım we "ufs_drivers" dosyasına uLaştım.ßu dosyaları jar programın kurulu oldugu dosyanın içine atıyorsun sorun haLlediLiyor.(bu sorunu yasayan cok kişi Olduğunu sanıyorum o yuzden paylaştım)

sadep12

Üye

Bulduğun dosyayı upload edebilirmisin birde öyle bakayım.

ReaqL

Üye
rar dan cıkar jar 1.98.62 kuruLu OLduqu dosyanın içine hepsini at

buyur dostum

fikotr35

Üye
Bende birde euro turkey 5800 navi var bu nedir ? birde blue

Valla sorunsuz bi şekilde hack yaptım teli emeği geçenlere teşekkür ederim ....

fikotr35

Üye
searching phone not found diyor en sonunda kalıyor bir açma kapamaya bastıgımda telefonun driverını yüklemeye kalkıyor başarısız diyor

sadep12

Üye
Windows7 kullanıpta hack yapabilen varmı ?

ReaqL

Üye
searching phone not found diyor en sonunda kalıyor bir açma kapamaya bastıgımda telefonun driverını yüklemeye kalkıyor başarısız diyor

fiko telefonu pc suitle bilgisayara bagLadına emın mısın. telefonun neyse Onu sec telefonun maviyse "euro2 turkey blue" sec mesela.