Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
bana imei kopyalama gibi geldi

sinandarga

sinandarga

Üye
imeinizi oraya buraya yazmayın sonra foruma yazarsınız 5800 kapandı ama hattım açık neden ? :)

slayer27

slayer27

Üye
ben buna güvenmiyorum :S yarın bigün telefon üreticek çinliler çakma 5800 a benim imei numaramı kullanacaklar ne malum :) beklemekde fayda var

pffmoruk123

Üye
verdiğiniz imei numaraları çinde korsan tellerde kullanılıyor :) mağdur olmak istemiyorsanız vermeyin ;)

berkaysezer

Üye
Teşekkürler 12 saat içinde gelecektir diyor.Bekleyelim bakalım buraya kadar gelebilmek bile bir başarı sayılır :)

Peki konuyu paylaşan arkadaş bu yöntemin güvenirliğiyle ilgili birşey söylememiş bir açıklama yapabilir mi acaba ?

atahan0014

Üye
bence güvenli değil

hyprosoft

Üye
umarım bir imei kopyalama hilesi değildir bu yöntem ?

mmuysal

Üye
vurus var pc programında:off:

cr@ckman

Üye
emei mi girdikten sonra dank etti. inşallah telefon bloke olmaz. çinli lavukların ne yapcağı belli olmaz :off::off::off:

manyaq_32

Üye
ya elinizde tlefonunuzun faturası varsa korkmanıza gerek yoktur ımei konusunda ...

mertzzzzz

Üye
arkadaslar elinde faturası oln krkmasın egr telefonunuz kapanırsa fturanızla tkrr actırabilirsinz ama faturası olmayan ksnlkle yapmasn fturada da imei numarası yazar onada dikkat edn bnm de içm rht etmiyor yaparkn ama yptm :D

tugrul_27

tugrul_27

Üye
arkadaşların yorumlarına katılıyorum bende direkten döndüm bitane verdim ama ikinci asla olmaz varsın imzalamayım oyun pro yada temaları bende imzalı olanları kullanırım ovi store neyimize yetmiyo arkadaşlar..

cr@ckman

Üye
hocam sertifikayı indirdim siteden 20100*********.cer ve . şeklinde iki dosya var. PCSignSis programını indirdim açmaya çalışıyorum çincemidir japoncamıdır bi yazı çıkıyor açılmıyor.

Telefon için olan programı yükledim onuda nasıl kullanıcağımı bilmiyorum. Bu cer veya dosyasını nasıl telefona aktarıcaz ???

dostmaster1

Üye
arkadaş indirmeye kadar anlatmışsın ama indirmeden sonrasını açıklamamışsın bi zahmet geri kalan işlemi anlatırsan makbule geçer paylaşım işin tşkler

azizler

Üye
ya ben orjinal garantili aldım nasıl gir cem orjinal sertifikayı

--------------- Ekleme ---------------

ordan girmek istemyiorum orjinal sitesinden nasıl yapcaz

Εthnic

Εthnic

Üye
ben aynisini denedim sertifikayi birkac saat icinde aldim fakat cepten sertifikalandirmak icin verdigin prog. 5800 da ise yaramiyor. imzalattigin prog. yine hata veriyor.

zahur

Üye
ya kardeşim siz ne yapıyorsunuz kendi kendinize kaşınıyormusunuz ne sertifikası imei kodları falan yok böyle birşey virüs vardır kesin kurduğunuz an herşey biter sizin imei kodunuzu alıp onlar başka telefonlarda kullanaak kafanız basmıyormu neden yorum yapma zahmetinde bulunuyorsunuz olta denize indi siz balıklar saldırdınız yeme yuttumu iş bitmiştir sakın yapmayın tavada balık olmayın yahu güzel kardeşlerim nokiamı dedi güvenli diye hayır güvenli diye birşey yok sertifikanın zamanı dolmuştur yenisi yükle diyor çözme gibi birşey yok hack leme var ama siz denemeyin yinede yazık telefonlarııza benden size tavsiye o telefonları illada sertifika alıcam diyorsnaız yeni caminin önüne bırakın ben alırım paralar kolaymı kazanılıyor o telefonları almak için cin fikirli kartal amblemli kardeşim bunları biliyoruz imei kodu yollamadan formülün yokmu yok çünkü milleti gALYANA GETİRİP BÖYLE BİRŞEY VARMIŞ GİBİ GÖSTERME ayrıca flash player 9 da yok bu bilgisayar yazılımıdır size 100% tek birşey söyliyim flash player 3.2 çıkacak bekleyin internette video için sabredin başka yolu yok izlemek için ben noki'yayla konuştum adobeylede mobil dokuz diye birşey yok dediler dikkat edin maxicep bazı arkadaşlar gerçekten iyi programlar koyuyorlar ama bazılarıda tam üç kağıt gerçek dışı şeyler virüse dikkat edin derim kaspersky number one unutmayın :oke:sonra pişman olup başınızı böyle vurursunuz:vur

oflu_mafia

Üye
Telefon IMEI hiç bir uygulama intenet sayfaları vb.paylaşmayınız cep telefonunuzla ilgili özel dosyalarınıza ulaşabilirler Nokia

luboym

luboym

Üye
burdan indirip XSign ı d sürücüsüne kurun...neyse ben resimli anlatıyım..

İlk kutuya yukarıda verdiğim linkten indirdiğin rar içinden çıkan signsis exe yi seçeceksin..sonra cer ve anahtar dosyalarını ve son olarak mavi işaretli yerden sertifikalamak istediğin proyu seçeceksin sonra da START a basacaksın..dikkat edin programı d sürücüsüne kurun,cer ve anahtar dosyas ile yukarıdaki linkten indireceğiniz signsis dosyalarını d sürücüsünde kurmuş olduğunuz XSign klasörünün içine kopyalayıp ordan buldurun..birde xsign klasörünün içine "Signed"adlı bir klasör oluşturun..sertifikalanan prolar oraya kayıt ediliyor..

Bu konuyu başından beri okudum ve kayda değer bir iki bilgi buldum ve kardeşime teşekkür ediyorum 5800 kullanıyorum verdiği bilgi işimi gördü ve şuan programlarımı sertifikalayıp kuruyorum evet belki çin sitesine verdiğimiz imei numaraları kopyalanabilir ancak benim elimde faturam olduğu için sorun yok.

Herkes kendi kararını versin, buraya neredeyse elli defa aynı mesaj yazılmış çin bunları kopyalar diye aklı başında her kullanıcı zaten bunu bilir mesaj yazmak içim mesaj yazılmış ve konu şişirilerek patlatılmış birazda...

Herneyse ben sertifikamla mutluyum programlarda sorun yok :bye2:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler...

Üst Alt