Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

Kanshin

Üye
Ben biraz önce denedim oluyor!

japokan

Üye
allahın çinlilerine telimin imesini mi vericem :D

oguzhanuyar

Üye
birader nasıl programı yukledik ondan once siteden yazdık sonra yukledim ne yapacagım

uğur vergili

Üye
ben yaptım ama yine bazı programları kurmuyo sertivika hatası diyo

bahartriko11

bahartriko11

Üye
5800 xm Telefonum Var Sertifika Sorununu Çözemedim Msnden Yardım Edebiklecek Varmı Lütfen Rica Ediyorum
Msn Adresim : emremeralQwindowslive

caggoslu

Üye
merhaba hack ı anlatırmısınız

cazanova06_ank

cazanova06_ank

Üye
anlatım için teşekkürler

Engin1990d

Üye
imei yı vermek ne kadar güvenli internete bu tartışılır ...

mkafilm

Üye
sırası ıle anlatabılırmısın nasıl yaptıgını rıca etsem

HeReDoT_01

Üye
s60SignSis yükledikten sonra sertifiyı nasıl etkinleştireceğiz açıklama yaparmısınız...

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşim sağol:oke:

marjisalih

marjisalih

Üye
pcsigns de virüs var indirmeyin

geneluye

geneluye

Üye
o yazan şey var yha tuhaf bi şey ben biliom ama hadi bakalım nolcak acaba aga çok tşkler öf yha olmadı yaptım saol aga ama bekliyorum 1 haftadır hala sertifika gelmedi siteye girdiğimde "Shit" yazıyor ne bu anlamadım ingilizce mi acaba ?
Aga telefon kapandı açılmıyor yha... Saol yaptım programlarımı kullanıyorum ama unsigned dosyalar olmuyor sadece signed dosyaları yüklüyebiliyorum sizde de öyle mi yazar mısınız? lütfen

Hadi bye:D

dj.dursunn

Üye
bu tıkla yın demişinde o resim gözükmüyor ınu düzeltebilir misiniz

kadir3831

kadir3831

Üye
yaw sertifikayı nasıl yapıyoruz onu anlatsın bırı yenı aldım 5800 ama yukleyemıyorum lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

--------------- Ekleme ---------------

kardes nasıl yaptın bı anlatsana bı zahmet

djmatraxx

Üye
您的证书将在12小时之内完成,您可以随时再次输入串号查询完成情况
请您收藏我们的网址以便日后再次下载证书,同时希望您宣传我们的网站以便他人也能快速获得塞班证书
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

--------------- Ekleme ---------------

BNDEDE böLe dior napacam arkadaşlar bir aydır hergün girip bakıorm ama anlamıorm yardımm edermisinzzzz...

aykut07

Üye
teşekkürler..işe yarıyor..:oke:

mht35

Üye
hacı aynen böle dio Lütfen tekrar sertifika yüklemek için web sitesi collecte, ben de web sitemizde ki böylece başkaları hızla sertifika Saipan alabilirsiniz teşvik umuyoruz.
Biz imza aracı (bir bilgisayar terminali imza araçları signtools2.2 iki çeşit size; mobil terminal imza aracı s60SignSis_v2.1)

Üst Alt