demduam
Üye
arkadaşlar navifirmden dosyalara baktım Euro2 Turkey BLUE(0559373) biçiminde 2 tane var.. ama ben kırmızı olan red olanı yüklemek istiyorum acaba bunu atsam yüklesem mavi mi olur... ben 5800xm kırmızısı yüklüydü ve hep onu kullanıyorum çok hoş duruyor... mavise hiç hoşuma gitmiyor...
benim pc win 7 ve go tuşana bastıktan sonra bir başka ekran gelmiyor arkadaşlar enror yazısı çıkıyor yükle dediğiniz programda birde telefonu pc bağlarken pc suite ayarında mı bağlıcaz depolama mı olcak yoksa ....
Hocam bende 31.0.101 sürüm var sende 40 lı sürümü anlatmışsın. ne yapıcam 31.0.101 i kurarken ?
Rm356-31.0.101 sürümü var bende yardımcı olursan sevinirim
@n!wa+*R™;2046597' Alıntı:Aslında hellox4 ü bekliyecektim ama sen modifiye yapmışsın diye böyle hackledim
Hatta şu an senin modifiyelediğin kurulu..Güzel olmuş özelliklede tema efekti 1 numara,Bazı ekran temaları,bu ram olayıyıda hiç değilse biraz iyileşmiş Fakat;
Senin kurulacak proğramlar adı altında verdiğin dosyadaki rom patch&Handy taskmanı yüklemeye çalıştığımızda "bu dahili bir bileşendir,yüklenemez" gbi bir hata ile karşılaştım..Zaten kurulu ama birde ing. tr olmuyor..Oto başlamıyor.Ama rompatcher da bir şey yok..İşte bu handy taskman olayına bir bakarsan sevinirim dostum).
Modifiye ve hack için Teşekkürlerimi sunarım..
arkadaşlar bu programla eski versiyona dönebilirmiyiz
böyle hata alan yokmu başka ne yapcaz acabaarkadaşım ben de daha vavifirm le kopya alırken şu hatayı verdi ne yapmam lazım'''an error occurred when attempting to download firmware data ''
yalnız yine de programlarda sorun veriyokardeş süpersin eline sağlık.bende 5800 xm var denedim ve oldu sağol.
kardeşim sorun oLmuo devre dışı bırak antivürüsü. Ayrıca jaf dosyası yok baska yerlerden buLuncada hata veriyor. Ben bunu baya araştırdım we "ufs_drivers" dosyasına uLaştım.ßu dosyaları jar programın kurulu oldugu dosyanın içine atıyorsun sorun haLlediLiyor.(bu sorunu yasayan cok kişi Olduğunu sanıyorum o yuzden paylaştım)
searching phone not found diyor en sonunda kalıyor bir açma kapamaya bastıgımda telefonun driverını yüklemeye kalkıyor başarısız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?