Nokia 5800 Su Kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Su Kaçtı
Arkadaşlar telefonumun ekrani temizlerken telefonun içine giren temizleme suyu ekran leke leke oldu hemen batarya çıkarıp kurttum şimdi pirinçin içinde o su lekelerinin gitmesi için ne yapabiliriz?
 


umut681

umut681

Üye
prinçte dursun dursnda ekranı bozmuştur o su.dokunmatikler su ile temas edince bozulyor diye biliyorum ama bi yerde de rezistif ekranlar sudan etkilenmiyor diye okumuştum.ayrıca o su kendiliğinden gecer zamnla önemli olan ekrana zarar gelmemesi.
 

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
Tuşların içinnden çıktı geç sildim biraz sabaha veya ertesi güne kadar bekletsem geçer mi o lekeler? Telefon tam çalışıyorda ekranda kalmış onlar.?
 
umut681

umut681

Üye
Tuşların içinnden çıktı geç sildim biraz sabaha veya ertesi güne kadar bekletsem geçer mi o lekeler? Telefon tam çalışıyorda ekranda kalmış onlar.?

Bence tam kurumadan çalıştırma ne olur ne olmaz beklesin bir ikigün bir şey kaybetmezsin.ancak öyle kurur zaten.
 

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
Tamama sağol eğer geçmezse ne kadar isterler ?? :/ :hmmm
 

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
Yok takır takır çalışıyorda ekranda su damlacıkları gibi iz var
 

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
1 gün felan bekliyecem olmazsa götürürm turkcelle
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
su girmişken bırak telefonu. Yeni bi şey al. :oke:
 

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
daha geçen yaz aldım :D nereyı bırakıcam:hih::islik
 

nonamex

Üye
On kapak, dokunmatik paneli cikartmak kolay icini silmek icin.. Ama o paneli telefona baglayan film cok ince ve hassas..
 

kaptannova

Üye
benim 5800 denize düştü. telefnocu hurda olmuş o dedi. bişey yapamayız dedi. telefonsuz duruyorum 3 gündür. wave 2 aldırmaya çalışıcam.
 

AnTaReS132

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun her fonksiyonu çalışıyor ama ekranda leke var su lekesi onun geçmesini istiyorum.
 
Symbianize

Symbianize

Üye
Elinden Çıkarmaya Bak Telefonu ;)
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
horrrt
 

forever1907+

Üye
Bak kardes benimde basıma geldi telefon çamaşır makinasında yıkandı sıfırlandı sanki tertemiz oldu :))) ne yaptım ettim çalışmadı götürmediğim telefoncu kalmadı at gitsin dediler parçalarıda işe yaramaz 6 ay çekmeceye attım.sonra bigün öylesine bi batarya bulup açtım baktım beyaz ekran geliyor...kapadım tekrar açtım sonra çalıştı çok sevindim yarım saat sonra telefon yine kapandı.... Telefona sıfır bi batarya taktım 1 ay kullandım sonra 330 tlye sattım...inan bana eski haliyle 250 tl hakkıydı...:)))
şimdi aynı sorun sende bendeki mucizemi başka bişeymi bilmiyorum ama sende beklet.beklettiğin süredede kendi bi telefon al güzel bi telefon almak istiyorsan bu devirde kapasitif olacak..benden tavsiye...
 
Takipçi Satın Al


Üst Alt