Nokia 5800 Temaları Rica Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

reankarnasyon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Temaları Rica Ediyorum
Forumdaşlar Selamınaleyküm,

Nokia 5800 için tema çok aratım bu forumda ve internette bulamadım. Bir forumdan öğrendiğim kadarıyla telefon Sybian S60 V5 ama bu isimle bu forumdada bir başlık bulamadım.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Hayırlı günler.

Oguz

• Beğen
Tepkiler: balyoz61, selahattinkkk ve omer_aga

Bleak_sea

Üye
selamlar 5800 cihazımda temalara girmiyor
temalara girmek istediğimde ise

Temalar: Özellik Desteklenmiyor
şeklinde bir uyarı veriyor bunun nedeni ne olabilir ??

tom green

Üye
güncelle kardes 20 0 012 son versiyon

ransom

Üye
peki nasıl güncelleyeceğiz__???

dewilgirlx

Üye
Arkiler bnde çAlışıo wallaa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar tema için bir site ismi vereceğim belki site kurallarına aykırıdır ve belkide siz biliyorsunuz ama olsun ben vereyim e üye olun telefon modelinizi seçin istemediğiniz kadar tema bulabilirsiniz..

xxx06

Üye
arkadaşlar nokia 5800 yeni yazılım çıktı ver 30.0.011 ses problemi düzeltilmi
ş harika olmuş öncedeb iyi değil bas çok zayıftı şim çok güzel olmul ayrıca internet hızlanmış ve bisürü özellik eklenmiş cep ana menü ayarlar telefon telefon yönetimine gir cihaz güncellemeleri ok gülcellemeleri kontrol et ve yükle yalnız dosya 4 mb olduğundan warilesten gir

ayhanseda

Üye
Teşekkürler. Uygulayıp sorun bildiren var mı?

yduru

Üye
Ben yükledim ama dendiği gibi ses de bir değişme olmadı. herhangi bir problem yok . gerçi yüklemeden öncede bir problem yokdu ama.

asihero

Üye
bu siteye gir bütün telefonların temaları var 5800 biraz bak içine uzun uzun temalar çıkıyor onlar olması lazım bu kıyağımı unutma eyvallah

--------------- Ekleme ---------------

:):oke::sn::(:agla:mahcup::coold::@:pro::nono::islik:ehe:yuru:kop::bilmem::bigstar::P::bann::hmmm:naughty::deal::sukur::sopa::op::huhu::allalla::heyo::vur;):megafon::aman2::box
bu siteye gir bütün telefonların temaları var 5800 biraz bak içine uzun uzun temalar çıkıyor onlar olması lazım bu kıyağımı unutma eyvallah

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
5800 tema çok gzl oluo ya

sagropa

Üye
zedge.net
gallery.mobile9.com

_desperado

Üye
Arkadaşlar ben 5800 teması indirmek istiyorum ama beceremedim bi yardımcı olursanız çok sevinirim :)))))

J3ur4K

Üye
arkadaşlar 5800 için apple teması arıyorum.....

gdogrucan

Üye
arkadaslar bu telefonlara indirdiğimiz temaları nasıl yükleyebiliriz yardımcı olabilirmisiniz

şimdiden cok tesekkürler

emrahkeskinkaya

Üye
Burda :

ve 5800 İstemedğin Kadar Tema Bulabilirsin

D.R.K

D.R.K

Üye
selamlar 5800 cihazımda temalara girmiyor
temalara girmek istediğimde ise

Temalar: Özellik Desteklenmiyor
şeklinde bir uyarı veriyor bunun nedeni ne olabilir ??

diyen arkadaşım bilgisayarda dosyayı açıp içindeki tema dosyasını tele at

mizaccc

Üye
Nadir Site için Teşekkürler Bendede var bi tane Reklam gibi oluyor Ama Faydalı olacaqına eminim İstemediqnz Kadar birbirinden qüzeL temaLar :)

Üst Alt